הלילה כושף..

טאKילה

New member
הלילה כושף..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

הלילה כושף הערפל פורע שטופה בשלוות הדממה חלום מתמזג אתה ואני ליבי מוסיף אט אט מתנועע אל תהום ליבך מעמיק בזוהר אודם פנייך נחשפת מתקרבת נרגשת ונוסקת תשוקתי לרקיע עפה אליך כענני נוצה בעת ריחוף אהבה נצמדת מתרפקת על חזך ולשוני מציירת לך תאווה חדוות תחושות בלהט כבחלום ניתנת לך יקירי וכולך ממלא את כולי התשוקה כמעיין מתגבר ושדה הלב מתרחב בשולי הרקיע קשת בענן כזרם זיקוקי דינור נוצצים..

ליל אמש . . . ../images/Emo48.gif ../images/Emo29.gif

הייתי לך כאן, מכושף במילותייך, שבוי במלחמותייך . . ., הייתי לך אביר, שכיר חרב, לך מלכתי, על סוסי פרא רתומים אל רכב אש . . . אל קשת בין ענני שמים, ארכיבך ... בואי אלי, אהובתי ... הייתי לך מלח , רב חובל, שודד ים, אני לך כאן בראש סיפון, ספינת התאווה ..., רדי אל הנמל, ספינתי לך מחכה, טרופה היא, אבודה, ללא הווייתך הטהורה, משוטטת ללא כל מטרה ..., בליל ערפל סמיך . . . ליל אתמול, שם לא הייתי . . ., נותרתי לבדי, בוהה בחושך אני כאן לעת עתה . . . עוד יום, והעוגן בו יורם, הספינה תצא לים, מספר שבועות של טילטולים, אל מול אוייב ללא רחמים אשוב אלייך אהובה חכי לי, תאווה, אשוב להתמוגג אלייך כאן חתום ב
, בעולם הוירטואל

טאKילה

New member
אתמול הית קסום רמזים..../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אתמול הית קסום רמזים,, חגיגה שעיטרה לילה,, הדלת נפתחה בערב סגרירי,, מתוח כמיתר גיטר,, שרוע בין הסדינים צחורים,, בקול זך לחשת אהבה,, בקול ענו צעקת תשוקה,, העננים והשמים כיסו את הירח.. אתה ואני מעורסלים זו בזה,, ועסיס הקיום חיבר אותנו,, גוף אל גוף ותאווה אלוהית,, בשר אל בשר דבוק בדונג התשוקה,, ברק הלילה מתוך החשכה,, שפתיים אל שפתיים התערבלו,, הלשונות,,בזילוף משכר, כמו יין אדום עתיק וצלול,, מעורר בריחוף אהבה ותשוקה.. אתמול הית קסום רמזים,, חגיגה שעיטרה לילה,, בתשוקה ואהבה,,אלוהה..

mr_lonely

New member
כבחלום....../images/Emo29.gif

כבחלום נתמזג אני ואת וכבחלום אני שלך ואת שלי לשונך מציירת תאווה ולבך מתנועע וליבי...הו ליבי... כולי נרעד כעלה נידף ברוח קשת בענן שבשולי הרקיע הופיעה כבזמן הגשם במלוא הדרה ויופיה ונעלמה עת פסק כנראה שזה טיבן של קשתות.... תמיד יש רק קשת אחת בשמים ובתנאי שיש שמש וגש ם גם אחרת...היא נעלמת...

טאKילה

New member
בערגה חולמת..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif

אור דק על פני חלומי צופה בנו הירח הלילי באות ערפל לעיני השמים האויר הרך גומע ברכות ניגנת לי ניגון מתוק קשוב הירח,ואני קשובה לך אהבתי כאש תבער מביטה בך בערגה חולמת נעו שפתיי על שפתייך אשק עינייך הטובות רואות הן רואות אותי אוהב את הרוח אוהב את הים דואה ברוח אליך יקירי וכים רחב מלא בך ליבי.. אוהב ירח עוטף מואר וכוכבים זוהרים לך ולי אתכרבל לי בך לגמוע יין אהבתך..

mr_lonely

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo48.gif

עד הירח ועדים כוכבי מעל כמתוך חלום הופעת בליל סער וטרפת יומי והפכת לילי אהבתך הבוערת, עינייך העורגות שפתייך הרכות וליבך האוהב מילאו כוס אהבתי ביין טוב שאותו נתתי לך עכשיו לשתות

טאKילה

New member
מעל העיר שלנו..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

יומם וליל פעמון מצלצל בזוהר אודם מרחף קופידון עינו נפקחת באור הסער מעל העיר שלנו אהבה דלקו אורות הכוכבים כמתוך חלום הופעת יקירי ואני בדממה שותקת ואוספת לי ממך כל טיף מתוך מכרות ליבך מתמלא עונג ורוגע נשמה עטופה על כתפך מתרפקת שזורה כפרח בזרועותייך הירח שר הלל מאיר בשמים הכוכבים זרועים בצבעים מעל העיר שלנו אהבה..

mr_lonely

New member
הניחי לקופידון

קופידון הופיע והלך משימות רבות עוד לפניו הניחי לו שילך לדרכו עוד רבים המחכים לחץ מקשתו ראשך על כתפי משרה בי רוגע שלווה אותה לא ידעתי זמן רב ואכן את כפרח בגני המשמים כאותה שושנה בין חוחים זרחי ככוכב יקירה האירי כשמש אהובה את לי יקרה בליבי הכנסת המון אהבה

טאKילה

New member
מעיין טהור..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

שמים בתכלת אפרורי של הלילה הכוכבים תלויים ממעל אני יודעת שאתה יודע אתה כוכבי המיוחד אור זורם אל עמקי הלב גולש כאין ספור מעיינות אך אתה אצלי מעיין טהור שוטף את הנשמה במתיקות מרווה שפתיים של תשוקה מוחה מהעיניים דמעת כמיהה ידייך מחבקות עוטפות ליטופי קטיפה וקולך משי זיו עינייך העורגות אות ואות תו צליל שירתך ממעל ההרים זוהר כוכבך יתגחלל יאיר אהבה שלהבת בין שדות זרועים כוכבים ואני נצרתי בי אותך..

mr_lonely

New member
../images/Emo25.gifכפרי עץ הדעת...

כפרי עץ הדעת את, הפרי האסור, שבו אסור לגעת והנחש, הערום מכל חיית השדה בי מתרוצץ ומשטה... והרי את יודעת מאז בזיעת אפנו אנו חיים ובעצם יולדים בנים והנחש על גחונו כולך ועפר אוכל... ואת כורד הנטוע בגני מלא הדר ויפי מלא חן ובשלל צבעים אך מלא הוא בקוצים ואני... יושב ושוקל.. עץ הדעת מול הגן... הורד מול הקוץ....

טאKילה

New member
דבש התפוח..../images/Emo25.gif../images/Emo48.gif

לא להבל נשאבתי אליך אתה כאומן עם טוהר עצבת ליבי כתפוח סמוק שנינו יודעים הפרי אסור בפרי עץ הדעת לא ניגע טעמו המתקתק הזך ישמר מול חוד ציפורניי הקפוצות והרהורי הלילות החלמות לא להבל אוהבת אותך לתוכך כליתי עד העומק מסביבך מחשבתי מהלכת מבט עיניים בערגה ידי מושטת לידך את טעם דבש התפוח נשאיר בדעת הדימיון המצוייר לא תהיה נחש משטה בשדה אהיה לך ורד ללא קוץ אהיה לך לחם ומים בגן עדן של אהבה טהורה.

mr_lonely

New member
אהבה טהורה

אישה טהורה חדרה לחיי טהורה כפי שלא ידעתי מימיי ציפרנייך הקפוצות אוחזות בתפוח כציפרניי נחזיק בו יחד עד בלי די ומתוק התפוח שבעתיים אין צורך להגישו לשפתיים היי לי ורד ואגיש לך מים הושיטי לי יד ואתן לך שתיים נצעד לנו יחד במצעד החיים היי לי אח ואהיה לך אחות הסכיתי לי אוזן ואהיה לך עיניים בגן עדן של אהבה טהורה.

למעלה