הלילה- ליקוי ירח מלא!! זוכרים?
ה הקוסמת 22 New member 4/3/07 #4 כן ראיתי אותו היה מהמם!!!!!! בזכטת ההודעה שלך גילתי שיש קבוצה בבאר שבע שהתארגנה לצפיה בטלסקופים היא מדהים
כן ראיתי אותו היה מהמם!!!!!! בזכטת ההודעה שלך גילתי שיש קבוצה בבאר שבע שהתארגנה לצפיה בטלסקופים היא מדהים
ה הקוסמת 22 New member 4/3/07 #10 הממ... כן ולא כן כי בתכלס זה נכון ולא כי אם האוניברסיטאות המדינה הזה לא היו מעלים כל שנה את הדרישות שלהם אז לא הייתי צריכה מכינה ורק כדי להדגיש את המצב יש לי בגרות מלאה 12 שנות לימוד וממוצע 85 וזה לא מספיק!!!!!
הממ... כן ולא כן כי בתכלס זה נכון ולא כי אם האוניברסיטאות המדינה הזה לא היו מעלים כל שנה את הדרישות שלהם אז לא הייתי צריכה מכינה ורק כדי להדגיש את המצב יש לי בגרות מלאה 12 שנות לימוד וממוצע 85 וזה לא מספיק!!!!!
ת תפו ופוזה New member 4/3/07 #11 תלוי מה את מתכוונת ללמוד. ת נתכוונת לעשות מכינה ובשנה הבאנה להתחיל ללמוד בבן גוריון?
ה הקוסמת 22 New member 5/3/07 #14 רציתי ללמוד... סיעוד אבל בסוף אני אלך למשהו בחינוך... ירדתי מסיעוד כי אני שנתיים מנסה להתקבל וזה רק הולך ומתרחק...
רציתי ללמוד... סיעוד אבל בסוף אני אלך למשהו בחינוך... ירדתי מסיעוד כי אני שנתיים מנסה להתקבל וזה רק הולך ומתרחק...
ל ללי שוברת שתיקה New member 4/3/07 #13 קבלו תמונות מדהימות !!! התמונות צולמו ע"י מישהו שמטייל איתי בשביל ישראל. ליקוי ירח 3/3/2007
ה הקוסמת 22 New member 5/3/07 #15 כן בבית יציב מסתבר שיש חוגים בעיר הפצפונת הזו לאסטרונומיה אבל רק לילדודס.. כמה חבל