הלילה מ2330 - 0100 בפורום

TAINTED SAINT

New member
הלילה מ2330 - 0100 בפורום../images/Emo206.gif../images/Emo124.gif../images/Emo91.gif

הלילה מאחת עשרה וחצי ועד אחת מיאמוטו והקדוש יענו על כל שאלה בפורום בערב משותף ויחיד במינו שיזכר לדראון עולם
יש לכם שעה להתכונן,להכין שאלות ולהחביא את בנותיכם שהגיעו לפרקן..... להתראות מיאמוטו+TAINTED SAINT ואף על פי כן פצוץ תתפוצץ....

איל512

New member
רק..

אפשר בכל הודעה שלכם להזכיר את כינויו הפרטי של הכותב?

נוגד את הכללים.........

לא משנה מי מאיתנו עונה,לפי האמרגן שלנו אסור לנו לציין שמות...........

כמובן.........

כמו תאומים סיאמיים......מחוברים במקום שאסור לנו לתאר מסיבות הקשורות בביטחון המדינה....

דווקא בשכנה נתנו מתוך הזדהות....

בעלה עובד שעות ארוכות........חוזר עייף....דווקא מאוד שמחה על החוויה...... חוץ מזה לא נתנה כלום-אפילו כוס מים לא הציעה.......

אנחנו הנותנים...לנו איש לא נתן מעולם מאומה...

מר גורלנו והעולם אכזר.......... אם אין אני לי - שכנתי לי.....

איל512

New member
נו...

משהו כאן הולך להתפתח? ישש איזה כיף עכשיו מצאתי את יוסי הנחש שלי שברח לפני יומיים.. :) אני מאושרת :) חזר לאחותו הכוסית - שלי.... יללה ספרו משהו

הוא נתן בבתולה פעם אחת...../images/Emo121.gif../images/Emo111.gif../images/Emo178.gif

ואלפיים שנה אנחנו משלמים על זה.....

איל512

New member
טוב..

אז כדי להריץ כאן תעניינים.. שאלה - לא עולה לי שאלה =/ באסה.. עולות.. אבל בטוח לא תענו עליהן.. אז אחכה לסויה שתשאל... אולי..

תשאלי מאמי כפרה נשמה ....../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

רק לא על סקס מאמי למה את קטינה....אין שאלות אחרות ? שדים? רוחות? קריאת מחשבות ? פירוקינזיס [
],פסיכוזות נפוצות,פצעי בגרות....

איל512

New member
טוב..

יש לכם לחש או איזשהו כישוף להרחיק יתושים? חח מיאמוטו אל תגיד לי עכשיו לחפש את הדבר הזה ששמים בשקע וזה עושה ריח נגדם.. מצטערת לא עלה לי משהו מעניין בקשר למה שאתם מסכימים לי לשאול

למעלה