הלילה תוכנית..

בהביבו

New member
הלילה תוכנית.. ../images/Emo13.gif

להזכיר שהלילה בשעה 23:32 תוכניתו ה
ית של טיאר ברשת! לא להפסיד, ערוץ 22 בכבלים. המממממ.. ורק הלזכיר שנפתחה קטגורית ICQ ומסנגר בלוחות. אתם מוזמנים לצרף את הכתובות/מספרים שלכם..
כמו כן יש לנו גלריות - אם יש לכם תמונות שאתם חושבים שבא לכם להראות לנו - אתם מוזמנים להעלות לשם.

alexaga

New member
הגרלה על הפלאפון...

המספר שאליו היה צריך לשלוח את הSMS ואפשר לזכות בפלפון היה 053-999299?

מישהו אולי יודע איזה פלאפון??!?!?

מישהו יודע איך קראו לדגם של הפלאפון ששמוליק חילק היום בתוכנית? ובאיזה חברה זה נמצא.. סלקום...אורנג... פלאפון.. מישהו יודע שיגיד לי!!!!!!!!! תודה

eliormagick

New member
כל מה שיש לי להגיד זה שהתוכנית היא.

אחלה תוכנית באמת אחת התוכניות הטובות שיש בטלויזיה ואתמול הקטע עם החיזרים היה מאוד מעניין ובכלל הכל היה מעניין ופשוט פגז של תוכנית אז בהצלחה שיהיה ושמוליק תמשיך ככה:)

boris5

New member
הבעיה של תוכנית מאתמול

זה הסיפור המזויף עם העב"מים כביכול. טוב שלא הביאו אנשים שטענו שנחטפו עיי החייזרים. האנשים כמו רפי מלכה מסכנים את ביטחון המדינה- חד וחלק. חשוב לציין לחיוב את שמוליק שנשאר עם קרקע על הרגליים בסיפור הזה. האשמות החמורות של רפי מלכה כלפי ממשלת ישראל הן הסתה לרצח. הבעיה שהמשטרה צריכה לנקוט יד קשה כנגד מומחי עב"ם למיניהם ולעצור אותם ולסגור את הכנס שיערך בנתניה. שוב האספקט הבעייתי של הנושא (והוא לא הועלה אתמול, תודה לה') הוא הסיפורים של אנשים שכביכול נחטפו עיי חייזרים. כבר הוכח במחקרים של היפנוזה שאפשר לגרום לאדם להאמין שהוא עבר חוויה טראומטית, גם אם הדבר לא קרה במציאות. אותם אנשים שטוענים שנחטפו עיי החייזרים נותנים קרקע פוריה לאנשי טרור להמשיך במעשיהם, בכך שאותם אנשים מתריעים על "בעייה אמיתית וחשובה באמת". מה שעוד חמור שיש ילדים שצפו בתוכנית ויכול להיות שנבהלו ולא יכלו לישון אח"כ. פעם יצא לי לראות את ריקי לייק ושם בחורה טענה שמפחד לישון באור סגור בדיוק בשל אותה סיבה. זוהי תוצאה של שטיפת מוח של אותם מומחים, כגון רפי מלכה. ודרך אגב הוכח כבר שמה שקרה ב"אזור 51" היו בובות וה"חללית" הייתה מתוצרת חיל האוויר האמריקאי. את זה אמרו לפני חמש שנים, בדיוק בשיא הדיווחים בנושא העב"מים בארץ. הבעיה היא חמורה יותר בארה"ב, שם רוב הציבור מאמין בהסתרת מידע עיי הממשל, ולצערי אותם אנשים ממשיכים להרוס את החברה האמריקאית גם לאחר 11 בספטמבר. לסיכום, את אותם אנשים שטוענים שנחטפו יש לשלוח מיד לבית-משוגעים לכל הפחות ולנקוט יד מאוד קשה, כי זהו סוג של טרור, לא פחות מטרור של בן-לאדן. ושוב אני מדבר על אלה שטוענים שנחטפו עיי החייזרים. אלה שראו גורם שמימי כלשהו יכולים פשוט לא לדעת, שלמרות שזה נראה מוזר- זה משהו שגרתי.

MOVEREP24

New member
יש לי שאלה לגבי ה SMS ששולחים

אתמול שלחתי כמה וכמה SMS לתוכנית לאותו מספר 3366 או משהו כזה, על דברים קטנים שגורמים אושר גדול. אם לא הקריאו חלק מה SMS האם אני מחוייב ב 2 שקלים (שאגב זו חוצפה אדירה ומחטף) רק עבור הודעה ש MR.SMS הקריא? מישהו יודע איך זה הולך? תודה

למעלה