הלילה 4.12.03 בטיאר ברשת!!!

הלילה 4.12.03 בטיאר ברשת!!!

מה יהיה הלילה בתכנית? אקסלוסיבי לחברי הפורום דידי הררי - נפתיע אותו בגדול!!! שירי מיימון - כוכב נולד! אגם רודברג - אהבה מעבר לפינה! תום אבני - תום סוייר! בודי סושי - דוגמנית שיוגש אליה סושי+הפתעה! לימור בלוקמון ואורי חיזקיה כמובן עוד הפתעות, וגם... ואל תעני לי! 23:30 ערוץ 2

שיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif

ו.....זוכרים את הסקר של פרוייקט Y משבוע שעבר? שהפרס היה C350.... אזז....... זכיתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ואני מאושרררר
ד"א התקשרו אלי מהתוכנית חצי שעה אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת..חח קטע.. ואתמול בא השליח והביא לי אותו
ובסוף לא עליתי לתוכנית, אבל זכיתי
תקנאו

תוכנית נחמדה

חחח אבל כמה פאשלות... מראים את אגם ובתרגום רושמים : "tdo ruscrd" אחר כך מהר מוחקים,ואז מראים אותה שוב אבל בשם: "טוב אבני" מה היא קוקסינל?! ועד שהיה טוב אבני ניתקע המסך...

תוכנית נחמדה (מתוקן)

חחח אבל כמה פאשלות... מראים את אגם ובתרגום רושמים : "tdo ruscrd" אחר כך מהר מוחקים,ואז מראים אותה שוב אבל בשם: "טום אבני" מה היא קוקסינל?! ועד שהיה טום אבני, ניתקע המסך...

lee ziv

New member
ל-DEEP ולשאר...

מזל טוב לך וגם אני זכיתי בסקר של שירי מימון אתמול!!! אתם יודעים אם זה C350 או משהו אחר השבוע??? ול-DEEP מתי זה בערך יגיע לי אם זכיתי אתמול???

סטייןןן אחי../images/Emo8.gif

זה C350...גם השבוע היה... אלי הגיע תוך 6 ימים כנראה ביום רביעי יגיע אליך.. שיהיה בכיף

lee ziv

New member
וואלה? תודה! אבל אני בת ועוד משהו-

איך הפלאפון? נחמד? גם לא הבנתי איך זה עובד- אני בחברת סלקום כרגע אז יש אפשרות שזה ישאר המספר שלי או שאני צריכה לקבל מספר חדש. ומה עם תשלום חודשי?

boris5

New member
דידי הררי עשה את התוכנית

ורק בזכותו נשארתי ער. ואני עוד אוהד הפועל, שמחמיא למכביסט. לאן הגענו, אה?

למעלה