הלילה

הלילה

הלילה עברתי בחדרך.. אז הלילה עברתי בחדרך,אישה ישנת מין שינה חטופה מתייפיפת,נמתחת,לעיתים מתפנקת לפתע..קופצת...ומשנה תנוחה בדיוק על זה רציתי לספר לך על הקטע,של משנה תנוחה... הן מישהו מקפיץ מנוחתך הלילה ואני,לא עשיתי עם זה דבר פשוט,נישקתיך רכות על המצח והלכתי,כי מי אני שאחדור לחלום מתוק,שלך,לא שלי ועוד בשידור חי..

Mוניk

New member
מרקי קקטוט../images/Emo20.gif

אהבתי את סיגנון הכתיבה רכה, זורמת מהנה ומעניינת קקטוס
המשך יום נעים}{ מוניק

שרונהה

New member
קקטוס...... אני ה-מ-ו-מ-ה...

כתיבה יוצאת מהכלל.... באמת..... המשך, קקטוס יקירי..... אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי....

טאKילה

New member
../images/Emo29.gifהלילה..../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

הלילה התעטפתי בסיבי שמיכה נרדמתי לשינה קצרה חטופה חיכיתי לך כמו חתולה מתפנקת בין הסדינים המודפסים בפרחים חלמתי שתבוא ותשנה לי תנוחה הרגשתי בחלומי את התשוקה רציתי שתבוא אלי לחבק אותי רציתי שתבוא להבעיר בי אש הקפצת אותי כשנשקת לי ברכות ורפרפתך בשפתך הלחות על פני נשקת על האוזן, על התנוך רפרפת גם בכיוון ההפוך טיילת סביב הצוור הנחת ראש על ביטני, והטבעת את גופך בגופי, כצוף מתוק חלמתי שאתה שלי.

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifאהה טאקי מקסיםםםםםםםם

אממממ איזה מילים יפות אז הינה נפתרה פו תעלומה טאקושית
אוחחח השירים שלך מוניק

חן (*_*)

New member
הלילה ../images/Emo29.gif

באישון לילה עדיין,חושבת עליך, לא נרדמת מצד לצד במיטתי נעה ומתהפכת מה אתה חושב? מה אתה עושה? האם גם אתה לגבי תוהה? יד נעלמה חדרה לה לחיי לא שלי היא, יודעת בוודאי צעדתי בזהירות בדרך החדשה מועדת, כתינוקת, או קשישה הדרך-קשה ואני תשושה נשמה מחרישה

יש,והנשמה../images/Emo24.gif

זקוקה דוקא לצעקה. זעקת הרצון לחיות עוד לנשום אויר פסגות-מלוא הריאות.

למעלה