הלילה

TheOutsider

New member
הלילה

בתחילה מהסס מחשבות רצות בראש על תוצאות של מעשים שנעשו, שהיום רק מתחרט והיא שוכבת ונוגעת והתמימות שוררת צוחקת ואני רק משתגע מבפנים. האור נכבה המוסיקה שלא הייתה נעלמת והדלת הפתוחה בדמיוני נסגרת וכל האנשים שבסלון לא נשמעים למרות שצוחקים, ומדברים למרות שרועשים ואט אט התמימות מתפוגגת

lilithi

New member
התמימות כהר מתה

התמימות מתפוגגת ואני אליך חודרת מבעד לצחוקים שבסלון מבעד לחרטות של היום מבעד לחששות מבעד לקנאות הקטנות כי הכל נשכח כי הכל נמחק בשם האהבה.

TheOutsider

New member
הכל בשם...

הכל נשכח הכל נמחק הכל נמחה כמו דמעה שנספגת בשמיכה הכל נכנס לתוך עצמו ונעלם. אך השמות, הניסיונות לתת שמות לרגשות שמעצם היותם חסרי שמות - לא מסוגלות להאמר להשמע כי רגש מסוגל לחוש בלבד התשוקה, הרגש המופלא בהרמוניה נפלאה עם חוש הנגיעה וביחד הם יוצרות אקסטזה מופלאה שאף שם אינו יכול לתארה. אך מתעקשים לתת שמות לרגשות כמו אהבה. מקטלגים וקריטריונים להרגשה. והורסים אקסטזה מופלאה.

לילית יקירה וחוצן נפלא

השירים של שניכם ריגשו אותי :) נפלאים הינכם !!! חוצן מאחלת לך שכל הבילבול יעלם !!! נשמע שיש יותר עצב בשירך... ואני רוצה שתהיה שמח ! אל תניח לעצב לגבור איש מוכשר ונפלא שכמותך ענבל

FireAngel

New member
מעניין אבל מבלבל

את הרעיון של השיר הבנתי אבל הרעיון מובע בצורה מבלבלת מה שלדעתי מוריד מערך השיר

TheOutsider

New member
-

הרעיון ? אין רעיון. הרעיון הוא הבילבול. הבילבול שהיה באותו רגע הבילבול שקיים עד עכשיו.

שון33

New member
בזכות הסוריאליזם...

ראשית, אהבתי מאוד.... תמונות מתונות רצות בדמיון לפעמים, ואף לרוב, אינן מאורגנות )מי אמר שסדר זה טוב?( ואז... כל צופה הופך ליוצר עצמאי בכך שהוא משלים את התמונה לפי ראות עיניו, לפי זכרונותיו לפי מהלך רוחו... חייבים לתת מקום לצופה להשלים את התמונה הינה היא היצירה ה``אינטראקטיבית``... אתה מוכשר מאוד ... עוד בבקשה ק.ב.

למעלה