הלילה...

Princess Petel

New member
הלילה...

אני טסה הלילה לפולין.. לא יצא לי להכיר פה הרבה אנשים בפורום אבל קראתי את מה שכתבתם, וכתבתי בעצמי.. וסתם רציתי להגיד לכם שהפורום הזה באמת עזר לי להתכונן למסע יותר טוב. אז זהווו זה הלילה, יוצאים אל הלא נודע! אנחנו עושים ניסוי בביצפר ולוקחים איתנו מחשב נייד, ובסוף כל יום נכניס לשם תמונות מהמסע שלנו, בתקווה שהאנטרנט בפולין יעבוד לנו.. אם מישו מעוניין לקבל קישור לאתר שיגיד לי ואני אשרשר פה אחר-כך.. נראה לי שיהיו לי שעות ארוכות פה על יד המחשב כי אני יוצאת רק ב-1 בלילה, ואני כולי התרגשותתת.. יש איזשהי עצה אחרונה ממישו? אשמח לשמוע.. תודה לכולכם.. מעין

onix 17

New member
שיהיה מסע מוצלח!!!

אני מעוניין לקבל את הקישור לאתר! ועוד משהו, את במקרה מפורום שמיניסטים או שאני מתבלבל.. נ.ב- ננסה לעזור לך להעביר את השעות עד הטיסה.. אני לפחות!

mayamoreno2001

New member
בהצלחה במסע

וגם אני מעוניינת בקישור לזה. משהו לפני המסע תנשמי עמו אני אפילו הייתי מציעה לך לכי לישון טיפה כי זה יהיה חסר לך... מסע באמת מוצלח... מחכים שתחזרי...

onix 17

New member
אוקיי עכשיו ראיתי שזאת לא את..

כנראה שאתן טסות ביחד...

ה י י ל ה

New member
אני חושבת שרבים מאיתנו ישמחו אם

תשאירי פה קישורלאתר שבו את רוצה רוצה לעלות תמונות. ד"א אני מקווה שתעברי את המסע בשלום ונשמח לקבל ממך את ההתרשמות שלך מהמסע כשתחזרי.

irashady

New member
המון המון בהצלחה!!!

אני מתרגשת בשבילך!!! תשאירי את הכתובת של האתר ואם עשית רשימה של ציוד אל תזרקי/תמחקי... כי אני דיי צריכה... אם את רוצה לשלוח לי או סתם לפרוק עצבים כנסי אליי לאייסי 173999034

Princess Petel

New member
תודה לכוווולכם!!!!!

באמת תודה על ההודעות. חברים- אני הולכת להתלבששששש.. אלוהים אני מתרגשת כ"כ!!! אני לא מאמינה שזה הגיע!! תמיד היה לי ברור שאני אסע, ועכשיו זה קורה! בקיצור מצורף קישור לאתר ביה"ס שלי- רופין, או בשמו המלא "קרית חינוך ע"ש דוד בן-גוריון בעמק חפר".. חח כה וכל זה רשום לנו על התלבושת האחידה. בקיצור, שאתם נכנסים לאתר יש קישור של המשלחת עם תלאי צהוב בצד ימין למטה. לאחר שתכנסו לקישור זה מחולק לימים ובכל יום לשלושה אוטובוסים. אני בכל מקרה באוטובוס מ"ס 1 למרות שאתם לא יודעים איך אני נראית.. נעשה השוואות שאני יחזור =) וכל זה בתקווה שהאנטרנט בפולין יעבוד לנו.. אז באמת תודה לכולכםם.. *מתרגשת* לילה טוב ושבוע טוב.. מעין

Princess Petel

New member
אוקיי אז הקישור לא עובד...../images/Emo3.gif

http://www.rupin.org.il/ מקווה שזה כן יעבוד לי... נייטי נייט

•BluEyeS•

New member
מסע מוצלח!!

גם אנחנו הבאנו מחשב נייד רק שהוא לא עבד עד כמה ימים אחרי שיצאנו חחח אבל שנה שעברה יצאה עוד משלחת עם מחשב וזה היה מאוד מוצלח, הורים שלחו לילדים הודעות, הילדים שלחו בחזרה וגם פרסמו תמונות

למעלה