הלילה...

ThEgReEnKiNg

New member
לא הוא לא.

*אהo* טי ג'יי פורד *אהם* קולע ב5 נקודות יותר מפארקר (וזה עוד יגדל) AP נכנס לסיטואציה הכי נכונה בשבילו , קבוצה בינונית\גרועה(אני אוהד טורונטו אבל מציאותי.) שבונה את עצמה מחדש ומחפשת חבר'ה ותיקים שיעשו את המהלכים הנכונים בדקות הנכונות למרות שהרבה פעמים הסטטיסטיק של פארקר נראית בינונית הוא עושה את הנקודה החשובה הריבאונד החשוב או האסיסט החשוב בדיוק מתי שצריך אותו , פארקר ויינר גם בנבא נכון שהוא לא קולע סלי ניצחון אבל הוא עושה את הפעולות הכי חשובות בזמנים קריטים. הוא תורם לקבוצה הזו הרבה יותר ממה שהסטטיסטיקה מראה. שאראס בא לאינדיאנה מבולבלת עם סגל שחקנים שרץ שנים ביחד ובדיוק שרג'י מילר כבר פרש הומועדון לא יודע לאיפה הוא הולך , זו סיטואציה קשה מאוד. הוא פשוט בחר בקבוצה הלא נכונה , היו לו מספיק הצעות מקבוצות אחרות אבל הוא החליט ללכת לפייסרס בעיקר בגלל לארי בירד.

GeorgeChip

New member
מי יפצח במקומו ג'ונס?

הוא שחקן משלים. 4 11 זה נתונים סבירים.

ThEgReEnKiNg

New member
מה אתה רוצה ממנו לעזאזל?

הוא באחת הקבוצות עם שחקני הכנף הכי גרועים בנ.ב.א , פרד ג'ונס קיבל צ'אנס לא ניצל את זה , מוריס פיטרסון נראה כמו צואה מהלכת השנה , וזהו זה מה שנשאר לך אנתוני פארקר , הוא שחקן משלים לקבוצה של טי ג'יי בוש ובעתיד ברניאני , אף אחד לא ציפה ממנו להוביל את הקבוצה בנקודות או בריבאונדים. לא מבין מה אתה רוצה ממנו.

סלים וארזה

New member
מנהל
הסיבה היא מאוד פשוטה מפארקר אתה יודע מה תקבל. כ-10-11 נקודות, לא יותר מדי איבודים ומשחק קבוצתי שבו הוא לא כופה עצמו על המשחק. מה רע? עדיף שחקן שלפעמים נותן 25 נקודות ולפעמים מסריח את הפרקט עם אחוזים נוראים והרבה איבודים?

Freman1

New member
זה גם ניראה לי מה שסימונס התכוון

הוא לא אמר את זה בהכרח בצורה כל כך שלילית.

Freman1

New member
אין כבר זמן לראות משחקים הא?

מאוד מומלץ: http://bt.davka.info/ יש שם כל המשחקים של טורונטו העונה. פארקר פותח כי הוא משחק טוב מאוד, גם אם זה לא תמיד יתבטא אצלו בסטט'. אז נגיד אני משוחד ולא אובייקטיבי אבל את אותו הדבר אומרים גם פרשנים וגם כל אוהד של טורונטו באינטרנט שרואה כל משחק. הבעיה היא שהוא עדיין לוקח על עצמו קצת מדי, זורק יותר מדי שלשות כי פשוט משאירים אותו ממש חופשי שם וגם שיטת ההתקפה שלהם היא מראש כזאת שהוא פשוט רוב ההתקפה עומד על קו השלוש. בקיצור אחרי שיתחלף המאמן גם הסטט' שלו תתחיל להתייצב כי מאמן עם קצת שכל יבין שאפשר לנצל הרבה יותר טוב את היכולות של פארקר מאשר לתת לו לזרוק שלשות.

Freman1

New member
זה טורנטים

האתר נותן לך בעצם להוריד קוובץ קטנטן מסוג Torrent שבעזרתו דרך תוכנות מיוחדות אתה מוריד סרט/משחק/שירים ממאות אנשים בו זמנית וגם מאפשר לאחרים שהתחברו לטורנט הזה להוריד ממך את מה שאתה כבר הספקת להוריד. פה מורידים את התוכנה הפשוטה הטובה ביותר: http://www.utorrent.com/download.php פשוט מורידים הטורנט ופותחים אותו בתוכנה (אפשר גם ישר להדביק בתוכנה את הקישור לטורנט או שהוא נפתח ישר מהדפדפן בתוך התוכנה).

אני לא מבין מה אתם גוערים בי

בסך הכל העליתי משהו לדיון. לא אמרתי שאני חושב שלא מגיע לו לפתוח. CHILL

אחחח המנהלים בפנסיה האלה ../images/Emo13.gif

תמיד נעלבים. למען האמת אני מסכים עם רוב הטענות שהועלו פה. א. מי יפתח במקומו? ב. אל תשכח שפארקר נותן הרבה דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה היבשה. לטורונטו אין מנהיג (אולי פורד אבל גם בזה אני לא בטוח) ופארקר הוא בערך השחקן הכי מנוסה שם ולכן הוא משמש גם כמנהיג בקבוצה. וחוץ מזה... אנטוני פארקר שולטטטטטטט!!!!

גם אני מסכים עם מרבית הטענות!

וגם אני חושב שהוא צריך להמשיך ולפתוח. רק רציתי שידברו פה על זה, זה הכל. יא אללה. ושולט, כותבים: "שולתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!1". לעיונך, טיפולך.

ThEgReEnKiNg

New member
ומה בוש עציץ?

"לטורונטו אין מנהיג" לא הבנתי מאיפה הבאת את הטענה הזו , בוש הוא המנהיג של הקבוצה נקודה. כשצריך סל חשוב הוא לוקח אותו (ע"ע פילדלפיה) הוא מדרבן את השחקנים והוא המנהיג בחדר ההלבשה.

Freman1

New member
אני לא יודע

כרגע ניראה לי שהוא יותר מנהיג מהסוג של גארנט, כזה שאולי ממש מנסה אבל לא יכול באמת להוביל קבוצה על גבו לשום מקום ויותר מנהיג מאולץ כזה ולא שזה בא לו באופן טבעי. מי שיכל להיות מנהיג טוב אם לא הייתה לו את הבעיה של השפה והפער התרבותי זה קלדרון. קשה לגרום לשחקנים להקשיב לך אם אתה מדבר את השפה בגמגום ומבטא מצחיק ולא מתחבר לגמרי לשחקנים האחרים.

לבוש יש אישות של צנונית (גם לנשיא)

זה שהוא קולע בדקות המכריעות לא הופך אותו למנהיג.

ThEgReEnKiNg

New member
גם טים דאנקן איש נחמד מחוץ למגרש

זה אומר שהוא לא מנהיג? מה הקשר בכלל לאישיות של כריס בוש מחוץ למגרש ליכולת המנהיגות שלו בתוך המגרש? , אפשר לחשוב שלטורונטו הייתה קבוצה פשוט אדירה בשנתיים האחרונות שרק בגלל שבוש "לא מנהיג" לא עלתה לפליאוף. oO

אוף אתם כאלה מעצבנים ../images/Emo13.gif

כתבתי שולט בכוונה!!! טוב בעצם אתם לא נודניקים, את בדיחה פרטית כזאת שאין לי כח להסביר אותה
נ.ב שארס שולטטטטטטט!!!

new sol

New member
ושכחת עוד נתון...

2 נקודות לא עדיף לו ולנו המספרים שלו בנוקיהו?

למעלה