עפצ
K keeeren New member 22/8/05 #265 הוא כזה יפה...../images/Emo99.gif אני רואה אותו ובא לי לבכות מרוב שהוא יפה... אני רוצה אותו מתנת יומולדת!! בבקשה...
הוא כזה יפה...../images/Emo99.gif אני רואה אותו ובא לי לבכות מרוב שהוא יפה... אני רוצה אותו מתנת יומולדת!! בבקשה...
E Extraordinary Girl 8 New member 22/8/05 #266 איזה חמוד איך אהבתי איך שהוא התלבש בהופעה... יאמי, לאכול אותו
K keeeren New member 22/8/05 #283 הוא תמיד מתלבש יפה.. חוץ מיציאת המשקפיים האחרונה.. חחחח... מה לאכול? לזיין.. איזה לאכול.. תאכלי את!! אני אישאר עם הזיון...
הוא תמיד מתלבש יפה.. חוץ מיציאת המשקפיים האחרונה.. חחחח... מה לאכול? לזיין.. איזה לאכול.. תאכלי את!! אני אישאר עם הזיון...
K K i f New member 22/8/05 #243 בר עם מחזיק מפתחות של כבשה.... כדי שאתנחם בזה במקום שהיא תרד על 4 ותאכל דשא
K K i f New member 22/8/05 #244 דיבוב: טובי: תראו! אני מבינה במצלמה! כולם: וואווווו!!!! אוסנת: תמיד דופקים ת'שחורים
K K i f New member 22/8/05 #245 דיבוב: טובי: עכשיו תראו, אני יודעת לשנות ממצב X ל-Y... כולם: וואווווווו ~אוסנת נדחפת~ אוסנת: נדחפתי!
E Extraordinary Girl 8 New member 22/8/05 #255 חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה הזאת והקודמת והדיבוב שלך פשוט הרגוו אותיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה כפיר
חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה הזאת והקודמת והדיבוב שלך פשוט הרגוו אותיי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה כפיר
K K i f New member 22/8/05 #247 דיבוב: טובי: אני נוגעת לך בציצים! סיוון(חברה של אוסנת): ואני נוגעת לך בכתף!