הליקובקטר עקשן

bamba 19

New member
הליקובקטר עקשן

שלום רב!!! אני כותבת קבועה כאן בערך כל חודשיים אתם זוכים לביקור שלי. לעניין, לפני חצי שנה עשינו בדיקת הליקובקטר בנשיפה והתוצאה היתה גבוהה (10.09) וקיבלתי את הטיפול המשולש וחודש לוסק. וחזרה על בדיקת הנשיפה והתוצאה ירדה קצת (8.19) ושוב קיבלתי את אותו טיפול . היום קיבלתי את התוצאה של בדיקת הנשיפה השלישית שיצאה גבוהה אפילו יותר מהבדיקה הראשונה (11.44) . חשוב לציין שיש חוסר לקטאז משמעותי בבדיקת נשיפה 113 ........... ובביופסיה שנלקחה היה מראה של נוכחות הליקובקטר אך בבדיקה לא נמצא חיידק. שאלתי העיקרית היא מה הטיפול המומלץ הלאה ? איזה טיפול ניתן לתת? והאם יש צורך בבדיקת גסטרוסקופיה נוספת בתודה בת-אל נ.ב. אני בת 17

הליקובקטר עקשן

יקירתי ,ראשית אין משמעות למספרים של הערכים במבחן נשיפה .באשר לצורך האם לחסל את החיידק חשוב לדעת אם יש לך סימנים הקשורים לחיידק. בכל מקרה כדאי לחזור לרופא גסטור ילדים בכדי לדון על האפשרויות הטיפוליות.

bamba 19

New member
המשך לשאלותי

טוב הייתי היום אצל גסטרו ושוב אותה התעקשות שלי (באמת לא משנה) והפעם לאחר שני סבבים של הטיפול הקלאסי לנטון+קלרידקס+מוקסיוויט. הוא החליט לנסות שילוב חדש אשר לפי אמירותיו פורסם זה עתה וזוכה להצלחה כבירה (95% הצלחה) טיפול זה כולל את התרופות הקודמות בשילוב של תרופה בשם פרוטוציד שאלותי הן: האם מישהו מכיר את השילוב הזה ? האם בזמן הטיפול בחיידק אפשר לקחת כדורים נוגדי דלקת (דלקת בגיד ברגל)? ולא פחות חשוב אשמח לכל מידע מהימן ובעברית על התרופה פרוטוציד (לא נמצאת במאגר התרופות של אינפורמד). בתודה בת-אל

למעלה