הליקובקטר פילורי

• פותח הנושא dul
  • פורסם בתאריך

dul

New member
הליקובקטר פילורי

יעל שלום, כבר פניתי אלייך ועזרת לי ואני מודה לך על כך,אולם אני שוב מבקשת את עזרתך בשני נושאים: 1. אני צריכה חומר כתוב בעברית על חיידק הה. פילורי לעבודה סמינריונית שעושה בתי בת ה-16. 2. האם יש דרך ברפואה המשלימה לטפל בחיידק שלא רוצה להיעלם (אצל אותה בת) גם לאחר 5 טיפולים קונבנציונאלים, ועדיין היא סובלת מכאבי בטן. אשמח לקבל תשובה מהירה.

חומר לעבודה..

אני הייתי עושה עבודות בספריה .. אני יכולה להמליץ לך לגשת לסיפריה באחת מהפקולטות לרפואה יהיה שם מלא חומר בנושא. אני מצרפת אתרים הנותנים אינפורמציה בסיסית בנושא. לגבי בתך , ראשית חשוב לשמור על תזונה - לא לאכול מזון מעובד ,משומר ומעושן, לא מטוגן ולא מלוח מאוד. אם ביתך שותה קפה - להוריד מהתזונה. מחקרים הראו כי החיידק רגיש לשום המשמש כאנטיביוטיקה טיבעית לכן אכילת 2 שיני שום (קטנות) יכולה לבלום את התרבות החיידק ולמנוע הדבקות בעתיד. בלי קשר לחיידק יש מקום לבדוק את אנרגית הטחול והקיבה של ביתך עפ"י הסימפטומים שתארת ( חוסר ריכוז וקיבה רגישה) יש מקום לטיפול מעמיק אצל מטפל משלים. יום טוב יעל

dul

New member
חיידקים../images/Emo39.gif

יעל,המון המון תודה, פשוט אין לי מילים על היחס הנפלא והרציני שלך,האתרים ששלחת נראים לי ממצים, כמובן שכבר היינו בספריות שונות. יישר כוח. ולעניננו: האם אפשר לקחת כדורי שום?(הבעיה החברתית והריח!!!) בקשר לבדיקת אנרגיית הטחול והכבד, מי מבצע בדיקות כאלה? כיצד בודקים אנרגיה? והאם תוכלי להמליץ על מטפלים שעושים זאת? ושוב, המון תודה.

בד"כ לא (על שום ועל ריח)

מחקרים שנעשו הראו שהרכיב הפעיל העיקרי בַּשּום (allicin) מתנדף במהירות אחרי שיחרור לאויר, או אחרי בישול, או חיתוך/מעיכה. קשה לשמר את התכונות הפעילות של השום, אבל אולי מישהו הצליח, נראה לי שמוכרים את החומר הפעיל בבתי מרקחת. בנוסף, לדעתי השילוב של כל החומרים הוא "שילוב מנצח", שנוסה בהצלחה יותר מ-5000 שנה (יש תעוד היסטורי), אז למה לנסות על עצמך תרופות רק בגלל שכתוב עליהן "שום"? בכל אופן, אם ילך לך על קומבינות מודרניות, אני אשמח לשמוע. אני פתוח להצעות. אפרופו, למי שלא יודע, הריח החזק של השום לא עובר בצחצוח שיניים/שטיפת פה, אלא הוא בא מתוככי מערכת העיכול, ועובר אחרי כמה ימים. כדי לנטרל (חלק מ)הריח אפשר לאכול פטרוזיליה טריה או שוּמָר (לא ניסיתי), ולעשות מקלחת חמה (זה אמור לפתוח נקבוביות כלשהן... לא יודע, לא ניסיתי) ככה או ככה, זה הזמן לראות מי חבר אמיתי ומי לא..
שמשון חובב השום.

שימשון הגיבור צודק ../images/Emo4.gif

אני ממצילה לאכול את 2 שיני השום ואחריו ללעוס פטרוזיליה , זה בד"כ מקל על הריח . אם אין ברירה חפשי בשוק כדורים מסוג טוב - קשה לי להאמין שיהיה לזה אותו אפקט אבל.. הרבה מאוד משיטות הטיפול המשלימות בודקות את האנרגיה באיברים , כל אחד מאבחן עפ"י שיטתו הוא - הרופאים הסינים בודקים עפ"י דופק ולשון, בשיאצו עפ"י אבחנה בטן , רפלקסולוגיה עפ"י מפת הרגל וכד´.. בעוונותי אנני זוכרת היכן אתם גרים , אנא צייני זאת שוב. כל טוב, יעל

dul

New member
חיידקים ושום../images/Emo4.gif

אנחנו מחדרה. תודה לכל מי שהגיב. אני אעשה חושבים ואחזור עם שאלות שבת שלום

למעלה