הליקובקטר

שמחה37

New member
הליקובקטר

חברה שלי חטפה את החיידק.

היא לא מנותחת אבל היא לא מצליחה להתגבר עליו

יותר נכון לא מתפקדת עם הכדורים שקיבלה.

החליפו לה כבר כמה פעמים את הכדור וכלום.

זוכרת בעבר שדיברנו לא אחת כאן

אשמח להארות מנסיונכם ומהידע שלכם.(כמובן לא בא על חשבון רופא) אבל כמו שאנחנו יודעים ידע זה כוח.

היא לא שוללת גם טיפולים אלטנרנטייבים

תודה

שמחה

tzfat

New member
לפי משזכור לי הטיפול

שלוש תרופות לכמה חודשים
-נדמה לי אומפרדקס/לנטון/לוסק + שתי אנטיביוטיקות.
לפני המעקף ולאחר שתי טבעות קבועות
סבלתי נורא מהריפלוקס
ונסעתי מצפת לי-ם לרופא שגם למד שנתיים רפואה סינית
דר׳ שמעון מתיוס.
הוא אמר לי להשתמש בצמח marshmallow root
(אינני זוכרת איך נקרא בעברית).
ולשתות תה מזה פעמיים ביום
אבל..לא לדתות שעתיים לפני או אחרי תרופות קבועות או וויטמינים
כמו סידן וברזל
כי זה מתנגד לספיגה של כל הדברים-גם הצרופה וזה הצמח.
וגם אסר (או לפחות להפחית בהרבה) מוצרי קפאין.

לזכור שאינני רופאה או אחות.
מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
גם הבן שלי חטף אותו חזק

קיבל 2 סוגים של אנטיביוטיקה ונוגד צרבות כמו שצפת כתבה, אבל חטף אלרגיה נוראה לאנטיביוטיקה (כל הגוף פצעים) והפסיק.
צריך להחליף לסוג אחר של אנטיביוטיקה ולרשום לעצמו שהוא רגיש לסוג שקיבל.
הוא גם היה עייף מאוד מהאנטיביוטיקה.

ממה שהבנתי בקריאה באינטרנט - למצות קודם את הטיפול הקונבנציונלי. כלומר עוד סוגים של צירופי אנטיביוטיקה.
אח"כ נחקור את האלטרנטיבי.

רומי 912

New member
הליקובקטר היה לי לפני כמה חודשים, וחברתך צודקת על קושי בתפקוד עם הכדורים שקיבלה, ובכן מקבלים 3 סוגי כדורים,
שאחד מהם יוצר טעם מר מאד בפה וגם אם היא תשים בפה קילו סוכר, זה לא יעזור. אני לא זוכרת את שם הכדור, אבל ממש בשלושת הימים האחרונים של הטיפול התיאשתי והלכתי לרופאה שלי כשאני החלטתי לסיים את הטיפול בגלל שלא הצלחתי לעמוד במרירות של הכדור. הרופאה אמרה לי שלא כדאי כי נשארו לי רק עוד 3 ימים ובאמת סיימתי אותם. החיידק הוכחד, (עושים בדיקת נשיפה חוזרת ) אבל בשבילי זה היה סיוט..
כשהייתי אצל ד"ר אבינוח לסגירה נוספת לאחר הטיפול, סיפרתי לו על הטיפול שקיבלתי והוא אמר שלא הייתי צריכה לקחת את הכדורים כי החיידק הליקובקטר הוא חיידק קיבה שקיים אצל רובנו גם אלה שלא יודעים שיש להם,והוא אחד מיני עשרות חיידקי מעיים שיש לנו בקיבה. ברור שלא חשבתי כמוהו כי הרי לא סתם עשו לי בדיקת נשיפה לגלות לי אם יש לי הליקובקטר. היו לי סימנים לכך, כאבי בטן ועוד. אבל בשורה התחתונה אין לי כרגע, וזה בהחלט עלול לחזור.
אני לא מאמינה בטיפולים אלטנרטיביים אבל אם החברה שלך תמצא אחד כזה יעיל וממולץ, שתנסה.
אני מקוה שהיא תרגיש טוב.

למעלה