"הליריקה ואני"

e b 2 2

New member
"הליריקה ואני"

כדי להחיות את הפורום מעט החלטתי לפתוח נושא שבו אתם תגידו לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה שלו וגם למה...(אפשר גם להיעזר בניתוחים הרבים שיש בפורום) דרך אגב אני מודע לזה שכבר הייתה כזו פינה פעם...אבל: 1.יש אנשים חדשיפ בפורום 2.התפיסה של השירים משתנה מפעם לפעם זהו

Super Alonit

New member
לכל השירים בערך?../images/Emo6.gif

אבל בעיקר ל-Away, זו הסיבה שניתחתי אותו. בעיניי הוא עוסק בתמימות אבודה וזה, והנושא הזה ממש קרוב אליי משומה. :] אני מזדהה עם בערך כל השירים של תומאס אבל עכשיו גם קופץ לי לראש הפזמון של GLS ~קיטשית~ והקטע הזה מ-She Is My Sin: "In the meadow of sinful thoughts, every flower is a perfect one". כי נו, לפעמים מה שאתה הכי רוצה זה דברים שאתה לא יכול להשיג, או שאולי לא מוסרי להשיג ורק העובדה שאסור לך את זה גורמת לאותו דבר להיות כה נכסף. אוה, וגם מתוך The Kinslayer: "Our species eat the wounded ones" כי תכלס זה ממש נכון, שהחזקים בחברה רומסים את החלשים וזה פשוט כואב כמה שזה אמיתי ונכון. ואחרון חביב
(למרות שאני מסוגלת להמשיך לנצח, אבל זה פשוט יהיה מייגע מדי): הקטע מ-Bless The Child: "Without innocence the cross is only iron, hope is only an illusion..." בלי תמימות אין תקווה. זה כ"כ נכון, זה כ"כ מדהים, וזה גם מרגיש כ"כ נכון לגביי. זה פשוט משהו שמחזיק אותי, תמימות ואמונה בטוב שבאדם, כי אם אין את זה, אין תקווה לכלום. ויש עוד אבל נו, זה עלול להמשך לנצח...
ועוד בכלל אמרת שיר אחד ואני כתבתי קטעים מכמה. :X אבל בפעם האחרונה ששאלו על זה (מאיה גם פתחה שירשור כזה), כתבתי את הניתוח שלי ל-Away ככה שהוא גם הכי רלוונטי לשירשור הזה (וגם הציטוטים, נו
).

Liquid Dreams

New member
על הקטע מSIMS יש לי דווקא רעיון קצת אחר..

נניח ויש אנס. אז האנס מחפש מישהי לאנוס, וגם אם היא תהיה כונפה מכוערת שמנה מחוצ'קנת כל מה שיהיה לו אכפת זה שהוא מצא מישהי לאנוס. ~מפגרת~

Liquid Dreams

New member
אני חושבת שאני אשאר עם אותם דברים מפעם קודמת

שאגב אני פתחתי אז
אני יודעת ששכחתי מלא דברים שם, האמת היא שכמה ימים אחרי שכתבתי את זה מצאתי עוד מלא דברים ולא רשמתי, אבל עכשיו אני כבר לא זוכרת מה רשמתי שם

blacknwhite

New member
טוב

Oh how I hate mykind Have it all Yet wish to die כי זה פשוט כ"כ כ"כ נכון
ההרגשה הזאת שתמיד לא ידעתי להגדיר, ואז ראיתי את השורות האלה... וזה פשוט מדהים איך הוא יכול לכתוב את הרגשות בצורה הכי פשוטה מזעזעת ונכונה. זה, וthe poet- I cannot cry casue the shoulder cries more זה נוראי, אני שונאת את זה. שורות מדהימות- שלא תבינו אותי לא נכון- הן פשוט יורת מדי מובנות לי.
ולפינה האופטימית- Know Why the Nightingale Sings

Liquid Dreams

New member
את יודעת,

כל פעם שאני שומעת את KWTNS אני חושבת עלייך
במיוחד בשורותיים המיוחדות כל כך שציטטת בחתימה

LadySilkworm

New member
הפורום מת?

P: אני מזדהה עם הרבה מאוד מהשירים.. אולי כרגע עם השיר "בלס דה צ'יילד" או "אושנסול" בגלל המצב רוח המבאס שלי.. [שנראה לי נובע רק מעייפות]אבל למרות שאני לא תומאס אני מרגישה שאני מזדהה עם די הרבה.. ואם מדברים על השירים החדשים שלהם, אני כרגע מאוד מתחברת לדה פואט וכו'.

lacrimosa girl

New member
איזה להחיות מה ../images/Emo6.gif

כל יום יש איזה 6 שרשורים חדשים
אהה, אני מאוד מתחברת לאסטרל רומנס, אנג'לס פול פירסט, ביטוי אנד דה ביסט [כן אני הולכת לפי אלבומים
], גת'סמאן, DATDDO, סוואןהרט, סליפינג סאן, קינסלייר, CCM, וונדרלאסט, TFT, DBP, BGM, BTC, EOAH, ED, FFY, BOTB, כל CC בעצם
, פלאנט הל, GLS, LTTTT, ואו, מלא. אני מתחברת לאופן בו תומאס תופס אהבה...תמימות, דכאון, בגידה, חיים. הוא יכול להעביר בשורה וחצי מה שלי לוקח חיים שלמים להסביר. חפירה מלאה אולי אם יהיה לי כוח בהמשך.

blacknwhite

New member
לא נכון../images/Emo9.gif אני לא צריכה../images/Emo9.gif

או יכול להיות שזה, אממ, אומר משהו?
כמו זה שאני מכורה לשירים האלה בצורה מפחידה?

lacrimosa girl

New member
גם אני כבר לא צריכה מילון ../images/Emo12.gif

אבל אני בעצם חיברתי את המילון
[כמה שאת לא מכורה, אני יותר. זה מפחיד ממש.
]

למעלה