הלירקס האמיתי של True Love Waits!!!

משהו יודע מאיפה השיר Kinetic????

כאילו מאיפה השיר הזה הוא מתאים רצצצח לאמנזיאק אבל.... מוזר.... הזכירו אותו פה מתישהו.... כאילו מה זה השיר הזה לפני כמה זמן מי מה מווווווווו!!!!

הלירקס האמיתי של True Love Waits!!!

ידעתי שצדקתי בלירקס שהיה לי... הנה ליריקס שמובא מהאתר גרין פלאסטיק I´ll drown my beliefs To have you be in peace I´ll dress like your niece To wash your swollen feet Just don´t leave Don´t leave I´m not living I´m just killing time Your tiny hands Your crazy kitten smile Just don´t leave Don´t leave And true love waits In haunted attics And true love lives On lollipops and crisps Just don´t leave Don´t leave Just don´t leave Don´t leave

I think

New member
לא לא לא,

אני אישית סומכת על אט איס יותר מעל גרין פלאסטיק, אבל בכל מקרה. חוץ מהעבודה שמתוך הקשבה מרוכזת אני עדיין מתעקשת על have your babies, זה גם פשוט הרבה יותר יפה. אם תחשבו על זה. have you be in pease? זה כללי מדיי. יותר מתאים להטביע את האמונות שלך בשביל תינוק, מאשר בשביל שלום. מה זה שלום בכלל. רדיוהד ושלום אלו שתי מילים שלא מתחברות בכלל. המוסיקה שלהם, וגם הליריקס, כולם מצביעים על מן סכיזופרניה מלנכולית גאונית יפהפיה. אין מקום לשלום כאן. הם בכלל לא שואפים לשלום, לפי דעתי. אני לא ממש בדקתי את הנושא, אבל לא זכורה לי המילה שלום בשום ליריקס שלהם , תקנו אותי אם אני טועה. לא יודעת, לא מתאים לזה לצוץ כאן. שלום זה מן ערך כללי כזה, לא ברור, שאני לא רואה את רדיוהד מסכימים איתו. ולמרות שזה שלום בשביל מישהו אחר, אני עדיין לא רוצה ממש לשמוע את המילה הזאת אצל רדיוהד, לפחות לא בלי הסבר מניח את הדעת. סליחה על ההתפלספות :)

power play

New member
מה פתאום

השיר שוחרר על דיסק אם לא ידעתם.. ושם בגרסה ה´רשמית´ ברור בהחלט שתום שר- have you be in peace וזה יותר שתהיה בהרמוניה ושלווה מאשר שלום.. ומאיפה הגעתם ל- crazy kitten smile זה בכלל לא מסתדר.

polyethylene

New member
טוב, מצאתי את זה...

באתר http://www.radiohead.org/Lyrics שזה בת´כלס גם כן אתר רשמי של רדיוהד, תחת הקטגוריה unreleased, נראה לי שבבית אני אשווה בין מה שהוא שר לבין מה שהם מפרסמים... אבל - עדיין צריך לזכור שלת´ום יש נטיה לשנות מילים ע"פ מצב רוח או זיכרון, ומן הסתם השיר הזה קיים אצל אנשים שונים בגרסאות שונות של המילים.
I´ll drown my beliefs To have you be in peace I´ll dress like your niece To wash your swollen feet Just don´t leave, don´t leave And true love waits In haunted attics And true love wins On lollipops and crisps Just don´t leave, don´t leave I´m not living I´m just killing time Your tiny hands Your crazy kiss and smile Just lonely, lonely... Just lonely, lonely...​
אתניקס שרים "חסקה חסקה בלי סיפון ומעקה
- כמה נמוך אפשר לרדת

lazy

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממתי www.radiohead.org הוא אתר רשמי? צר לי לאכזב אותך אבל הוא לא.

I think

New member
הא, וגם!

Just lonely, lonely? זה כזה סיום נדוש לשיר שהוא בכלל לא כזה. אני פשוט לא יכולה לקבל את הגירסאות השונות, צרת אופקים שכמוני. אבל אני באמת באמת מקווה שהגירסא שאני תומכת בה היא הנכונה, כי זה פשוט יותר יפה :). גם הקטע של your crazy kiss and smile, לא מוצא חן בעיניי בכלל. אבל שיהיה, זה כבר פחות נורא.

I think

New member
אני עדיין מתעקשת

אני מבינה את הכוונה שלכם כשאתם אומרים שלווה, וגם חשבתי על זה לפני זה. אבל have your babies עדיין הרבה יותר מתאים לי. פשוט יותר יפה, לדעתי.

הכוונה

היא לא שלום, אלא שלווה, כמו שכבר אמרו.. וגם זה כל הקטע של השיר, הוא מדבר על איך שהוא יעשה דברים אסטרונומיים רק בשביל שתישאר איתו.. אז הוא יטביע את האמונות שלו בשביל שהיא תהיה שלווה, ויתלבש כמו גיסתה (קראתי באיזשהו מקום שטום אמר שבגיל צעיר אנשים לא מתלבשים בהיגיון, ואח"כ כשהם מתבגרים הם פשוט לובשים מה שנוח להם, אז האיש בשיר מוכן לחזור להתלבש ככה אם זה יגרום לה להישאר איתו). וחוץ מזה הוא ישטוף לה ת´רגליים.. אז זה דיי הגיוני שזה have you be at peace
ברי סחרוף- עמוק בקצפת

מהה??

לדעתי ממש לא.... לדעתי הוא מטביע את האמונות שלו בשביל שמישהי או מישהו יהיה איתו בשלום והכל יהיה טוב בינהם וכו´ וכו´... לדעתי הרבה יותר הגיוני... כי זה בנאדם שאכפת לו מאנשים אחרים ומהקרובים לו.. לא??

polyethylene

New member
השיר לקוח מתוך הבי סייד

pyramid song, מתאים רצח לאמניזיאק
אף פעם לא ניסיתי לשייך ביסיידים לאלבום ספציפי. פעם הבאה שאני אקשיב לו אני אראה אם זה קולע...

man-o-war

New member
או במילים אחרות

תנסה להשתמש בקצת פחות סימני קריאה וסימני שאלה, זה יכול להיות נחמד

לפיג אין אקאייג´...

תגיד בנאדם מה מפריע לך כל כך שאני שם הרבה סימני שאלה או קריאה..?? מה זה פוגע בך מעליב אותך?? תאמין לי שאני סתם שם הרבה זה קודם כל מתוך הרגל ואני ממש לא רוצה לפגוע באף אחד מכם אבל למה זה מפריע לך... אם אני שם כל כך הרבה סימני קריאה והכל זה לא אומר שאני עצבני או משהו כזה..

polyethylene

New member
תומי עם אקדח ביד...

שוב, בנוסף למסרים שבהם כבר הוסבר העניין, עודף סימני קריאה וסימני שאלה למינהם פשוט אינם נעימים לעין. כנ"ל לגבי טונים טיפה יותר אגרסיביים, אנחנו פה כדי לענות, לשתף ולעזור מתוך רצון ואהדה ללהקה, לא מתוך חובה. גישה קצת יותר ידידותית וקצת פחות סימנים מיותרים (
) יכולה לעזור. מקווה שבזאת סיימנו את התכתובת. יום טוב לכולם. פולי

A Pig in a Cage

New member
שים לב

קודם כל לא אני זה שאמרתי שיש לי בעיה עם עודף סימני הקריאה/שאלה בהודעות שלך. אבל זה כן די מעצבן, ואני מסכים עם כל מילה של שרה. למה אתה חושב שזה פוגע בי או משהו? אני לא ממש רואה איך שימוש מופרז בסימני פיסוק יכול לפגוע במישהו (אלא אם הוא לוקח את שיעורי לשון טיפה יותר מדי ברצינות, ואני את שלי סיימתי מזמן-מזמן). ולא אמרתי שאתה עצבני, אלא מעצבן בסגנון ההתבטאות. זאת רק דעתי, למרות שאני מניח שיש לא מעט אנשים כאן ששותפים לה. אתה יכול לקחת לתשומת לבך או להתעלם.

למעלה