הלך הגריז

רשת = כישלון!

גם התוכנית הבאה של רוקדים עם כוכבים תהיה כישלון למרות הקאסטינג..... הם כל-כך משעממים בבחירת התוכניות שלהם.

הלך הגריז

נו אז אחרי ששיגעו אותנו כל החורף עם התוכנית הכושלת ההיא, שאף אחד לא באמת ראה (אפילו לא כשניסו להביא את שופטי כוכב נולד לחזק את העניין), עכשיו הכריזו שבגלל שאף אחד לא קונה כרטיסים, המחזמר מבוטל. מסכנים השחקנים שעמלו על השטות הזאת ובסוף לא יוצא להם מזה כלום. אבל נו באמת, מה הם חשבו לעצמם שם ב"רשת"? תוכנית שכשלה בארצות הברית, ובערך בכל מקום אחר בעולם שבו היא הופקה, ואז פה מנסים להפוך אותה לדבר הגדול הבא. הא, הדבר הגדול הבא. עוד כישלון.

Bakura

New member
אה, מה זה! שרשרתי את ההודעה שלי.

... בגלל זה אני נשארת עם המערכת הישנה.

זה היה ברור מהתחלה

מי ילך לראות מחזמר שמשחקים בו אנשים אלמונים יחסית??? אם היו מביאים למחזמר מפורסמים סתם דוגמא הראל סקעת ושירי מימון אז כול הכרטיסים היו נימכרים תוך שניה. מסכנים השחקנים שהוליכו אותם שולל רק בשביל רייטינג!

מממ תקשיבי

זה די ברור שאם אנשים עמו נינט הראל סקעת שירי מיימון וכל אלה ישתתפו במחזמר אז יש יותר סיכוי שאנשים יקנו כרטיסים.. אנשים רגילים כמוני וכמוכם שאין להם שום קשר לפירסום,יותר מתעניינים באנשים שכן יש להם קשר לפירסום.. אנשים שבחיים לא שמעת עליהם וכל זה פחות מושך אותך לראות אותם. יומטוב שבת שלום

netmaster1

New member
אם לא מספיק איך ש"רשת" ניסתה להרוס את התאטרון

אז המחשבה שלך בכלל הורגת אותו. שירי מימון, יהודה לוי, נינט וכל שאר הסלבז הם לא שחקנים. הם לא. בטוח לא שחקני תאטרון. הם יודעים להביא קהל זה נכון, והם היו ממלאים את יד אליהו, אבל באותו הזמן זה גם היה הורג את התאטרון בארץ וזהו. יש חשיבות כלכך גדולה לקאסטינג ששם את הפן האומנותי לפני הכלכלי, ובגלל שכבר לאף אחד לא אכפת מתאטרון איכותי ובגלל ההפיכה הנוראית הזאת של התטארון הרפטוארי לתאטרון מסחרי, שהופך הצגות שעולות בתאטראות לבסה"כ עוד פסטיגל של פירוטכניקה, אנחנו מקבלים חרא של תאטרון. אז שלא יתפלאו ב"רשת" שזה לא הולך להם אחרי שהם ניסו לאנוס את הקהל חצי שנה בתוכנית ריאלטי, ואגב, רוב המשתתפים בתוכנית היו ראויים ביותר, רויטל ושחר ישי הם אמני במה מעולים. כנ"ל איתי לוי, גלעד קמחי, כנרת לימוני, יונתן פז בוגנים ניסו שליו ועוד כמה בוגרי בתי ספר למשחק שהיו שם. הייתי יותר משמח לראות את ההפקה הזאתי אם היא לא הייתה מלאה במסחור, בסה"כ הביאו מחזמר נוראי, אחד מהגרועים ביותר, עם Book מטומטם, וליהוק תפקידי משנה שהיה גרוע ברמות(להוציא את מיכל מוכתר שהייתה ליהוק ראוי ביותר). אז מה אני אגיד לכם, לכו ליוסף עם יהודה לוי, תהרגו את התאטרון והפקות אמיתיות שעולות כאן, תנו לבעלי התאטראות והמפיקים להבין שמותר להם לקחת מכם 250 שקל לכרטיס ולתת לכם זבל שראיתם באופרת סבון ביס, זה כבר לא משנה, הכל כבר אבוד.

חח בסדר זו סתם דוגמא מה שהכוונה שלי הייתה

זה שאם היו מביאים אנשים מוכרים שמה לעשות לצערינו זה מושך קהל.. למרות שרובם בכלל לא יודעים לשחק אז המחזמר לא היה נופל

אני מאוד מכבד את הכוכבים שנבחרו אבל ברגע שאתה

מציב סטאנדרט כ"כ גבוה, וטוען שהכוכבים שיבחרו יהיו צריכים להיות מגה מוכשרים, רקדנים וזמרים ברמה הכי גבוה אתה מצפה לכוכבי ענק. ובפועל קבלת את כל אותם אלה שלא התקבלו לכוכב נולד ולנולד לרקוד.... לתוכנית הזו היה סיכוי מעולה להצליח לו הייתה עולה בשנים הראשונות של תוכניות הריאלטי. וכמובן שגם להפקה יש מקום בכשלון בהצבת פאנל שופטים לא כריזמטי במיוחד, תפאורה , מנחה.... גם אלו דברים שצריך להקדיש להם לא מעט מחשבה. במקום אקי אבני מציבים את כוכב סדרת זהו זה? במקום להציב זמר עבר מוכשר בפאנל השופטים, מציבים כוכבת ילדים ויוצר די מוכשר אבל בלי כריזמה על הבמה? במקום להביא במאי כריזמטי בעל שם מציבים את מנהלת התאטרון של ב"ש(אז מה אם היא המנהלת ) ? ומכל הפאנל של נולד לרקוד בחרו להביא לספיישל את זו שהקהל הכי "אוהב"? ככה לא עושים טלויזיה ילדודס........

אני חייבת לציין

שבאנגליה התכנית מאוד הצליחה, התחילו עם "how do you solve a problem like maria" בשביל למצוא מישהי לצלילי המוזיקה, המשיכו עם ג'וזף, ועוד מעט תהיה תכנית חדשה לאוליבר... צריך להזמין כרטיסים לjoseph עם לי מיד (שזכה) חצי שנה מראש (ואגב הוא מעולה
) וכל האנשים שסיימו במקומות הגבוהים בתכניות התקבלו למיוזיקלס אחרים וגם הקפיצו מכירות... חבל לי לשמוע שבארץ התכנית לא הצליחה, ובאמת נשמע לי כמו אכזבה גדולה לשחקנים..

דנוש60

New member
איזה באסה

זה ממש מבאס כי כבר קניתי כרטיסים וממש רציתי לראות את המחזמר....... ואתמול הודיעו לי שמבטלים את הכרטיסים בגלל ביטול המחזמר....... :(

דנוש60

New member
ממש ממש ממש ממש ממש סליחה שלא שירשרתי

סורייייייייייייייייי !!

למעלה