הלך הסיפור שהשקעתי בו הכל :-(

הלך הסיפור שהשקעתי בו הכל :-(

סליחה, בלבלתי כאן בין חוקרת, שוטרת לבין אלוקים יודע מה. חוקרת פרטית זו לא ההיא עם הכינוי שוטרת של פעם???? תקנו אותי בהקדם. כדי שאספר משהו בדיוק!!!!!! יונית ואני עצובה כי הלך לי הסיפור.

לך יונית .......... :)

קודם כל אהבתי את הסיפר ממש מדליק וזאת היתה הפתעה לראות אותך פה.. עכשיו בואי נבהיר עניין קטן חוקרת פרטית זאת אני שכותבת לך עכשיו-->שגם נמצאת בפורום וידויים ואילו שוטרת היא השוטרת שהיתה פעם שוטרת27 ודיין מסתובבת לפעמיים אנחנו 2 נשים שונות אנחנו לא אותה אחת אבל מה שאנחנו זה חברות ,,חברות טובות מאוד יוניתוש למרות הכל את מוזמנת לבקר פה להיכנס לעולם הסקס והארוטיקה שיהיה לך המשך ערב מקסים וכחול ומענג חוקרת פרטית

ועוד משהו קטן יונית.........

שוטרת היא מנהלת הפורום שפה,, היא לא חדשה היאמנהלת אותו המון המון זמן חוקרת פרטית שזאת אני שכותבת לך פה לא מנהלת את הפורום,,אני סה``כ כותבת פה בכייף להנאתי וזה בגלל שחברתי השוטרת מנהלת אותו אבל אם זכור לך אני היא החוקרת מהפורום וידויים שנמצאת בפורום וידויים כבר המון זמןןןןן אחרי המלצתי לשוטרת בחום על הפורום וידויים היא החליטה לקפוץ שם אחרי שסיפרתי לה על המשפחה הנפלאה של פורום הוידויים קראתי את הקטע שכתבת ועכשיו אני מבולבלת ל למי התכוונת לכתוב את הקטע? למרות זאת קראתי אותו ווזה היה אחלה קטע מדליק שיהיה לך שוב המשך ערב מתוק חוקרת

SHOTERET-POLICE

New member
השוטרת כאן - יונית

היי לך ובכן, אני השוטרת מנהלת פורום סקס, תמיד הייתי תמיד אהייה והחוקרת היא אחת מחברות הנכבדות של פורום זה. מקווה שהבנת יונית ממני השוטרת

למעלה