הלך עליי

bubbleboi

New member
הלך עליי

שטיפת המוח הצליחה והרגע התחלתי לזמזם, לשיר ולשרוק את hopelessly devoted to you רנין הארורה, הכל אשמתה, היא התחילה עם זה. איך עוד אני מושפע מהאח הגדול? התחלתי לאכול ביצה עין! הם טוחנים שם הרבה כאלה וזה עשה לי חשק לנסות. גם מקושקשת עשיתי בהשראתם. פעם נקיונות הבוקר של יוסי הכניסו אותי לאטרף נקיונות משל עצמי. איזה מעשים אתם עשיתם בהשפעת האח?

Ping Poong

New member
שמתי מיונז ושום בתוך טוסט ../images/Emo6.gif

ונסה הכינה פעם אחת טוסט עם שום ועשתה לי חשק! ופעם אחת ראיתי את איתי שם מיונז בתוך הטוסט. אז בסוף הכנתי לי טוסט עם כל מה שהם שמו

אני אוהבת את לאון!!

מה עשיתי בהשראתם?? חחח התעוררתי מאוחר היום,אז אכלתי ארוחת בוקר מאוחרת,בסביבות 4 שעוד לא הייתי רעבה,לאון שפרה וצבר ישבו בחוץ דיברו מה בא להם לקנות מהכסף שלהם,אז הם העלו רעיונות של חלבה ועוגיות וחמאת בוטנים וכאלה...אז בגללם הם עשו לי חשק אז אכלתי צהריים למרות שלא הייתי רעבה חחחחח

no nick 1989

New member
אני כל הזמן שותה נס קפה

בהשפעתן של עינב וקרן. מזל שנעמה עזבה כי היא כל הזמן היתה עם כוס נס קפה ביד!

אני..

כאילו, לא מושפע כאילו משום דבר כאילו שקורה או שהם כאילו עושים שם, במיוחד לא משפרה כאילו.

שוקו נס

כפית נס קפה כפית ענקית של קקאו (למרות שבמקור זה שוקולית) כפית סוכר בלי חלב רק מים רותחים אחראית על המתכון- שיפרה מסר לשיפרה: טעים!!!!!!! שידרגת לי את הנס קפה......... תודה!

BeN ShaDe

New member
אני מוצא את עצמי

כל היום מתופף על הבטן ובאותה העת מזמזם את תזהר ממנה. :]

למעלה