הלך פייפן הרומן...

injektilo

New member
הלך פייפן הרומן...

טוב, אז רק רציתי לעדכן שלעניות דעתי, הרומן הפוטנציאלי עם הדובון שהיכרתי בשישי שעבר, הלך פייפן רשמית. אבל ככל הנראה אני מקבל את הסלולרי חזרה ביום שישי הקרוב... אתם חושבים שזה יהיה במקום להרים טלפון...שבוע אחרי?!

אליקו27

New member
אם היה קליק אז

לזמן אין שום משמעות הוא יותר יחזק את הרצון להיות יחד זמן ההמתנה רק משבח את הקשר וחוץ מזה תמיד אפשר להסביר מה קרה וחוץ מזה לו אין תטלפון שלך ??????? כי אם יש לו אז בטוח הוא התקשר אלייך לסלולארי ואם הוא התקשר הוא בטח השאיר הודעה בתא קולי ואם הוא השאיר הודעה בתא קולי אתה תוכל לשמוע אותה מטלפון רגיל עושים את זה ככה תחייג למספר טלפון שלך כשתענה המזכירה תלחץ # (סולמית) תקיש את הקוד הסודי (אם זה קוד ראשוני הוא 12345) ואז תעבוד לפי ההוראות ואם אין הודעות לפכות תעשה הכוונה תקליט הודעה חדשה בסלולארי שתגיד לאנשים שיתקשרו אלייך לטלפון בבית לפחות זהו מקווה שעזרתי במעט שיהיה לך אחלה יום ובאמת בהצלחה בקשר }{ אליקו

injektilo

New member
תודה על היוזמה

ועל ההסבר הפרטני איך לשלוף הודעות מטלפון רגיל. חבל שלא שאלת קודם, הייתי אומר לך שאני יודע איך, וחוסך לך את ההסבר... בכל מקרה.. הוא כבר התקשר והשאיר הודעה, אבל החכמולוג התקשר ממספר חסום (נראה לי שהסלולרי שלו חסום) בהודעה הוא תהה אם הכל בסדר אצלי, ובאויר ריחפה השאלה שלו: "למה לעזאזל אתה לא מתקשר?!" וכיאה למזלי (החרא!) הוא לא טרח להזכיר את המס´ שלו...

ז י ק ו

New member
מה שנותר לך הוא ../images/Emo14.gif

לקבל את הטלפון שלך, ולהתחיל להתקשר אליו ללא הרף עד שהוא יענה לך.. או אולי לכתוב לו הודעה בכל פורום אפשרי שקיים עלי אדמות

למעלה