הלכו לי הרגליים :( שאלון שבועי.

מלאני4

New member
הלכו לי הרגליים :( שאלון שבועי.

היי... ערב טוב לכל החמודים ואממ נוו שאלון שבועי: מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? ריב השבוע? התחדשות השבוע? תמונת השבוע? בילוי השבוע? מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? משו לסיום?

m i c k e y 15

New member
umbrellaaaaa ella ella

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? לא קרה שום דבר טוב ! חח מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? המבחן בתנך ריב השבוע? עם אמא שלי זה היה ממש גרוע התחדשות השבוע? אממ אין תמונת השבוע? http://img02.picoodle.com/img/img02/8/5/19/f_230m_c184f73.jpg בילוי השבוע? לא יצאתי לבלותת בגלל החרא של המבחן הזה מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? אהאאאאאאא יש שטניפי... משו לסיום? לא חח

Dana Mi

New member
בדיוק עכשיו שמעתי את השיר הזה!!

אני ממש אוהבת אותו

Dana Mi

New member
ורנון קיי מלך!

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הקליפ החדש של טייק ד'את שודר סוף סוף!! מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? הייתי חולה.. ריב השבוע? לא היה! התחדשות השבוע? האלבום של ג'יימס מוריסון !! תמונת השבוע? אני מאוהבת בו.. בילוי השבוע? אתמול עם חברות.. התגעגעתי! מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? כי יש שבועות וחגים זה כיף.. משו לסיום? כן! אתמול אבא שלי שמע ברדיו איזה תכנית על סוריקאטות (לא סגורה שככה קוראים לזה אז אל תתפסו אותי במילה....) שזה סוג החיה של טימון מטימון מפומבה, וסיפרו שיש כאלה בגן החיות התנ"כי והם ברחו כדי להתחפר מתחת לאדמה ולנוח שם.. אז השדרן אמר בסוף "טוב לסוריקאטה לנוח כמו בטטה ובקיצור - האקונה מטטה!".. אותי זה הצחיק!

Dana Mi

New member
קוראים לו ורנון קיי

ואת בטוח מכירה אותו, את פשוט לא מודעת לזה..
הוא הנחה מלא דברים בבריטניה (ממש כמו סיימון המלך!) והוא גם ראיין את מקפליי כמה פעמים.. הנה דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=ju7-g-d7Hig ואני התאהבתי בו
אה, וגם הוא מבולטון (את זוכרת מי עוד מבולטון??
) - המבטא שלהם הורג אותי!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

יאווווווו איך המבטא שלהם אותו הדברר!! חח אני נקרעת מצחוק עליהם! והוא כל כך חמוד המנחה הזה

m i c k e y 15

New member
בולטון../images/Emo99.gif

יש מצב שראיתי אותו כבר.. אני חולה על המבטא שלהם!! של דני בכלל...איך שזה גורם לו להראות מטומטם חחח תודה על הלינקק

1AnastaciA1

New member
'ני D:

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? נמ...ראיתי ת'דיוידי וונדרלנד
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? כלום. ריב השבוע? לא רבתי [?] התחדשות השבוע? כלום
תמונת השבוע? דאגיייייייי בילוי השבוע? נמנמ....אני וחברות שלי נפגשנו אתמול וראינו ת'דיוידי D: מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? נמ...חופש!@$##@! ותל אביב!@$!$ משו לסיום? בלע

McSon of Busted

New member
take a look at my life, all black

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? הסופשבוע
מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? מתכונת בהיסטוריה ריב השבוע? עם החבר...אבל זה לא בדיוק ריב...;[ התחדשות השבוע? קניתי מכנס של no fear יפה כזה :) וכמעט גם קניתי עוד ואנס אבל לא היה במידה שלי תמונת השבוע?
בילוי השבוע? לא היה תאמת מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? כן למה לא? שבועות, מלא אימונים...חבר משו לסיום? הדיסק החדש של גוד שארלוט שולט בעולם!!!!!

אני../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע? יומולדת לידיד
היה כלכך מצחיקקק! מה הדבר הכי רע שקרה השבוע? מבחן בפיסיקה
ריב השבוע? לא רבתי עם אף אחד
התחדשות השבוע? פוני!
תמונת השבוע? אני ופוני
בילוי השבוע? -ראה שאלה ראשונה- מחכים לשבוע הבא? אם כן למה? כה! חופשבועות
משו לסיום? "אל תנדו את עצמכם מהחברה, היא תעשה את זה בסופו של דבר אחרי שתכיר אותכם
"

למעלה