הלכתי אתמול לקנות בגד ים

ButterFlyyyy

New member
הלכתי אתמול לקנות בגד ים ../images/Emo4.gif

לא מצאתי כלוםםםםםם! נדהההההה! שומדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהתחלה רציתי לקצת ביקיני מכנס, או ביקיני תחתון שתפור עליו חצאית (זה מזה יפה אבל אין הרבה כאלה...) וכל מה שמדדתי נראה עליי נורא!!! גועל נפש! אז בסוף אימא שלי שכנעה אותי לקנות ביקיני עם תחתון ולקנות גם חצאית כזאת תואמת ופשוט לא להוריד אותה... אז זהו שאני עדיין נראית נורא! אז זהו חבל, אין בגד ים החופש הזה... מעצבן אותי שיכולתי עכשיו כבר להיות רזה אם לא הייתי כזאת מפגרת!!! ועוד נראה לי שעליתי קילו
אם עכשיו אני באמת אתמיד אני אוריד 6 קילו עד סוף החודש ואז אני אוריד אחרי זה עוד 2 קילו אם צריך. הייתי אמורה כבר לשקול 57 בחתונה של דוד שלי שזה עוד שבועיים כי זה כזה מעצבן אותי!!! רציתי פעם ראשונה בחיים שלי להראות טוב וגם להרגיש שאני נראית טוב, ולא נראה לי שזה יקרה...

היי מתוקה, אני כותבת מהעבודה....

נכנסתי סתם לאינטרנט כי די נגמר העומס כאן <כל הבוקר הקלדתי דברים, הפקדתי צ´קים בבנק... ועכשיו הלחץ עבר
> ומה אני מוצאת? את ההודעה העצובה של עדידוש שלי! עדידוש שלנו עצובה? אז זה הזמן לעשות אותה לשמחה!
עדידוש מקסימונת, מה זת´אמרת: "פעם ראשונה בחיים שלי, רציתי להראות טוב וגם להרגיש שאני נראית טוב, ולא נראה לי שזה יקרה"?! נפלת על השכל, ילדה?! אני לא מרשה לך לדבר ככה!!! את נראית טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מקסימה ואת יפה, וזה כ"כ הרבה מעבר לאם את תשקלי 57 ותורידי את 6 הקילואים האלה, וזה כ"כ הרבה מעבר למשקל היבש... עצה לי אליך, עדי: עמדי מול המראה, הביטי עמוק בדמות הנשקפת לך ממול, תגידי לעצמך בלב שהדמות הזו- היא אחת הדמויות הכי יפות וסקסיות שראית אי פעם, ותזכרי שיש כ"כ הרבה אנשים שאוהבים אותך בלי קשר לאיך שאת נראית <למרות שאני בטוחה שאת נראית פיצוץ!> עדי, לאהוב את עצמך ואת איך שאת נראית, זה כ"כ הרבה מעבר למשקל. את יכולה להיות שמנה, ויפה. את יכולה להיות רזה, ומכוערת. לא משנה מה המשקל שלך, כל עוד את יודעת בליבך שאת נראית טוב- אז את, עדידוש, את שלך כבר עשית!!!
אני אוהבת אותך, ילדונת
ולא אוהבת לקרוא את הזלזול הזה ממך, הרי יש לך כ"כ הרבה מה להעריך בך... את מקסימה!!! שלך תמיד :) עדי

yael b

New member
עדי כבר אמרה את הכל

אז מה עוד אפשר להוסיף? רק שתיזהרי מה-
כשאת בים.ולא לשכוח לקחת
לשחק איתו וכמובן לקחת
כדי שלא תהיי רעבה,ואם ממש בא לך את יכולה גם
-

rotem2 1 0

New member
עדי מתוקה שלי

דיי עם הזלזול ועם היחס העצמי הירוד שלך את בחורה מקסימה אני יודע את זה כי כולם אומרים את זה ואת יודעת לפני כמה שנים כשהיתה לי בעיה של דימוי עצמי נמוך וביטחון עצמי בקנטים אמר לי מישהו דבר חכם ששינה את החיים שלי כשאתה קם בבוקר כולך הפוך כל השיער נפוח (יש לי תלתלים ארוכים וכשאני קם בבוקר אני נראה כמו מיקל ג´קסון באמצע שנות ה70) ותאמיני לי שזה לא יפה בכלל תעמוד מול המראה שלך ותאמר לעצמך שאתה יפה יהיה לך יום מקסים וטוב בהתחלה זה היה דיי מפגר לעשות את זה עד שהתחלתי להאמין בזה והכל השתנה לא חישבנתי לאף אחד והרגשתי טוב עם עצמי ככה שאני שיפרתי את הביטחון העצמי ואת הדימוי הירוד שלי ועוד פעם אני אומר לך אני בטוח בזה שאת נראית טוב ואת מרגישה טוב עם עצמך את רק קצת מפחדת מהתגובה של הסביבה אז אם אני אוכל לעזור לך יותר במשהו רק תאמרי אני או כאן או באיי סי קיו שלי או במסרים ואני אשמח אז שתדעי כמו כולם אוהב תמיד רותם

ButterFlyyyy

New member
אוי, אתם כאלה מקסימים!

שקשה להיות עצובה, אפילו אם בא לי
ולמרות מה שנראה אני אוהבת את עצמי, ואני באמת חושבת שאני יפה, רק שהגוף שלי בעעעעעעע - זוועה!!! אני פשוט חייבת להוריד את זה כדי להרגיש ולהראות איך שאני רוצה. החלטתי שאני רוצה לרדת יותר מ-57 כי ב-57 אני אהיה רזה אבל יהיה עליי טיפה שומן ואחרי כל הזוועות שראיתי אתמול אני חייבת להוריד ל-55!!! אוהבת אותכם נוראאאאאא

rotem2 1 0

New member
מהההההההה???????

את יודעת שאת יפה אבל הגוף שלך בעעעעעעעעעעעעעעעעעע?????????. אין מצב לזה את מבינה אני בטוח שאת פצצתית ואני אפילו לא ראיתי אז את תרדי ל57 ואז נראה מה הלאה אוקיי????? אוהב תמיד רותם

rotem2 1 0

New member
מאמי קודם תרדי ל57 קילו

ואחר כך נראה מה יהיה אל תגזימי טוב???? אוהב תמיד רותם

למעלה