גורגונזולה
New member
הלכתי היום להסניף בדיקות הריון....
(סליחה על שינוי השם, זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום בתפוז ומשום מה הוא לא מוכן לקבל את "הגברת עם הקמליות" שלי. אז מעכשיו אני סתם גבינה כחולה). אנחנו עדיין בחור השחור של ה"מנסים בלי התערבות" שהרופאה שלי הכתיבה. המחזור מתעתע בי - לפעמים סדיר (ואז הלב ממריא אל על וצונח חזרה באכזבה) ולפעמים סתם מתמשך לו להנאתו, בלי שיהיה לי מושג אם יש או אין ביוץ, אבל אנחנו "מתאמנים", כדי שנדע מה לעשות בזמן הנכון...
בינתיים אין לי מה לעשות כדי לתרום למאמץ המלחמתי, אז אני הולכת לי לסופרפארם לעשות בדיקה השוואתית של ערכות בדיקת הריון. מי יקר, ומי במבצע, מי מצריך אופרציה מסובכת, ובמי אפשר להשתמש מיד כשקמים, בלי להרביב משקפיים ולגמור תואר בכימיה. מה אומר, מעניין לי בחיים.... לקנות? לא, מה פתאום, לא קניתי. לפני שיעברו שלושים יום מהמחזור האחרון אני אפילו לא חושבת על זה (טוב, חושבת אבל לא מיישמת). שיעברו כבר, שיעברו הימים האלה....
(סליחה על שינוי השם, זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום בתפוז ומשום מה הוא לא מוכן לקבל את "הגברת עם הקמליות" שלי. אז מעכשיו אני סתם גבינה כחולה). אנחנו עדיין בחור השחור של ה"מנסים בלי התערבות" שהרופאה שלי הכתיבה. המחזור מתעתע בי - לפעמים סדיר (ואז הלב ממריא אל על וצונח חזרה באכזבה) ולפעמים סתם מתמשך לו להנאתו, בלי שיהיה לי מושג אם יש או אין ביוץ, אבל אנחנו "מתאמנים", כדי שנדע מה לעשות בזמן הנכון...