הלכתי היום להסניף בדיקות הריון....

הלכתי היום להסניף בדיקות הריון....

(סליחה על שינוי השם, זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום בתפוז ומשום מה הוא לא מוכן לקבל את "הגברת עם הקמליות" שלי. אז מעכשיו אני סתם גבינה כחולה). אנחנו עדיין בחור השחור של ה"מנסים בלי התערבות" שהרופאה שלי הכתיבה. המחזור מתעתע בי - לפעמים סדיר (ואז הלב ממריא אל על וצונח חזרה באכזבה) ולפעמים סתם מתמשך לו להנאתו, בלי שיהיה לי מושג אם יש או אין ביוץ, אבל אנחנו "מתאמנים", כדי שנדע מה לעשות בזמן הנכון...
בינתיים אין לי מה לעשות כדי לתרום למאמץ המלחמתי, אז אני הולכת לי לסופרפארם לעשות בדיקה השוואתית של ערכות בדיקת הריון. מי יקר, ומי במבצע, מי מצריך אופרציה מסובכת, ובמי אפשר להשתמש מיד כשקמים, בלי להרביב משקפיים ולגמור תואר בכימיה. מה אומר, מעניין לי בחיים.... לקנות? לא, מה פתאום, לא קניתי. לפני שיעברו שלושים יום מהמחזור האחרון אני אפילו לא חושבת על זה (טוב, חושבת אבל לא מיישמת). שיעברו כבר, שיעברו הימים האלה....

yaelhul

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפרדסנו הקט...

ושנית - אני ממש מקווה שלפני שתשלימי את המסטר בסטטיסטיקה השוואתי של בדיקות הריון, כבר תהיו בהריון טבעי שממש לא תביני מאיפה הוא הגיע (מהאימונים ! יופי נחמה !), ואז, לשם וידוא מוחלט בהחלט, תקני את כל הערכות הקיימות כדי לראות עוד ועוד פסים - כחולים, ורודים, ממש לא משנה. ב ה צ ל ח ה יעל

rona33

New member
גורגונזולה WELCOME + שאלה ../images/Emo24.gif ../images/Emo35.gif

כמה זמן אתם ב"חור השחור" ? מקווה שלא יותר מדי. תהיי עם יד על הדופק (מחזור סדיר כן/לא - מזהה את יום הביוץ או לא - גילאים שלכם וכד´). בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!

במקרה אני כאן ../images/Emo13.gif

קודם כל - תודה על הברכות. שנית, קצת הסברים. אנחנו בסיבוב השני שלנו. יש לנו יורש עצר מהסיבוב הקודם שהתחיל במחזורים לא סדירים שלי, נמשך במעקב "עצמאי" (מדידת חום וערכות ביוץ), עבר דרך רופאים דגנרטיים למדי ונגמר בזה שהגעתי לרופאה שהיא גם בנאדם ואחרי כל הבדיקות (של כל הנוגעים בדבר) נמצא שמדובר בהפרעת ביוץ על רקע לא ברור, ושאיקקלומין אמור לסדר את העניינים. אחרי כמה צרות שהאיקקלומין עשה לי, הוא גם "עשה" לי ילד. כשהחלטנו שהגיע הזמן לסדר ליורש אחות, הגעתי אל הרופאה מתוך מחשבה שהיא מיד תפנה אותנו לדרך הבדוקה,אבל היא הפתיעה אותי והציעה לנסות בין מחזור אחד לשלושה בלי התערבות, בתקווה שהטבע יעשה את שלו. בינתיים המחזור מתעתע בנו - פעם תחום בזמן סביר (30 יום) ואח"כ נעלם לו, ושוב חוזר. והפעם זהו זה. אם בעוד עשרה ימים בערך (אני חושבת שאני יודעת מתי היה הביוץ, בעיקר כי למדתי לזהות את ההרגשה) לא יתרחש איזה נס קטן - אנחנו חוזרים למסלול האיקקלומין. לא אסון גדול, אבל גם לא משובב נפש במיוחד. רק שיעברו כבר הימים האלה.. שיעברו...

נועם@בת

New member
גורגו אחותי הקטנה

סתם בשביל הרקורד, ואם תחזרי לשם ההוא עם ה
יחסר משהו בעולמו של הקדוש ברוך הוא? יש עליו וטו מאיגוד יוצאות פולניה?
בכולפון, טוב לראות אותך כאן, ז´תומרת... לא אוהבת את הנסיבות, אבל הגיע הזמן שתחזרי
ואגב, חשבת לנסות רפואה אלטרנטיבית? היו כאן כמה הצלחות של ביוץ בעקבות טיפול כזה. זה אולי לוקח מעט יותר זמן מאשר עם איקקלומין, אבל אמור להיות בריא יותר ויעיל יותר. בכח מקרה, כבר המלצתי לך בעבר- תתאמני כמה שיותר, זה החלק הכי כייפי בעניין
טוב לשמוע ממך מועדים לשמחה נועם

למעלה