הלכתי היום לקנות את האלבום של יפתי

הלכתי היום לקנות את האלבום של יפתי../images/Emo4.gif

היתי בתל אביב בתחנה מרכזית נשבעת לכם היתי ביותר מ-7 חנויות דיסקים שם(נכנסתי רק לאלו שיש להם מקוריים) ולא היה!!!!קודם כל חלק לא הבינו על מה אני מדברת...מיושנים כאלו שעדיין יש להם את אלבום הבכורה של מירי מסיקה...לא מחודשים... אחד אמר לי שהוא יודע לאיזה זמר אני מתכוונת ושזה עדיין לא הגיע אליו:Sאוחח שעה היתי שם חיפשתי כמו מטומטמת.....אז יפתי?רצית לדעת איפה אין...אז שם אין

את עדיין בבת ים?

אם בתל אביב אין, בטוח בקרייה גם אין נכון? ובטבריה בכלל אין ממצצצבבב... נצתרך לחכותתתת...

dudig19

New member
בתחנה מרכזית ת``א

יש בחנות של האקסבוי. אני לא זוכר איך קוראים לחנות אבל זה חנות שמוכרים גם דיסקים של ראפ. בליינד יש להם את זה.

אני אסביר לכם מה הולך...

היות ואני אומן מתחיל (שלא ממסגרת כוכב נולד וכדומה...) החנויות לא בטוחות לגבי הדרישה של הדיסק שלי ולכן מהססות לפעמים להביא דיסקים לחנויות. כל פעם שאתם מבקשים דיסק של יפתי אתם עוזרים לי בקידום הדיסק ובקידום מצב שיהיה ניתן להשיג אותו ביותר ויותר מקומות. תודה לכל מי שמפרגן :)

dudig19

New member
בהצלחה אח יקר

בעזרת ה` עוד תגיע למקומות שלא חלמת עליהם.

מצוין שאתה לא מכוכב נולד!!!

שונאאא את כל הזמרים מכוכב נולדד!!!! ובקשר לחנויות דיסקים...מי שחושב כמו שאמרת אז תסלח לי הוא דפוווקקקק!!!!!! מה קשה להביא לחנות כמות קטנה של דיסקים,קונים תביא עוד,לא קונים לא נורא...

היתי שם גם ולא היה..אני זוכרתתתת

חנות שכתוב למעלה מוזיקה שחורה,ראפ.... ועוד כמה לא זוכרת.....אם לזאת אתה מתכוון אני יודעת על מה אתה מדבר..נראה לי שזה היה כאילו 2 חנויות אחת מול השניה אבל בעצם אותה חנות..לא יודעת עבדו שם אתיופים.... בדקתי בכל חנות אפשרית מקומה 3-6....אחר כך כבר אמרתי שאנסה להשיג ממקום אחר כי היה לי אוטובוס..פספסתי בגלל הדיסק את האוטובוס אז חיכיתי 40 דקות חחחח

dudig19

New member
זה בקומה 2

אחרי הדוכנים של הספרים והסרטים הרוסיים. לקראת הסוף מצד שמאל.

זה לא קומה 2.אני יודעת על מה אתה מדבר

או שיש גם בקומה 2 לא יודעת... בקומה 3 אם אני לא טועה היתה חנות של ספרים רוסיים ומאחורה כזה מדרגות.... אז אם ממשיכים לכיוון החנויות יש שם חנות דיסקים של ראפ ומוזיקה שחורה...ממש באמצע כזה של הקומה...אולי אני זאת שמתבלבלת בקומה אבל היתי שם....יש שם מוכרים אתיופים....וחנויות דרוזיות בהמשך ומאחוריהם זה עוד חנויות דיסקים(מקוריים).

למעלה