הלכתי לאיבוד

jackie111

Well-known member
כשממנים אנשים בלתי מוכשרים לתפקידים בכירים כשרים או מפכ"לים זה מעורר גיחוך.
כשרצה לפרק את עיתון הארץ ולהשתלט על ערוץ 13 ריחמתי.
כשמפרקים את תאגיד רשות השידור כאן ואת גליי צהל אני שוקל לרדת מהארץ.
כשפוגעים בבית המשפט מכל הצדדים הבנתי כמה אנחנו קרובים לדיקטטורה.
כשהוא פיטר את גלנט נדהמתי.
כשרוצים לפטר את הרמטכל , וראש השב"כ ולפרק יחידות זה הטמנת מטען חבלה במערכות מעולות.
אז עדיף שאת ההרס הזה אבחון מחו"ל.

ככה לא בונים מדינה.
ככה הורסים אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשרוצים לפטר את הרמטכל , וראש השב"כ ולפרק יחידות זה הטמנת מטען חבלה במערכות מעולות.

ככה לא בונים מדינה.
ככה הורסים אותה.
טיסה נעימה. אולי, תלוי להיכן תבחר לרדת, יהיה לך פנאי במהלך הטיסה לעבור שוב על הפוסט הזה שלך ולגלות כמה שטויות כתובים בו שאין להן כל אחיזה במציאות :).

בהצלחה במדינה החדשה שתבחר והסר דאגה מליבך, אם ביום מן הימים האדמה שם תרתח מתחת לרגליך כפי שיכול לקרות ליהודי, מדינת ישראל תחכה לך כאן, חזקה ויציבה, לאחר שכל אלו שנשארו בה שמרו עליה (בין השאר) עבורך, שמרו על עוצמתה, ייצבו וחיזקו אותה, ודאגו שהיא תהיה לך למדינת מפלט ומקלט כל אימת שתזדקק לכך. אם אם זה יהיה על חשבון אלו שאתה משאיר מאחור.

jackie111

Well-known member
טיסה נעימה. אולי, תלוי להיכן תבחר לרדת, יהיה לך פנאי במהלך הטיסה לעבור שוב על הפוסט הזה שלך ולגלות כמה שטויות כתובים בו שאין להן כל אחיזה במציאות :).

בהצלחה במדינה החדשה שתבחר והסר דאגה מליבך, אם ביום מן הימים האדמה שם תרתח מתחת לרגליך כפי שיכול לקרות ליהודי, מדינת ישראל תחכה לך כאן, חזקה ויציבה, לאחר שכל אלו שנשארו בה שמרו עליה (בין השאר) עבורך, שמרו על עוצמתה, ייצבו וחיזקו אותה, ודאגו שהיא תהיה לך למדינת מפלט ומקלט כל אימת שתזדקק לכך. אם אם זה יהיה על חשבון אלו שאתה משאיר מאחור.
איזו עובדה לדעתך לא מדוייקת.

איזו עובדה לדעתך לא מדוייקת.
תפסיק לחרטש ולבלבל את המוח בשטויות שלך. האדמה לא תרעד מתחת לרגליו. האדמה לא בוערת מתחת לרגליים שלנו 200.000 יורדים ישראלים לשעבר מג'קסונוויל ועד לקי ווסט . יבוא אלינו למיאמי שם נכניס את היצור הזה האבוד המבולבל שהטרור גמר עליו וטמטם אותו למחנה לחינוך יהודי מחדש והוא אחרי 3 שנים ייצא חזק בנפשו ויוכל להשתלב בחברה הישראלית יהודית לשעבר .
אולי האדמה בוערת מתחת לרגליים שלך? ואתה מנסה להצדיק את החרא שאתה אוכל מהמדינה המזורגגת שלך מדינת ישמעאל.
בקרוב יעשו לכם המוסלמים נאכבה .

evglev1

Well-known member
מנהל
תפסיק לחרטש ולבלבל את המוח בשטויות שלך. האדמה לא תרעד מתחת לרגליו. האדמה לא בוערת מתחת לרגליים שלנו 200.000 יורדים ישראלים לשעבר מג'קסונוויל ועד לקי ווסט . יבוא אלינו למיאמי שם נכניס את היצור הזה האבוד המבולבל שהטרור גמר עליו וטמטם אותו למחנה לחינוך יהודי מחדש והוא אחרי 3 שנים ייצא חזק בנפשו ויוכל להשתלב בחברה הישראלית יהודית לשעבר .
אולי האדמה בוערת מתחת לרגליים שלך? ואתה מנסה להצדיק את החרא שאתה אוכל מהמדינה המזורגגת שלך מדינת ישמעאל.
בקרוב יעשו לכם המוסלמים נאכבה .
כדאי שתסתכל מה יש מתחת לרגליים שלך, האיסלו-נאציות אילהאן עומאר וראשידה טאליב נבחרו שוב, הן מזהמות את הקונגרס שלכם כבר שמונה שנים ונבחרו לזהם אותו עוד שנתיים לפחות.

xyxy210

Well-known member

חחחחחחחחחחחחחחח
גם אמרת שניסתדר בלי הטייסים.....
"כל אלו שנשארו שמרו עליה" .....
מי ? אתה ? פאשיסטים לא רצויים כאן .
מראבו עלי ? חרדים גם לא רצויים כאן.

evglev1

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחחחחחחחח
גם אמרת שניסתדר בלי הטייסים.....
"כל אלו שנשארו שמרו עליה" .....
מי ? אתה ? פאשיסטים לא רצויים כאן .
מראבו עלי ? חרדים גם לא רצויים כאן.
בזמנים האלה ובהגדרות של השמאל אי אפשר להיות פטריוט בלי להיות פאשיסט.

ככה לא בונים מדינה.
ככה הורסים אותה.
אתה הלכת לאיבוד כבר לפני הרבה שנים.
אתה רואה הכל הפוך. את האויב אתה רואה כידיד ואת הידיד אתה רואה כאויב.
אמרתי לך אתה צריך להתאשפז במחנה לחינוך מחדש . אם אתה מתכוון לרדת ממדינת ישמעאל ממליץ לך להגיע לפלורידה מיאמי שם נכניס אותך למחנה לחינוך מחדש שם אחרי 3 שנים תצא מהמחנה כבר לא מבולבל ותחושת ההלכתי לאיבוד כבר לא תהייה קיימת אצלך.

סתם לדוגמה את עיתון הארץ היה צריך להשמיד כבר לפני 40 שנה. את העיתונאים שלו והעורך והבעלים של העיתון היה צריך להכניס לבית הסוהר למאסר עולם ללא שליש וללא חנינה וחלק מהם היה צריך להוציא לאחר משפט להורג בעוון ריגול ומסירת מידע לאויב.

אז כשאתה כותב שנדהמת שרצו לפרק את עיתון הארץ אני מבין שאתה מבולבל ודיי מסכן ויש לרחם עליך.
הדבר היחיד שמעודד אותי שחיננית לידך והגם שהיא ססמולנית עדיין טוב שהיא לצידך. אני מאמין שהיא שומרת עליך בדרכה המיוחדת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה הלכת לאיבוד כבר לפני הרבה שנים.
אתה רואה הכל הפוך. את האויב אתה רואה כידיד ואת הידיד אתה רואה כאויב.
אמרתי לך אתה צריך להתאשפז במחנה לחינוך מחדש . אם אתה מתכוון לרדת ממדינת ישמעאל ממליץ לך להגיע לפלורידה מיאמי שם נכניס אותך למחנה לחינוך מחדש שם אחרי 3 שנים תצא מהמחנה כבר לא מבולבל ותחושת ההלכתי לאיבוד כבר לא תהייה קיימת אצלך.

סתם לדוגמה את עיתון הארץ היה צריך להשמיד כבר לפני 40 שנה. את העיתונאים שלו והעורך והבעלים של העיתון היה צריך להכניס לבית הסוהר למאסר עולם ללא שליש וללא חנינה וחלק מהם היה צריך להוציא לאחר משפט להורג בעוון ריגול ומסירת מידע לאויב.

אז כשאתה כותב שנדהמת שרצו לפרק את עיתון הארץ אני מבין שאתה מבולבל ודיי מסכן ויש לרחם עליך.
הדבר היחיד שמעודד אותי שחיננית לידך והגם שהיא ססמולנית עדיין טוב שהיא לצידך. אני מאמין שהיא שומרת עליך בדרכה המיוחדת.
והעניין הוא שבכלל לא עומדים לפרק אותו אלא להפסיק כל שיתוף פעולה של הממשלה איתו, אבל הוא לא צריך את הממשלה לא כדי לשרוד וגם לא כדי לשמוע את האמת, כי העיתון הזה רומס את כל החוקים נגד הוצאת דיבה שלא לדבר על המהדורה באנגלית אצלכם ששם בכלל אין אפילו אות אחת של אמת בעיתון.

למעלה