הלכתי לראות את ה-iRiver H320

spacera

New member
הלכתי לראות את ה-iRiver H320../images/Emo118.gif

והראו לי דגם לבן עם כפתור אנכי כמו פה (זה דגם של H10, אבל הכפתור זהה לזה שראיתי ב-H320). לעומת זאת, ברוב הפרסומים לדגמים האלה מראים את הדגם השחור עם כפתור שונה. באם מדובר באמת באותו הדגם של iRiver (כמו שאני סבור): 1. ממה נובע ההבדל? 2. האם יש יתרון לאחד על פני השני? בכל אופן, מבחינה אסטטית השחור יפה יותר לדעתי והכפתור שלו נראה יותר נוח אשמח לשמוע את דעתכם

C h a r k i

New member
ידידי קצת התבלבלת..

H320 מגיע בצבע שחור בלבד ויש לו לחצנים ולא פס גלילה. פס גלילה קיים רק בH10. כנראה ניסו למכור לך שם יותר מדי והוצפת...

spacera

New member
../images/Emo51.gif, אבל ביקשתי לראות..

את הדגם הזה (H320) בדיוק. ולא ביקשתי לראות משהו אחר כי אני סגור על הדגם הזה. ייתכן שהמוכר היה "קצת" לא מקצועי והתבלבל. בכל אופן, אני אבדוק את זה שוב לפני הקנייה ליתר ביטחון. שוב

t o m z

New member
מדומני שדגם זה הוא של ה-20 ג'יגה.

ניתן לקנות אותו בבאגב-1800 שקל אני חושב. מה יותר מומלץ? לקנות את ה-H10 ב-1400 או את הדגם של ה-20 ג'יגה שעולה כ-400 שקל יותר
אין לי כ"כ מה לעשות עם 20 ג'יגה אבל הבדל המחיר הוא לא בשמיים בהתחשב בגודל ההארד דיסק.

bitonano

New member
זה לא זה...

גרסאת ה-20 ג'יגה של ה-H10 תעלה יותר מ-1800 בבאג ואפילו לא הגיעה איליהם. אולי הוא הראה לך גרסא של 5 או 6 ג'יגה. בכל מקרה אם יש לך את הקאש אז זה קשור בכמות המוסיקה שיש לך וכמה את\ה מעריך שהוא יגדל?

t o m z

New member
לשמחתנו(?) זה כן זה.

לפי מה שזכור לי זה המחיר ל-H320. הסתכלתי עכשיו באתר מכירות ישראלי של ה-Iriver מתוך הקישורים בפורום , והמחיר בו של הנגן הזה הוא 1900 משמע, שיש מצב לפי זכרוני שהמחיר בבאג הוא 1800. לגבי כסף, אני יכול להשיג את הסכום למרות שאני חושב שזה המון וחבל.. אני מסוגל להסתפק ב-5 ג'יגה למרות שיש לי כמויות מוזיקה יותר גדולות. אפשר להסתדר עם ה-5 , הרי כל הזמן מחליפים שירים בנגן...

bitonano

New member
התכוונתי לH10 בגרסא של ה-20...

ה-H320 נמכר גם ב-1700 ש"ח ב-www.ksp.co.il אחלה מכשיר, לא משנה איזה מכשיר תקנה אתה תהנה ממנו...

bitonano

New member
קשה לי להאמין...

ייצורו נפסק לפני אזה חצי שנה ויותר וקשה מאוד מאוד מאוד להשיג אותו בחו"ל אז בארץ בכלל...

weird dust

New member
זה באג, אולי היה להם שארית

אני לא ממליץ לקנות בחנויות שהם לא באג כי לא מקבלים אחריות מקורית. והיה אבטיפוס אפור/לבן לH300 והוא היה ממש ממש יפה.

spacera

New member
עוד שאלה קטנה..

נניח קניתי את ה-20 ג'יגה ומיליתי 10 ג'יגה מוסיקה. את ה-10 הנותרים אפשר למלא ולרוקן בלי הגבלה (גם בקבצים שלא קשורים למוסיקה) ובלי לגעת ב-10 ג'יגה הראשונים, נכון? ולא הבנתי לגמרי מהתשובות שלכם בקשר לשאלה הקודמת. אתם סגורים על זה שה-20 ג'יגה לא קיים גם בגירסה עם כפתור אנכי?

bitonano

New member
אפשר, ולא קיימת גרסא עם כפתור

אנכי חוץ מ-H10 שמחירו כ1350-1500...

bitonano

New member
את\ה פשוט יכול\ה להכנס לאתר הרשמי

של iRiver: www.iRiver.com ולראות מה הראו לך...

למעלה