הלכתי עכשיו

• פותח הנושא noy2
  • פורסם בתאריך

noy2

New member
הלכתי עכשיו

חצי שעה בחוץ, אין לי ספק שהעידוד והתמריץ הוא מהפורום הזה. לפני ההריון הייתי הולכת וממש נהנתי מזה, אני מקווה שאמשיך להיות "קלילה וספונטנית" גם עכשיו. נוי

../images/Emo6.gif אני ממש מבסוטה!!

אני שמחה מאוד מאוד שהפורום נתן לך כח ללכת קצת.. האמת היא שגם אני עשיתי הליכה היום.. אמנם לא היה קל אבל הרגשתי סבבה!! נראה לי שטוב ללכת עם חברה טובה או הבעל (אם הוא בעניין..), (ואולי לארגן כאן קבוצות הליכה לפי איזורי מגורים..?) אז מי שמעונינת, שתתפקד!! אני גרה בפתח תקוה.

noy2

New member
אפשר לארגן פינת הליכה יומית

מעין "פינת עידוד ההליכה" בקרב בנות הפורום, כל מי שהולכת, לבד או עם קבוצה, תתפקד בפינה היומית, כך זה יעודד אותנו ללכת
. נוי

נוי, רעיון פצצה

לקראת הצהריים אני אארגן פינה כזאת.. את הולכת גם היום, נכון..?

noy2

New member
הי יפעת

החלטתי שאני אלך יום כן ויום לא, היום זה ה"כן", אבל יש לי משהו בערב, ואני מקווה שאני אצליח, מפני שזה דורש התארגנות של הנקה לפני ההליכה. אני מקווה שזה ילך לי. (אני בטוחה ששמתן לב למשחק המילים המדהים...
) נוי

מה זאת אומרת "אני מקוה שאצליח"?

בוודאי שתצליחי!! היום זה יום ה"כן" ותעשי הכל כדי ללכת, כי את יודעת, בויתורים האלו הכל מתחיל.. בהצלחה!!

noy2

New member
אז ככה, טוב שאת שואלת

אני גוררת עייפות משלשום בערב, לא ממש הצלחתי להשלים שעות שינה. חשבתי שבבוקר גלי תישן קצת ואני איתה, אבל היא כל פעם נרדמת לרבע שעה ומתעוררת מסיבות שונות. לכן אני כותבת הרבה (כל פעם שהיא קצת נרדמת, במקום ללכת לישון אני כותבת. בדיוק עכשיו היא מתעוררת) לפני ההליכה אני צריכה להניק ולראות שהיא שבעה, וכמו שאמרתי יש לי איזהשהוא עניין בערב, כך שלא בטוח שאצליח הכל ועוד בהנחה שאני שפוכה מעייפות. יש לנו מילה לזה: גמותשת = גמורה ומותשת. אבל מה שכן אני רוקדת איתה הרבה בבית, אז אולי זה קצת נחשב?? אני מקקוה שאצליח נוי

למעלה