הלכתי עם חבר לאבו עבד ביפו......

טומי*

New member
הלכתי עם חבר לאבו עבד ביפו......

לאכול חומוס ועוד כהנה וכהנה...אצלי זהו מסורת של קרוב לשלושים שנה שאני אוכל באותו המקום. חוץ מהחומוס הכל השתנה במקום במשך השנים, רק החומוס הטעים נשאר אותו הדבר.

טומי*

New member
המצחיק ....שהיגעתי לארץ

לא הבנתי איך אפשר לאכול ללא מזלג וסכין, אלה רק עם פיתה בסיבובים סיבובים...שמאז יש לומר נהייתי למומחה בתחום

B T1

New member
המצחיק, שעליתי לארץ (לא מצחיק)

חשבתי שאי אפשר להסתדר ללא ממחטה, היום אני מקנח בשרוול כמו כל הצברים (איכס)

ברק 188

New member
../images/Emo12.gif ואיך אתה מסתדר בקיץ?

אל תגיד לי בשרבול של המכנסים!

גלי®

New member
אין על החומוס שלו... כל פעם שיוצא

לי להגיע לסביבה שם, אני הולכת "לנגב"...

B T1

New member
גלי--איזה חתימה עצובה...

הרבה יותר עדיף: בוטי וקוטי פטפוטי ושטוטי,,,

גלי®

New member
יש תקופות בחיים שהבוטי וקוטי לא

מתאימות להן... השיר הזה (של סטלה מאריס, פאבלו רוזנברג, הראל מויאל - רק תבחרו...:))) )מתאים לי לעכשיו... אני מתגעגעת לכל הנשמות שאיבדתי בדרך... לכל אלו שאני מדליקה עבורן נר על החלון הדמיוני של הנשמה הפרטית שלי...

ju100

New member
אגב אבו עבד..ו"האחלה" המסורתי..../images/Emo41.gif

מישהו טעם מהסדרה החדשה? טעים מפה עד אחרי תעלת למאנש!!! מומלץ!!!

טומי*

New member
מה יצא סידרה חדשה של אחלה?

האמת שראיתי משהו בסופר פרסומת לחומוס

יוליקה

Member
מנהל
חומוסיות

בתור מי שגרה בצפון קרוב לנצרת, אני נוהגת לקנות ברחוב הראשי במשקל חומוס "עבודת יד" יש גם לבנוניות. אנחנו צרכני חומוס גדולים. אבל אם אני חייבת לקנות חומוס "מסחרי" אני מעדיפה את "צבר" - לא מסתדרת עם "אחלה" תרתי משמע.....

ברק 188

New member
חומוסיות ../images/Emo57.gif אהבתי, לי יש ליד...

הבית יו...
, לא זוכר את השם שלו- הוא מוסנף ליפו, הוא לא "צבר" ערבי, אבל "אחלה" .

דרדרית

New member
לפעמים הילדים שלי רוצים "להרוג"

אותי כי אני קונה ב"סופר" חומוס לפי המחיר. משתדלת לראות ולקנות מבצעים ללא כל התחשבות בצבר או באחלה או מיקי. אבל הם- "אמא, תקני רק את החומוס של אבו..." "אמא שלא תקני יותר את החומוס של אחלה. טוב?.." "אמא.... החומוס של.... הוא הכי.." ואני, עונה כמובן בחיוב לכל בקשה וגחמנה שלהם. אבל בלב פנימה יודעת שעד שאגיע ל"סופר" שוב- אשכח כמובן ואקנה שוב לפי.... המחיר. כי עבורי חומוס הוא רק...... חומוס
אגב- כמה קלוריות יש ב- 100 גרם?
שיהיה לכולנו בתאבון.

evike

Well-known member
מנהל
ברמת גן יש את "בהדונס"

ברח' ביאליק פינת יהודית, בואכה גשר ההלכה. (צמוד לזמיר טריקים המוכר, מוסד בפני עצמו.) משו, משו. זה מקום קטנטן ופשוט, אין הרבה שולחנות, בעיקר לוקחים. (לא הביתה, אלא במגשית, אפשרי עם תוספות כמו פול,ביצה, טחינה, סלט, חמוצים וכד'.) הוא לא כל כך מוכר, גם כי לא נשאר, וגם כי זה חומוס נקי ללא חומרים, וזה מתקלקל מהר. בסביבות שעה 2, הוא כבר גומר את היום. רות סירקיס אוכלת אצלו קבוע, וראיתי שם הרבה חכים, אנשי טלויזיה, וידוענים אחרים. הוא גם מופיע במדריך גומיו הישראלי. מי שמזדמן לאזור, כדאי לו לנסות. בתאבון.

evike

Well-known member
מנהל
לא. אמנם לא רחוק משם יש את

הסיטי של ר"ג, יענו אזור היהלומים, אבל זה דווקא יהודי , ואפילו שיכנוזי.

למעלה