הללווו where is everyone?? אורזים?

הללווו where is everyone?? אורזים?../images/Emo219.gif

איזה אחלה יום היום...... רעמים וברעים בליל חורף קר לא נשמעים תמיד אותו דבר ברקים ורעמים רעמים וברקים לפעמים קרובים ולפעמים רחוקים רעמים וברקים בלילות גשומים את הברק רואים אבל את הרעם שומעים יש רעמים שמאוד מפחידים ויש כאלה שרק קצת יש רעש חלש ורעם בינוני ורעם חזק חזק שלא נעים לשמוע בעיקר אם אתה לבד מתוך הכבש השישה-עשר..... תבלו יפה באילת

ח י ה א

New member
איזה כיף לאורזים..

כמה אני אוהבת את מזג האויר הזה... הלילה לא ישנתי מדאגה אם הוא מכוסה ותחת גג... ובסוף הוא מספר שאצלם בכלל לא ירד גשם.. קיבל נזיפה שלא הודיע לי בלילה- לפחות הייתי ישנה.. ולנוסעים לאילת - תכייפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לכם. ולנו יש איזה 7 שעות נסיעה מחיפה

אז מה את אומרת ריקי ? יהיה לנו נהג חנון?????

smo

New member
אורלי, תתחדשי על השם...עם אור יותר חמוד...../images/Emo6.gif

תרקידי אותם ויהיה אחלה...!!! תהנו. אני עדיין באופוריה מים המלח

מה קרה לכם? אורלי סיוון זה לפורום של הרוקדים.

אבל צריך כל הזמן לזכור להחליף...... וואייי, חזרתי לא מזמן ואני נשפכת למיטה. היה כיף. אספר לכם מחר.......... לילה טובבבבבבבבבבב

smo

New member
עלינו עליך מיד...../images/Emo6.gif ובפורום חיילים../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

היי ריקי

היי ריקי את לא מתגעגעת אלי וקטרין לא מתגעגת לנתי כפרה מתה כבר לראות אותך את חסרה לי נעים בנהריה אבל זה לא כמו בתל אביב חסר הצחוקים שהיו לנו חבל שאת לא גרה קרוב מה שלום קטרין המתוקה נתי לא ממש מסתדר בבית הספר ואני מזה מתוסכלת מזה אוהבת אותך מקוה לראות אותך בקרוב מאוד באהבה מנתי ואביטל

למעלה