הללויה! "דקסטר" מתחילה ב-11 ביולי

gadgad0

New member
הללויה! "דקסטר" מתחילה ב-11 ביולי

וביסטארס 3 תחל בקרוב הסדרה הקומית הבריטית That Mitchell and Webb Look מ-2006 עם הקומיקאים דייויד מיטשל ורוברט וב, כוכבי הסדרה "פיפ שואו" - סדרה שזכתה בבפט"א כסדרה הקומית הטובה ביותר של השנה.

לא חושב שמיטשל ווב זה שוס כזה גדול

חביב אבל לא מתקרב לממלכה הקטנה..הנה טעימה.. מה עם Jam and Jerusalem ? מה המקורות שלך מספרים על הסדרה?

gadgad0

New member
Jam and Jerusalem כבר משודר ביסטארס 3

בימי שלישי (תחת השם "סערה בכוס תה"). ניסיתי פרק אחד ודי שיעמם אותי (למרות שזאת סדרה טובה). לגבי מיטשל ווב, המקורות הפרטיים שלי טוענים שזה דווקא כן שוס גדול.

gilriv

New member
../images/Emo44.gif התחיל הפרומו של "אורות ליל שישי

יופי עכשיו מתי שתיגמר . איזו סידרה ב-yes אני יצטרך לראות רק 100 פרומאים של זה - וכתוב רק הבקרוב >yes יודעים לחמם את האווירה - זה כמו למשל אינסוף של הפרומו לפני שנתיים של הסופרנוס ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ למה עם עושים הזה תמיד ...?!

gilriv

New member
!עכשיו שרק יוסיפו תאריך ../images/Emo8.gif

אורות ליל שישי מחמישי הקרוב --------------------------------------------------------------

gilriv

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo91.gif

החזירו את עונה החמישית והאחרונה של "הכי גאים שיש אגב למי שרוצה לראות הזה -זה יפה סידרה נהדרת בכלל ולא משעממת מבחינת איכות בשעה 23.35 ביס סטארז 1 פרק1

gilriv

New member
גדי גדי גדי

עד שהיתה נשמה
מקווה מאוד שאחרי כל הודאה שאני כותב פה ?, קח הזה נחמד ותשתדל לא לחזור כמו קוף אחרי בן אדם בבקשה -אל תגיב מיד שאתה רואה את זה תבקש שימחקו פה מעלי שלא תתחל עם הקריזות עלי

למעלה