הללויה. סוף סוף חזרתי ואני איתכם.

הללויה. סוף סוף חזרתי ואני איתכם.

לא אלאה אתכם בכל הקורות אותי בחודש האחרון אספר רק שהיה מעייף. מה היה לנו: נסיעה לחו"ל עם הבת שהיה אדיר וכייפי. חזרתי עם שלל סריגה אותו תראו אני מקווה במפגש. המשך יבוא זה רק נסיון לראות שאכן תוקנה התקלה.

תוקן. אין מאושרת ממני שיש לי שוב

מחשב ושוב יכולה להיות איתכם. קניתי בבלגיה בחנות מגזינים קובץ חוברות סנדרה ואתמול קניתי חוטים וסורגת דגם ראשון מאחת החוברות. אם אבוא למפגש אני מביאה איתי את הקובץ לקנית חוטים. כמו כן שולי - המחוכים שלך נהדרים כבר עשיתי שניים לבתי בת ה-12.

מה אין כאן אף אחד, אז חוזרת לסרוג

מול תוכניות הטלויזיה. ושוב השאירו אותי לבד בבית. הילדים הקטנים אצל סבתא עם אבא, הגדולה בטיול עם חברים ואני לבד בבית.

tova האחת

New member
ברוכה הבאה,אל תתבאסי כולנו כאן

מחכות לפרי עמלך.

את יודעת שאני לא מצלמת רק

מביאה למפגשים. אז מקווה להגיע למפגש, רק אם ידחה המבחן של בתי יש סיכוי רב שאגיע.

פרפרית 4

New member
ברוכה השבה, תעלי צילומים לטובת

אלו שמגיעות לפגישה, בבקשה!!!!!!!!!!!11

הבעיה שבקובץ יש למעלה מ-100

עבודות ואין לי כל כך הרבה שעות פנויות לשבת אצל חמותי להתחיל להעלות תמונות. אבל אני יעשה מאמץ להשתדל. מה שכן החוברות כתובות בבלגית, תאמינו לי שניסיתי לקרוא מזל שיש תרשימים לכל דבר אחרת לא יודעת איך הייתי שורדת. דרך אגב עמדתי לי שם בחנות ואם הייתי יודעת שישאר לי כל כך הרבה כסף ביורו יתכן והייתי קונה עוד חוברות סריגה. כל כך מצטערת שלא קניתי עוד. אוף. מה שכן אם מישהי יודעת איך אפשר לעשות מנוי לחוברות סנדרה או איפה אפשר להשיג בארץ אני אשמח מאד. כבר ראיתי שם את החוברות של הקיץ הקרוב. מה שכן הם מוציאים סנדרה כל חודש ואני אוכלת את הלב עכשיו.......

למעלה