הללויה

womandl

New member
הללויה

קיבלנו בקשה לשליחת תעודת יושר ( זה אומר שבדיקות הרפואיות בסדר?) בדקתי באתר זה אומר שאני אני צריכה לשלוח 4 תמונות נוטריון ודרכונים, אני חוששת לשלוח את הדרכונים. אם אני רוצה לעשות את זה דרך הארץ כלומר לשלוח יפוי כוח למשפחה , המשפחה תעשה את זה עבורי, האם זה אפשרי? מה צריך ליכלול היפוי כוח?האם הוא צריך להיות חתום דרך נוטריון? האם מספיק תעודות זהות? אם יש קונסליה בסיאטל אני יכולה לסדר את זה בסיאטל? 3 שעות נסיעה מוונקובר. תודה מראש.

כדי להזמין תעודת יושר, אין צורך לשלוח דרכון

את מורידה את הטופס מהאינטרנט, הולכת לנוטריון, שמאשר שהוא זיהה אותך באמצעות דרכון, שהתמונות המצורפות הן שלך, ושחתמת בפניו. את זה את שולחת לקונסוליה. אם את נותנת יפוי כח למשפחה, את שולחת למשפחה יפוי כח רגיל פשוט וטופס בקשה לתעודת יושר שבו מצויינת הכתובת של הקונסוליה הקנדית ומספר תיק ההגירה ותמונות. המשפחה הולכת למשטרה ומבקשת. לא צריך שום נוטריון. אין קונסוליה בסיאטל, הקונסוליה הקרובה אלייך נמצאת במרחק שעה וחצי טיסה ב SF .

womandl

New member
ציטוט מהאתר כן צריך לשלוח,

פספסתי משהו? זה מה שכתוב באתר של הקונסוליה בטורנטו Requirement for Application for a Police Certificate Police Certificate 1. 4 passport size pictures 2. Your original passport 3. The address of the Immigration office to which we should forward the Police Certificate. Your immigration file number should appear next to the address. 4. $5 for processing the Police Certificate, plus $9 for registered mail or $15 for a courier. Payment should be in the form of a certified cheque, cash or money order. If you require the passport to be returned to you, please enclose a pre-paid self-addressed envelope (Canada Post:priority/Xpresspost or Fed-Ex/Purolator) with your respective account number written on the waybill. No credit cards please. 5. The application form must be signed either at the Consulate or in front of a notary public. The application form can be found at http://www.israelemb.org/consular_forms.html Please choose number 13. PLEASE SEE PAYMENT SECTION ABOVE

womandl

New member
תודה ,

דרך הקונסוליה לוקח בין חודשיים לשלוש, עדיף דרך הארץ אם ככה.

למעלה