הלם בוועד האולימפי: זמירו נכשל בבדיקת סמים.

noam_ma

New member
הלם בוועד האולימפי: זמירו נכשל בבדיקת סמים.

(ספורט 5).

yati6

New member
לזה לא ציפיתי..

יש לי המון מה להגיד על זה מהרבה היבטים, אבל מבחינתי עד שלא הוכחה אשמתו הוא לא אשם ואני לא אתחיל בספקולציות כאלו ואחרות, ממליץ גם לחברי הפורום לנהוג כך.

ואגב זה קצת לא קשור אבל דניאל רוט עושה עבודה מדהימה בספורט 5, והפרסום הראשון שם באתר רק ממשיך את זה. התרומה שלה ושל אורן לאתרים שלהם מוכיחה את עצמה, ומספיק להסתכל על כמות הטוקבקים שעולה בהדרגתיות והכותרות הראשיות המרובות (במיוחד באתר כמו ספורט 5 , שמזמן לא ראיתי שם כותרת ראשית אולימפית).

myaron

New member
ידיעה קשה. אגב, אני לא מבין

איך דניאל החליטה ש"מי שיחליף את מקומו הוא המרתוניסט יוסף גזאצ'ו". עדיין הוא צריך לעשות קריטריון A, לא?

myaron

New member
למרות שעם קריטריון B שהוא 4 שניות מהיעד

הוא בטח יעבור ועדת חריגים.

nitsansh

New member
יש לה מקורות טובים

אני מסכים עם מי שכתב שהיא עושה עבודה מצויינת.

אפרופו... לא נראה לכם אידיוטי לנסח בשם זימרו את ההודעה הנ"ל: "תמיד ראיתי בתחרות הוגנת ונקייה נר לרגליי ואני בטוח שהנסיבות שהביאו לתוצאות הבדיקה לא ימנעו ממני מלייצג את ישראל במשחקים האולמפיים". רואים שזה ניסוח של יחצ"ן...
לא יכלו למצוא ניסוח פחות בומבסטי מ"נר לרגלי"? מישהו יאמין שהוא אמר את זה??

ברוכי2

New member
שיצאו מההלם ויבדקו מה קרה

אם לקח סמים ממריצים ביודעין - שיתבעו אותו ויזרקו אותו לאלף עזאזל.
אם לקח בטעות - שיבדקו את המעטפת הרפואית שכולם מתגאים בה. לצעירים שבנינו מזכיר, שלפני ארבע שנים היה אותו סיפור עם הגאון התורן מר אודי גל שלקח כדורים נגד... התקרחות, וכמעט עף מהאולימפיאדה.
הערכתי, הבחור השתמש במשאף אסטמה ולכן נכשל בבדיקות. עם הניהול החובבני-ביזיוני של האתלטיקה זה לא מפתיע.

nitsansh

New member
החומר האסור היה מרכיב בתרופה לאסטמה

לפי חוקי הסמים, ספורטאי חייב לקבל מראש אישור לשימוש בחומר אסור מסיבה בריאותית. היה לו אישור לחומר אחר ולא לחומר הזה.

nitsansh

New member
צריך להיזהר בהסקת מסקנות חפוזות לפני שבודקים

מה בדיוק קרה.

ברוכי2

New member
בדיוק בגלל זה הצעתי 2 אפשרויות

האחת - גרועה והשניה גרועה ביותר

nitsansh

New member
המערכת לא יכולה לעטוף באופן הרמטי 24X7

שמעת על ספורטאים שלא ביצעו את הוראות המאמן? אותו דבר גם עשוי לקרות עם המערכת הרפואית...
גם אם יזהירו את הספורטאים 999 פעמים לא להכניס לפה או לאף שום דבר שהם לא בטוחים ב-100% שהוא לא מכיל חומר אסור, יכול להיות שבפעם ה-1000 הם לא ייזהרו. חוקי הסמים לא דורשים הוכחה של כוונה כדי להרשיע ספורטאים. בתחום הזה, ההנחה היא שמי שנמצאו בגופו חומרים אסורים הוא רשע עד שלא יוכיח שלא...

למעלה