הלם התשוקה...

חיבוקון

New member
הלם התשוקה...

מיכל ידידה שלי סיפרה לי עליה! אמרה שהיא מדהימה, סקסית ויפה..ויש לה פנטזייה לא ממומשת... זה כל מה שידעתי עליה, בדיעבד הייתי צריך להכיר אותה ..יותר..הרבה יותר... הסקסית התקשרה אליי באמצע יום העבודה, הצצתי לנייד שלי רואה שמדובר במספר חסוי. משום מה ידעתי שזו היא...כנראה חוש שישי בלתי מוסבר. יצאתי מהישיבה מקבל את השיחה, שומע קול מהוסס מעברו השני של הנייד. "היי לך" "היי לך" השבתי בחצי חיוך "דיברת עם מיכל?" שמעתי את השאלה "כן, היא אמרה לי לחכות לטלפון ממך...חיכיתי" השבתי בחיוך "אז..מתי אפשר להיפגש?" שאלה מפתיעה אותי בגישה הישירה שלה "יש לי שאלה אלייך... הפנטזיה, איך היא בדיוק ? ,תני לי קצת רקע...שאדע..שאהיה מוכן לזה?" אמרתי מנסה להסתיר את החשש בקולי "אתה לא צריך לדעת הרבה, חוץ מלהגיע לחדר בבית המלון, אני אתקשר אלייך עם הפרטים, תפנה מחר שעתיים..בצהריים" אמרה מנתקת את השיחה. עמדתי שם באמצע המסדרון, בוהה במכשיר הדומם שלי. "תגיד לי" אמרתי לעצמי "השתגעת? לפגוש מישהי שאתה לא מכיר, לזיון, שלא ראית, שלא חשת ושרק הרגע החלפתם בפעם הראשונה, כמה משפטים?" הרגשתי את האדרנלין מתערבל לי בורידים, חש את דפיקות הלב, את געשת ההתרגשות. היום עבר בעצלתיים, הרגשתי שהשעון לא זז, שהמחוגים עושים לי דווקא. כן..חיכיתי לשמוע ממנה. יום העבודה התחיל בצורה מושלמת, השמש זרחה בשמיים, לא היו פקקים בכבישים, הצלחתי אפילו לשמוע כמה ציוצי ציפורים, תוהה אם זה אמיתי או שמדובר בדמיוני הפרוע. לקראת השעה 11:00 בבוקר קיבלתי שיחה לא מזוהה...שיחה ממנה. "היי לך" ישר זיהיתי את הקול, הקול היה פחות מהוסס, הרגשתי כאילו אנחנו מכירים שנים. "היי..חיכיתי לשמוע ממך" אמרתי "מלון, דן פלאזה, בתל אביב, חדר 305, היום ב 12:00, החדר יהיה על שמך" לחשה לי את הפרטים כאילו מדובר בפגישת עבודה שגרתית "אלו כל הפרטים?" אמרתי, יודע שהתשובה תהיה שלילית. "לא! אני אדפוק 3 פעמים על הדלת, ואז אכנס. אני רוצה לראות אותך על המיטה, עירום, שוכב על הגב, מכוסה עיניים!" אם אני אראה שאתה מציץ..אני הולכת! מקובל?" שמעתי בקולה את הנחרצות. "אני אגיע" אמרתי מפתיע את עצמי "חכה לי" לחשה...מנתקת את השיחה. חיים רק פעם אחת, שיננתי לעצמי, תוך כדי השתלבות בין תנועת המכוניות הסואנת, מנסה לשכנע את עצמי בהגיון המופרע של הצעד הזה. הגעתי לקבלה מבקש מפקידת הקבלה החיננית את המפתח לחדר 305. ראיתי אותה מביטה על צג המחשב, מסתובבת לאחור, מושיטה לי את מפתח מספר 305 ומעטפה סגורה. "זה בשבילך" אמרה בחיוך מושיטה לי את המעטפה. עליתי לקומה שלישית, תר אחריה בעזרת עיניי, מנסה לחפש אותה, לחפש רמז למה שעתיד להתרחש. המפתח נכנס לחור המנעול, סובבתי את המפתח ימינה פעם אחת, נכנס לחדר האפלולי. הדלקתי מנורת הלילה ליד המיטה הרחבה, פותח את המעטפה, מרגיש איך אצבעותיי נתקלות במטפחת כחולה, נעימה למגע, ריחנית. "היא חשבה על הכל " תהיתי לעצמי התחלתי להתפשט, מוריד מגופי החטוב את החולצה השחורה, פותח את כפתורי המכנס, מוריד בנחת את תחתון הבוקסר שישב עליי, מרגיש איך האיבר שלי מתחיל לעמוד, להזדקף... שכבתי על המיטה, מרגיש את המצעים הרכים, הקרירים, תחת הגב שלי, קושר את המטפחת לעיני, שואף את הריח הנפלא שלה לאפי, מקשיב לרחשים בחוץ, מחכה בצפייה דרוכה... לא יכולתי שלא לשמוע את טפיפות הרגליים, שומע 3 נקישות קלות על הדלת, שומע איך היא נפתחת, נדרכתי... "היי לך" שמעתי את הקול מוכר מרגיש אותה לידי, מרגיש את קצה האצבע שלה מטיילת לי על האיבר העומד שלי, מקיפה אותו קלות, גורמת לו להזדקף עוד יותר כלפי מעלה, לכיוונה. נהנה ממגע ידיה המלטפות לי את היד, הרגשתי את אצבעותיה קושרות לי את היד הימנית, מהדקת את הקשר למיטה, עוברת ליד שמאל, קושרת גם אותה למיטה.שמעתי את רחש הבגדים שלה, כשהיא החלה להוריד פריט אחר פריט, עד שחשתי שהיא עירומה, לגמרי... הייתי מרוגש מאוד, שובר את הראש מה יקרה עכשיו, לאן ההרפתקאה המטורפת הזו תוביל אותי, איך היא תיגמר הרגשתי את המיטה זזה, חשתי שהיא עולה עליה, מתקרבת לכיווני. "אני רוצה שתרד לי" לחשה בחושניות מהממת. הרגשתי אותה מסתובבת, מתיישבת עם האיבר הרטוב שלה בדיוק על השפתיים שלי. הוצאתי לשון מרגיש את השפתיים התחתונות שלה מתחילות לזוז על הלשון שלה, האגן שלה זז קדימה ואחורה בטירוף חושים, מוציאה אנחות מפיה, פתחתי את שפתיי מחפש את הדגדגן שלה, סגרתי עליו, מוצץ אותו, אוכל אותו, חש את הרטיבות על לשוני, שפתיי, חש בטיפות שיצאו ממנה, מטטילות לי על הצוואר, יורדות למטה, נספגות בסדינים הלבנים... היא הזיזה את התחת שלה, דואגת שהלשון שלי תחדור לפי הטבעת שלה, תלקק אותה בחושניות חמימה, ואז חוזרת חלילה לכוס שלה, דואגת להכניס את הלשון שלי עמוק לתוכה. הרגשתי את האורגזמה שלה, היה הייתה כל כך חזקה, עד שהרגשתי את הירכיים שלה מתכווצות..מצטער שהידיים שלי קשורות, שאני לא יכול להצמיד את האיבר שלה לשפתיים שלי, לחוש יחד איתה את האורגזמה המטריפה שהשתלטה על כל נים בגופה המרוגש. "אני גומרתתתתתת" צעקה לחלל החדר דואגת שכל החדרים הסמוכים יקשיבו להצהרה הנלהבת. היא קמה, הרגשתי אותה יורדת מהמיטה, שמעתי רחש בגדים, התנשפויות מהירות קולט את טפיפות הרגליים שלה, ואז פתיחת דלת וטריקתה... החדר חזר להיות שקט...חזרתי... לחכות

למעלה