הלם מוחלט בקשר לפרק הבא

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
הלם מוחלט בקשר לפרק הבא../images/Emo58.gif

אנשים אני נקרע מצחוק זה ל=א הגיוני פשוט ל=א. על הקטע שג'ייד עושה בתחילת הפרק ממש.. שתי תמונות נשארו בידי. ואז פורונדה וננה בבוטום 2 וננה מודחת. זה פשוט,NO WAY.

NP16

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

אני פשוט באמצע להסתכל.. ננה נראה לי היחידה בכל ההסטוריה לפחות עד אותו פרק שעפה באותו פרק שזכתה באתגר לא? ולא הבנתי איך הוא בחר אותה הוא אמר שהיא סנובית :/

kangaroos

New member
לגבי השאלה שלך ../images/Emo58.gif

היא לא היחידה בעונה 2 פרק 8 כשהן נשארות 5 וטסות לאיטליה קמיל זוכה באתגר של הפגישות עם סוכני דוגמניות אבל מודחת באותו פרק אחרי תמונה לא מחמיאה וכמובן ההערה הבלתי נשכחת לסוכנת עם המצלמה הנסתרת לגבי הליכת החותם שתפרסם אותה

mikmikonet

New member
למה ספויילר? כולנו ראינו את הפרק ../images/Emo6.gif

והתרשמתי! איזה זיכרון, וואו
שאפו

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זה ספוילר כי זה אומר שגם קמיל הודחה כשהיא ניצחה באתגר, ולא רק ננה... הכוונה היא שזה מגלה שהמודחת בטופ 6 ניצחה באתגר בפרק שבו הודחה. (לא נראה לי שהסברתי טוב
)

mikmikonet

New member
אה...../images/Emo8.gif אבל-

האמת שאין שם ממש ספוילר כתוב רק "היא" והאמת שאם הייתי קוראת רק את ההודעה של kangaroos לא הייתי עולה על הספוילר ועל מה שנדב שאל... אבל זו רק אני

NP16

New member
דווקא זה טוב ששמה ספוילר.

כי היא רשמה "היא" אבל רק לבחורה אחת זה יקרה בפרק ואז הם ידעו חצי מהפרק איזה דיון:) היא עשתה וזהו.

NP16

New member
מיכלי, לא היה השבוע פרק.

או שהתכוונת לספוילר של מי שהגיבה לי, ואז ענו לך על זה. איזה זכרון? האמ. אני ידעתי מראש שזה יקרה אז לא היה לי קשה לזכור את זה. אבל תודה

mikmikonet

New member
האמת שכן... התכוונתי ל-kangaroos

בעניין הזיכרון ובעניין הפרק של קמיל. אבל אתה מושלם.... ממילא אין מה לדבר

למעלה