הלם...שוק טוטאלי....

gaia20

New member
הלם...שוק טוטאלי....../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

זה מה שפקד אותי בחצי שעה האחרונה. אז זה הולך ככה: יש לי אחות, גדולה ממני, שגרה בצפון, לומדת שם. בחודשים האחרונים יש לה מעין פצע כזה על הפנים פצע שלא עובר כבר המון זמן כמובן מלווה לפצע הזה אדמומיות אתמול היא הלכה לרופא עור, שבדק אותה ואמר שהוא חושד שמדובר במחלה אוטואמונית (הוא כנראה לא יודע שיש לה שתי אחיות עם מחלות כאלו- אחותי השניה סוכרתית, מאחר והוא לא ציין בפניה את שם המחלה) היא שאלה האם מדובר בלופוס והוא אישר לה שזה החשד שלו. בכל מקרה, יום ראשון היא תעשה בדיקות לברר את העניין ועד אז...היא שם בצפון, לבד, בהסטריה לא נורמלית.... היא התקשרה אתמול לאמא שלי, בבכי הסטרי, מבוהלת... אני מאוד מקווה שזה לא זה....רק זה חסר עכשיו, האחות היחידה הבריאה...גם חולה. תחזיקו לה אצבעות שמדובר בפצע עקשן ותו לא. שיהיה לכולם סופשבוע רגוע ובלי חדשות מבהילות

Fire Wolf

New member
../images/Emo7.gif

אני מקווה שהכול יהיה בסדר וזה סתם משהו עקשן שלא הולך... שיהיה לך סוף שבוע שקט. דונה

adigi15

New member
גאיה,

מקוה שהיא תרגיש טוב, ושאם ההבחנה נכונה אז זה לא יותר מדי גרוע...ובכל אופן, אני בטוחה שבסופו של דבר ביא תהיה בסדר... כמו כולנו פחות או יותר. תמסרי לה שתרגיש טוב.

gaia20

New member
תודה בנות../images/Emo10.gif

אני אומנם כרגע בהכחשה מוחלטת שאופציה כזאת קיימת, כלומר שיש לה לופוס. בנתיים מסודר לי בראש שאין לה כלום.... עד יום ראשון...מי שמכיר אותי יודע שהכחשה זה לא הסגנון שלי. לא יחזיק מהעמד הרבה זמן

ל3

New member
הדרי

אני כל כך מצטערת לשמוע את זה ולא יכולה לדמיין לעצמי מה עובר לכם בראש עכשו אך אנה החזיקו מעמד. את יודעת שהסיכוי שכמה מבני המשפחה יהיו חולים בלופוס הוא די אפסי אז בה נחזיק אצבעות ונקווה שזו סתם הייתה אזעקת שווא. שולחת לך חיבוק גדול גדול שירי

gaia20

New member
אכן, נדיר שני חולי לופוס

במשפוחה אחת....אבל את יודעת.... מי שהמציא את המשפט "צרות באות בשלשות" לא ידע על קיום המשפחה שלי...אצלינו זה כנראה בא ברבעיות....

adigi15

New member
אני במתח... אחותך בסדר?

מקוה שהכל טוב. ושולחת דרישת שלום ובריאות. ושיהיה לכולנו, איך שלא יהיה, שבוע נפלא. שלי התחיל ממש ברגל ימין....עבדתי היום בצהרון והיה לי הכי כיף בארץ (מה אתן יודעות, עשינו יצירות וקישוטים לחנוכה....) והיום התחלתי להפגש עם דמות חשובה...פרטים בהמשך... שיהיה המון בהצלחה (לי, לכל בנות הפורות היקרות ולכל בית ישראל...ואמרו אמן)

gaia20

New member
אני עוד לא יודעת, דברתי איתה אתמול

אבל היא עוד לא נגשה לבדיקות פתאום היא אמרה שזה יהיה השבוע, ולא אתמול... אני לא יודעת אם זה ככה כי פשוט ככה יצא(אתן יודעות לא הכל תמיד מסתדר לפי לוח הזמנים של כולם...) או כי היא פשוט...דוחה את זה בכוונה... אני מאוד מקווה שזה פשוט לא מסתדר לה ושהיא באמת תעשה את זה השבוע. חבל שאני לא שם איתה, אם היתי, היא היתה עושה את הבדיקות האלו ברגע שהיא היתה יוצאת מהרופא עור הזה... אני שמחה שהשבוע שלך התחיל ברגל ימין, גם שלי התחיל טוב...כלומר רגיל, עבודה...בית...אפילו ראיתי סרט נחמד בערב (50 דייטים ראשונים, סרט חביב מאוד. מומלץ) לאור העובדה שאני עובדת הרבה שעות ביום, הרגשתי שזה מתחיל להיות מעמסה עלי....הרגשתי שאני צריכה קצת אויר. אז, דברתי על זה עם הגננת והוחלט ביחד שיום אחד בשבוע אני אשתחרר מוקדם, בסביבות 12:30 במקום ב 16:00 יש בחורה שמגיעה לעבוד איתנו כל יום בין 10:00 ל 13:00 (לתת לנו תגבור לשעות הלחוצות), אז היא תגיע ב 10:00 ותשאר במקומי עד 16:00. זהו, שיהיה לכולנו המשך יום נפלא ורק טוב להמשך השבוע

gaia20

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo34.gif

מהפה שלך לבחור למעלה

gaia20

New member
אופס....

זה היה אמור להיות
לא יודעת מאיפה הגיע ה
הזה....

gaia20

New member
בטעות!!

יאאלה...כבר אי אפשר לטעות בשקט בבית הזה!!

למעלה