הלם

פוריה3

New member
הלם

תודה לכולן אתם פשוט מקסימות(וחברות לסוד שלי-ליאם) אתמול במקרה פתחתי ערוץ 10 וקיבלתי את שוק חיי ,לסיון ימאי התינוקת המקסימה עם הזונדה (חברה טובה של ליאם)חזרה המחלה הארורה,עמדתי והבטתי בעינת ,אמא של סיון ,שאחרי שליאם נפטר ,כתבה לי מכתב שהיא לא יכולה ,יותר להיות איתי בקשר ,כי קשה לה וממש השתדלתי להבין(אבל מאוד כעסתי ,על החברה שנטשה)ואתמול שראיתי שלסיון חזרה המחלה כל כך רציתי לחבק אותה,להיתקשר ולתת לה כוחות להמשיך ,לעודד,אבל עינת הבהירה לי את עמדתה (ובתור חברה אני מכבדת אותה 9 אבל ליבי איתה,ואני מחזיקה בכל ליבי לסיון ,שימצא לה תורפ מח עצם ,והכל יעבור בשלום שבת שלום לכולן ,,, תהנן ותנצלו כל רגע בחיי

דליה ח

New member
מאמצת את המשפט האחרון שלך

פוריה, אני הייתי כן מנסה ליצור קשר עם החברה הזאת. היום היא במצב אחר, ואולי היא באמת זקוקה לחיבוק שלך, לתמיכה שלך. אני מצטרפת לתקווה שתימצא תרופה לסיון, אבל כחברה את יכולה לתת משהו אחר, ואני מקווה שלא תתאכזבי. בכל מקרה, לדעתי שווה לנסות. ואני מאמצת את המשפט האחרון שלך, "תהנו ותנצלו כל רגע בחיים". זה היה המוטו של אודליה, ואני לוקחת אותו בשתי ידיים.

שרון123

New member
קשה

הלוואי שימצא תורם וסיוון תחלים במהרה. אני דווקא לא הייתי יוצרת קשר, אלא אם היא היתה מאותתת לי שהיא מעוניינת. אני חושבת שעבור חברינו הישנים, אנחנו התיזכורת לנורא מכל שנמצא מעבר לדלת. רובם לא מעוניינים בתיזכורת הזאת.הנוכחות שלנו לא מחזקת אותם, אלא להיפך, מחלישה. אני מקבלת את זה ומחפשת חברות שהסיפור שלי לא מאיים עליהן.

למעלה