הלם...

Ponchu

New member
הלם...

כן...אני יודעת שזה לא קשור, וזה לא הפורום הנכון. אבל בכל זאת...בצהריים, שמעתי שהיה פיגוע בארצות הברית, שעה אחר כך, זה כבר הפך לשני מטוסים שהתנגשו שמגדלי התאומים. כשהחלפתי משמרות בעבודה הודיעו לי שזה היה מתוכנן ומטוס שלישי התרסק על הפנטגון. כשחזרתי הביתה, זאת כבר הייתה מלחמה. הייתי שם, ראיתי את המקומות האלה, אני המומה וחסרת מילים ורציתי לשתף אתכם בהרגשה. נכון, זה לא קשור לזינה, אבל זה החיים שלנו, ואני רוצה לדעת מה אתכם. רונה

ענבר1

New member
בדיוק כמוך../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

אני בשוק טוטאלי אני הייתי בדיחה שזאת סתם בדיחה איך דבר כזה בכלל יכול לקרות? הלוואי ויכולתי לשנות את מה שקרה אצלהם היום בבוקר מאות האנשים הללו שנפלו אל מותם מכזה גובה פשוט........

shiri_b

New member
הלם טוטאלי..

אני עדיין לא קולטת, אני מחכה שזה יתעכל... זה מדהים זה מאות ואולי (אני מקווה שלא) אלפי אנשים שמתו ונפגעו ועוד לא יודעים איפה ה4 מטוסים האחרים זה פשוט מפחיד!!

מלחמה

יש לי משפחה בפיטסבורג. לפני כמה שעות התרסק שם מטוס לתוך קניון. יש לי משפחה בניו-יורק, האלים יודעים מה קורה איתם. יש לי משפחה בכל חור בארה"ב. אני אזרח אמריקאי בעצמי. זה לא סתם טרור, זה מלחמה! פתחתי טלוויזיה וראיתי דווחים על מטוס אחד, ואז בעוד אני צופה בשידור ישיר ראיתי את המטוס השני נכנס בבניין השני. כשעתיים אחרי זה ראיתי במו עיני בשידור ישיר את הבניין מתמוטט. כחצי שעה אחרי כן, ראיתי ישירות את הבניין השני מתמוטט. בנייני מרכז הסחר העולמי (מגדלי התאומים) התמטטו! נחרבו! נהרסו! בבניינים האלה עובדים חמישים אלף איש ביום רגיל. עוד אלפי מבקרים ביום. זה פשוט כלכך מדכא. תחשבו על זה - אם כזאת התקפה הצליחה בלי שהמודיעין האמריקאי בכלל ידע מזה, אם אחרי שני מטוסים עדיין לא הצליחו לעצור את כל השאר.... הכל אפשרי. זה פשוט מפחיד לחשוב שזה הצליח להם בכזאת קלות ובכזה קנה מידה עצום.

shiri_b

New member
ועוד לא יודעים מי אחרי לזה...

זה ממש מתסכל ומדכא ומפחיד... הם חיסלו כל כך הרבה!! אני אומרת את זה כל פעם... אבל מי כל כך אכזרי שיעשה את זה!

*זינה*

New member
מלחמה ../images/Emo31.gif

זה נורא. כרגע יש דיווח על שמונה מטוסים חטופים, מתוכם חמישה מרוסקים. מגדלי התאומים נמחקו וגם חלק מהפנטגון קרס. שתיי פצצות במנחת המטוסים ועוד פצצה בקניון בוושינגטון, פיצוצים בפיטסבורג ובפנסילבניה. ישנה גם שמועה על מכונית תופת באיזור הפנטגון. מגדלי התאומים מנו כ-25,000 אנשים בזמן הפיגועים, אך לא ידוע כרגע מספר הנפגעים. פרשני החדשות בטלויזיה טוענים כי הפלסטינים הכריזו מלחמה על ארה"ב. התקפת הטירור הגדולה ביותר בהיסטוריה, איזה עולם...

אני לא חושב שלפלסטינאים יש את

האמצעים, המשאבים, הכח אדם או הכח ארגון כדי לעשות משהו בכזה קנה מידה. למרות שהייתי רוצה לחשוב שזה הם.

*neta*

New member
שוק....

אני בשוק מוחלט כמו כולכם......שמעתי ברבע לחמש חדשות על שאחד מהתאומים קרס (ברבע לחמש אחד התאומים עוד עמד על רגליו...) ובכל הערוצים הראו רק את זה ודיברו על 2 מטוסים חטופים שהתרסקו...עכשיו שבע ועשרה יש כבר 8 מטוסים אלוהים יודע כמה הרוגים לחשוב שבכל מטוס יכולים להיות בין 300-ל500 איש.... מישהו באמת הכריז מלחמה על ארצות הברית....לדעתי זה ארגון סדיסטי שאין לו ערך לחיי אדם
ועם זה אכן הפלשתינאים...אני מקווה שהעולם יתעשת ויבין מה הם באמת...

ענבר1

New member
בבקשה אם אסף יצור קשר תודיעו לי

אני לא מעכלת הכול בעצם אני לא מעכלת כלום

shiri_b

New member
יש עשרות אלפי פצועים!!

גם אמרו שבירושלים היו כאלה שיצאו לרחובות וחילקו סוכריות!!! והראו גם עוד אנשים שממש שמחו!! לא משנה מאיזה עדה או ארץ האנשים הם בני אדם... אלה הדברים שממש מעצבנים אותי יש פיגוע והם יוצאים ורוקדים!!!!

THANATOS

New member
ממש סרט... :(

כשראיתי את התמונה הכוללת עלו לי לראש המון סצנות מסרטים: ארמגדון, היום השלישי, הפלישה ממאדים, מת לחיות 3, שקרים לבנים ועוד... זה אסון בקנה מידה עולמי שממחיש את הסכנה שטרוריסטים יכולים להפיץ בכל מקום...

Dafi the Mighty

New member
אני עדיין בשוק...

בת דודה שלי בדיוק הייתה אמורה לבקר שם היום! משהו שם לא יצא. אבל וואו, אני עדיין בשוק מכל העניין!

אסון בסדר גודל שלא נראה מעודו פקד

את העולם, ואת ניו-יורק בפרט, ולכן כל הודעה בעלת צוויון פוליטי תמחק לאלתר. בואו פשוט נזדהה עם כאב העם האמריקאי, ונישא עיננו לארה"ב בתקווה שכמות הנפגעים תהיה מינימאלית.

ally15

New member
זה נורא! כל כך מתסכל...

בדיוק אתמול אני וחברות שלי ישבנו וניסינו להיכנס למוח המעוות (סליחה על הביטוי) של הטרוריסטים, ולנסות להבין למה הם עושים את זה ולא הצלחנו. אני לא חושבת שאי פעם נצליח. לאנשים האלה (אם אפשר לקרוא להם ככה) אין כבוד לחיי אדם, שנאת החינם והכעס עיוורו אותם, שנאה שלא כל כך ברור למי ולמה היא מופנית. זה פשוט נורא. היום המחכנת שלי שאלה את כל הכיתה מה אנחנו מאחלים לעצמנו לשנה הקרובה, ואני חשבתי לעצמי, לעזאזל! אני מאחלת לעצמי לא למות בפיגוע, ולא להכיר מישהו שנפגע בפיגוע! ועל זה חשבתי עוד לפני ההתקפות על ארה"ב, עכשיו אני מאחלת לעצמי להיות עיוורת - חירשת ולא לשמוע יותר על הדברים האלה ברדיו, ולא לראות את כל הדברים הנוראיים האלה בטלויזיה או לקרוא על זה בעיתון. בחופש היה פיגוע כמה מטרים מהבית שלי, ואני מודה לאלים שזה היה חופש, כי זה היה צמוד לגן ילדים, ואם זה היה לימודים באותה השעה אני הייתי בדרך לתיכון שזה באותה הדרך. ו...אוף!!! זה כל כך מתסכל! אביב

למעלה