הלמן! אייכָּה? למישהו יש מושג למה עונה לי איזה ערבי בנייד של שחר?
D doodoog New member 3/4/03 #3 שחר הלמן מהוד השרון? אם אתה צריך הפלאפון שלו ( לא יודע אוללי התבלבל לך) בקש
A alonaski New member 4/4/03 #4 הוא החליף נייד! פגשתי אותו אתמול - נראה כרגיל! לא רזה ולא השמין ועדיין טרם צמח לו פוני או קוקו מאחורה... שולחת לך את הנייד שלו בתאמסר....
הוא החליף נייד! פגשתי אותו אתמול - נראה כרגיל! לא רזה ולא השמין ועדיין טרם צמח לו פוני או קוקו מאחורה... שולחת לך את הנייד שלו בתאמסר....
K kraps New member 4/4/03 #5 זה בדיוק המספר שיש לי ואני אומר לכם שעונה לי שם איזה ערבי עם מִפטָע כָּפֶד בִּיוֹתֶייר. (אלא אם כן שחר החליט למתוח אותי לכבוד 1 באפריל)
זה בדיוק המספר שיש לי ואני אומר לכם שעונה לי שם איזה ערבי עם מִפטָע כָּפֶד בִּיוֹתֶייר. (אלא אם כן שחר החליט למתוח אותי לכבוד 1 באפריל)
H hellmans New member 4/4/03 #6 אפל אחד באבריל כפר עפר...... כמו שאומר הפתגם: לא לדאוג לעולם, הלמן תמיד נופל....וקם!. אני אנסה לתקשר אתך בסלולרי, ורק לצורך העניין, תבדוק אולי הבעיה אצלך בטלפון כי מתקשרים אלי המון ולא עונים להם כל זרים וכו'. יום טוב. שחר.
אפל אחד באבריל כפר עפר...... כמו שאומר הפתגם: לא לדאוג לעולם, הלמן תמיד נופל....וקם!. אני אנסה לתקשר אתך בסלולרי, ורק לצורך העניין, תבדוק אולי הבעיה אצלך בטלפון כי מתקשרים אלי המון ולא עונים להם כל זרים וכו'. יום טוב. שחר.
K kraps New member 4/4/03 #7 ברוך שובך, איש יקר חיפשתיך לאורבן בכ"ס. תתקין מזגן בפול-פייס ותגיע. הסינגל של "יער אוסישקין" והדרופ 3.5 מטר ב"טייסים" מתגעגעים.
ברוך שובך, איש יקר חיפשתיך לאורבן בכ"ס. תתקין מזגן בפול-פייס ותגיע. הסינגל של "יער אוסישקין" והדרופ 3.5 מטר ב"טייסים" מתגעגעים.
D doodoog New member 4/4/03 #8 שחר! אתם רוכבים היום כאן בסביבה...? כי אם לא אז..אחה"צ ארכב לצור נתן עד למעלה (כולל העליה הארוכה מאוד מאוד מאוד ) תן צלצול אם אתם רוכבים דודו
שחר! אתם רוכבים היום כאן בסביבה...? כי אם לא אז..אחה"צ ארכב לצור נתן עד למעלה (כולל העליה הארוכה מאוד מאוד מאוד ) תן צלצול אם אתם רוכבים דודו