הלן אני חדש

הלן אני חדש ../images/Emo13.gif

בצעתי מחקר קטן על אפקטים של אמונות שונת של מדע ודת. יש דברים שמפחיד לגשת אליהם. ברמה כזו ששואלים שאלות ומקבלים: איומים מכוחות גדולים שיכולים לרסק את הנשמה רק עם הכוונה שלהם. בנתיים צד אחד מוכיח את קיומו של השני אך השני לא מוכן לשתף פעולה ברמה אלימה. וגעתי למסקנה: שמה שלמטה גם למעלה בתקופה של איחוד זה שלמטה מנסה לעלות זה שלמעלה עשה כבר את שלו ולא מוכן לזוז או לעזור. מי שמעניין לקבל יותר אינפורמציה יכול לבקש אני כאן עד יום שבת. לא בא סתם לחפור

המורעל2

New member
יש סיכוי שהרבה לא יסכימו איתי כאן

אבל ברגע שתכיר: 1) כמה הנשמה שלך חזקה. 2) שהכל מסביב הוא רק רצון - אתה בוחר אם להתייחס או לא. 3) שמה שלא משרת, לא קיים ותחיה לפי זה. שום דבר לא יכול לאיים עליך גם אם זה שדים כמו שתיאר לאבקראפט בכתביו.(ספק אמת, ספק דמיון כי אין הבדל בין מציאות לדמיון :) ) לגבי מה שרשמת, אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך, תוכל לנסח מחדש לקשה הבנה כמוני?
שבוע טוב ותחפור. מאג יסודיים חופרים שנים, אז אל תתקמצן לכבד בחוכמתך

neophile

New member
הנשמה היא נצחית

אבל מה שאתה קורא לו "הנשמה שלי" זה יחס אישי , היא נוצרת בעבודה . שדים קיימים בראש שלנו ללא ספק , אולי הם גם קיימים מחוצה לו ...זה אותו הדבר , אולי מה שנמצא מחוץ לראש הוא שונה לחלוטין במראה שלו אבל המהות זה העיקר ברמה הרוחנית .

למעלה