הלן חבר'ה!
שאלה...

הלן חבר'ה! ../images/Emo13.gif שאלה...

אז ככה... חזרתי מפולין לפני חודש וחצי בערך.... קצת פחות.... עכשו, אני ממש ממש מץקשה לעשות את האלבום שלי. כאילו, אני יושבת עם האלבום, והתמונות והקטעים והיומן והכל, ואני פשוט לא מצליחה לעשות... קשה לי ממש להסתכל על התמונות.. על הדברים שכתבתי... ואני מכריחה את עצמי לעשועת את האלבום... ואז אני עושה מאמץ ענק! ויוצא לי דף אחד... ואני מרגישה כאילו עשיתי עכשו אלבום שלם.... קיצר ממש קשה לי... רציתי לדעת אם זה הגיוני לפי דעתכם?? זה קרה גם לכם? או שאני המפגרת היחידה???? אני ממש אשמח לדעת שאני לא יחידה בספינה הזאת...
יום טוב!
מור.

מממ אני חושבת שזה בסדר גמור...

אני כבר כמעט חצי שנה אחרי המסע ועדיין לא יכולה לכתוב יומן (אני זוכרת כל פרט ופרט שקרה במסע במדויק!! ויש כמה קטעים שכתבתי שמה..) ובטח ובטח שלא את האלבום אני מתכננת לעשות אותו מתישהו אבל כשאני יהיה מוכנה נפשית אולי אחרי המסע השני שאני יעבור (אני מאוד רוצה לצאת או אם הוע"ל או משלחת צבאית..)

וואו!

אני גם רוצה לצאת עם משלחת צבאית!!!!! [את יודעת איך עושים את זה??? כאילו אחרי שאני אהיה בצבא כבר... עם מי צריך לדבר על זה וכו'???? את יודעעת????] מטורף... תודה על העידוד...
חיחיחיחי

בקשר למשלחת צבאית..

האנשים שיוצאים לפולין מטעם הצבא לפולין הם: קצינים,נגדים ואנשי מילואים.. בהצלחה עם האלבום שלך

crazy monkey

New member
../images/Emo207.gif האלבום

פיתחתי תתמונות עוד באותו שבוע שחזרתי, אבל אלבום טוב לשים בו את התמונות לא מצאתי... יש לי כ200 תמונות ואני מחפשת אלבום לא פשוט כזה אלא אתם יודעים שמדביקים עליו תתמונות, ועדיף לי שהדפים שלו יהיו שחורים... אני פונה למי שגר בגבעתיים או ת"א וקנה אלבום בסגנון הנ"ל, איפה קניתם?

אומנם קניתי בירושלים...

אבל באמת יצאה לי הנשמה עד שמצאתי... אלבום כמו שאת מחפשת את יכולה לקנות בכל חנות פוטו... אבל וואי, שכחתי איך קוראים לו. אבל יש.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif זה נורמלי

קחי את הזמן, נסי שוב עוד חודש חודשיים.. שנה טובה

למעלה