הלנה המון מזל טוב ליום הולדתך

הלנה המון מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo77.gif

שתהיה לך שנה מאושרת , ושנת הגשמת חלומות. יום הולדת שחל בחג השבועות , סימן לחגיגה כל השנה.!

yasha31

New member
הלנה - יומולדת שמח!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

מאחלת לך הרבה הרבה בריאות ואושר ונחת מהילדים המקסימים שלך!

שביק

New member
הלנה יקרה, מכל לבי מאחלת אני לך המון מזל-טוב

וכל שתבקשי - לו יהי! אמן! סוד אושר:- בריאות, שמחה ואהבה. ומה זקוק לו לאדם בנוסף? חג שמח חיבוק משביק

last day

New member
מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווב!!!

עד 120 כמו 20 במידה 40!!!! (מודה שגנבתי את זה מאחותי
) אני ממש גרועה בניסוח ברכות, אך בכל זאת אאחל לך המון הצלחה, אושר, עושר וחיים בשלום ואחווה עם הטוראט
שלא תדעי מצרות ושכל משאולתייך יתגשמו אמן!!

mickya

New member
הלנה המתוקה

מזל טוב, התגשמות כל המשאלות בכל התחומים , חיי אהבה מאושרים ובריאות לעד. בברכה מיקי

tabali

New member
הלנוש המון המון ../images/Emo49.gif

הרבה אושר , נחת מהילדים ובעיקר בריאות

הלנה

New member
תודה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לקבל כל כך הרבה ברכות. אוהבת אתכם ושמחה לחגוג איתכם עוד שנה... שעברה... לבת דודה שלי יש יום הולדת יחד איתי (היא שנה מעלי) אז חגגנו היום כל בנות המשפחה, דודות, בנות דודה, ומיכל והבת שלה.. היה ממש כיף! בערב אני ממשיכה את החגיגות במסעדה עם הילדים שלי. אתמול ב-12 בלילה ערן המתוק שלי הפתיע אותי עם הרבה ברכות וMP3 שקנה לי במתנה... הוא כבר הספיק להוריד לי שירים שאני אוהבת ועכשיו כבר אין לי תירוץ, אני מתחילה לעשות הליכות.

mazy

New member
הלנה, מזל טוב ../images/Emo77.gif

המון אושר, בריאות ונחת מהילדים!

השגיא

New member
הלנוש המופלאה../images/Emo24.gif

מזל טוב נסיכה. מקוה שחוגגים לך כמו שצריך, ושהחיל משתחרר לצורך המאורע החשוב.. מאחלת לך מכל ליבי שתהיי תמיד שמחה ושיהיה לך מזל טוב, (כפשוטו), בכל אשר תיפני. אוהבת ומתגעגעת גלית (וחבל שאנחנו לא גרות קרוב, היינו צועדות ביחד)

הלנה

New member
שוב תודה לכולם ../images/Emo9.gif

אוהבת אתכם ומאחלת לעצמי את כל מה שאיחלתם לי... גליתוש, החייל בהחלט היה בבית וחגג איתנו.

../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo49.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

(לא נמצאת פה הרבה,לפחות לא כותבת אבל תמיד בלב) הלנה יקרה המון המון מזל טוב רוגע ,שלווה והמון אהבה תמשיכי תמיד לחייך ולהיות אופטימית החייים נראים יותר ורודים תמשיכי להיות פשוט את כמו שאת לחלום ולהגשים סמדר.

דהוז

New member
הלה היקרה! המווווווווון מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|

למעלה