הלנצח נאכל בולשיט....? ? ? ...

רבקה ל

New member
הלנצח נאכל בולשיט....? ? ? ...

למענם של קורבנות השלום... מקו 18 בירושלים אולי, ואולי של הקטמונים... שמרגישים שמשהו כאן מאוד לא בסדר... אך ניבצר מהם להתבטא. שפשפתי את עיני בתדהמה. הכיצד מתרוצץ בארץ הקודש, נצר לכנופיית אוסלו וטורח בעריכת טקסי זיכרון ליצחק רבין? והרי אני יודעת אל נכון, שצאצאי החבורה, אמורים למצא מחסה מעבר לים, הרחק מאוד, מצחנת התבשיל שהקדיחו הוריהם. כן, יובל הבן הגיע מאמריקה, כדי לבכות איתנו על אבא שלו. הוא. יובל, הצטלם בעיניים רכות, ניגב דימעה (ואולי גם חומוס) ונסע מייד בתום הטקסים וקשקושי ההבל ליילד את בנו. אזרח אמריקאי חדש ומבטיח. הוא עובד בארה``ב. כמובן. גם קנה דירה בפרבר ליד וושינגטון... כמובן. והשאיר אותנו כאן.. עם נרות מוכנים מראש, מצבות שטרם סותתו והמון מבטים נוגים אל האופק... רק שאצלו. האופק הוא ... המערב. היה מי שאמר ולא ידע מה הוא אומר.``נפולת של נמושות...``

אלוני.

New member
מה פתאום ?

לא לנצח נאכל בולשיט . אבל מן הסתם נרוץ להצביע בבחירות הקרובות לאיך קוראים לו : בן ניתאי , מוכר הרהיטים ב``רים`` שלא צלחה דרכו בכלום והיה כדאי להזכיר לך שבמקרה שלו הרי שהבת שלו נולדה כאזרחית אמריקאית , אישתו השנייה הייתה אמריקאית ואישתו השלישית פסיכולוגית כזכור... האיש שבנה את חייו על אגדה שלא הייתה , על דמגוגיה לשמה . אבל מי מתעסק בעובדות , אנחנו תומכים בבן ניתאי לראשות ממשלת ישראל בשל היותו קצין בצה``ל ובשל תרומתו האדירה למדינת ישראל בכל דור ודור. אנחנו לעומת זאת נעריץ את מסירותה של אישתו של הגנב לבעלה , זו שבעלה יושב בכלא על קבלת שוחד , הרי היא עושה בדיוק את מה שמצופה מאישה שתעשה עבור בעלה . אבל חלילה לנו מלהעריך אישה שמנסה להנציח את זכר בעלה שנרצח , אנחנו מעדיפים לראות אישה הפועלת למען בעלה הגנב או אולי כאלה המנציחים אגדה שלא הייתה מעולם .

רבקה ל

New member
אני מקווה שאינך באמת משווה.

אם כוונת להשוות בין תרומתה של משפחת נתניהו, לבין תרומתו של יובל רבין או אריה דרעי, למדינת ישראל, הרי שחסכת לי זמן מקלדת לרוב, שהרי הדברים מדברים בעד עצמם. אני חייבת בכלל לאמר, שישנו כלל ברזל שאני מחילה על עצמי שנים רבות. והוא: ``בנפול אדם או, שאר בשרו הקרוב ביותר בקרב, על ארץ ישראל. תרומתו למדינה, הינה הגדולה והכבדה ביותר.`` נקודה. ואני מדגישה. קרב. ולא פיגוע או תאונה צה``לית,וכו... שהרי קרב הינו בחירה חופשית בניגוד לשאר אירועים טראגיים אך מקריים. נ.ב. למרות איבתך, המשתמעת לבן-ניתאי, נסה לא להתעלם מעובדה (מבוססת על ביוגרפיה אובייקטיבית, לא מספריו אלא מעיתונות חופשית), שהאופן בו חונכו האחים למשפחת נתניהו, היה ספרטאני בנאמנותו לארץ, ואין להתעלם מהקרבתו של יוני כאילו אינה חלה לחלוטין על אחיו המוחרם. עוד ידובר בנתניהו רבות אם וכאשר, יכריז על מועמדותו.. ומכיוון שבפורום איננו חייבים במס שפתיים לאיש, הרי שנפשפש בין העובדות הלא נעימות באשר לאיכויותיו הלא מדוברות של האיש.

אלוני.

New member
אין חיה כזו

פועלו של יוני נתניהו ז``ל לא מועבר בירושה לידיו של האח בן ניתאי בשום צורה ואופן . אין ולא יהיו לבן ניתאי זכויות כלשהן , למעט ציניות מעליבות המתחייבות מן המעמד , בפעילות אחיו . אני לא נוטה להשוות בין פעילויות של אנשים מכיוון שלדעתי כל אדם תורם בדרך הנכונה לו . אבל אפילו כלומניק כמוני וחסר בינה מהלך יודע להבחין באדם שתרומתו האבסולוטית הינה אפס, ואם אני הבחנתי לא כל שכן אנשים נבונים... מפתיע אותי , ואני משפשף עיניי בתימהון אחרי האנשים ההולכים אחריו כחלילן מהמלין , רק שיזכרו להיכן מוליך המסלול. אבל בנושא שלו נשאיר קצת אינפורמציה לימי הבחירות , ויש הרבה הרבה ....

למעלה