הל'ס קיצ'ן 306

maya567

New member
הל'ס קיצ'ן 306 ../images/Emo58.gif

וואו. ממש לא ראיתי את זה מגיע. קודם מליסה עפה, ועכשיו בראד? וג'וש עוד שם?? נראה לי שבסוף נראה גמר בנות של ג'וליה וג'ן, כשרוק יעוף שלישי (וישרוף את המסעדה בדרך החוצה). העונה הזאת ממש מעולה. תודה רבה ללקריץ שגילה לי את התוכנית הזו!

willo

New member
../images/Emo58.gif

אכן העפה לא צפויה, כשהעלו את ברד נ' בוני חשבתי שהנה, בוני הולכת לנו. הבנים הוכיחו חוסר יכולת משווע, אני עדיין לא מבין איך הם ניצחו באתגר הפרס. האם יהיה גמר בנות כמו שנה שעברה? משום מה אני עדיין חושב שרוק יהיה שם.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא לא מרוצה מכל ההעפות הבלתי צפויות האלו. זו אומנם "טלויזיה טובה", אבל כל ה"אמינות" (אם יש פה בכלל) של התהליך נראית מגוחכת. אני מעדיף "ריאלטי מסעדות" רציני יותר כמו my restaurant rulez ו- top chef מאשר הקרקס של שף רמזי. בעונות הקודמות דווקא הרגשתי שפחות או יותר השף שהיה הכי טוב לאורך העונה הוא זה שזכה, הפעם אין אף אחד ראוי ורמזי עושה כרצונו.

maya567

New member
אין ספוילר

אתה יכול לתאר קצת את my restaurant rules וטופ שף?

Mr Bing 17

New member
לגבי טופ שף - אין ספוילר

ראיתי פרק אחד ואני חייב להגיד שפשוט כאב לי לראות את זה. המנחה מדקלמת טקסטים בצורה כלכך עלובה והעריכה זוועתית. אולי אני פשוט ביקורתי מדי אבל עדיין

verdax

New member
אין ספויילר

my restaurant rules היה בזמנו ריאלטי אוסטרלי מאוד מצליח (לא נראה לי שמתוכננות עוד עונות). בוחרים חמש-שש זוגות ונותנים להם להתחרות על תכנון-פתיחה-וניהול של מסעדה (כל מסעדה בעיר גדולה אחרת) כולל כל השלבים שיש בתהליך. חבורה של 3 שופטים מתפקדים במקביל כ"בנק" ונותנים להם סכומי כסף להמשך התהליך לפי התרשמותם מהתכנון למסעדה שיפתחו. לאחר שהמסעדה נפתחת הפרקים עוקבים אחרי ניהול המסעדה, עם כל מיני מכשולים/משימות/הפתעות שהשופטים זורקים עליהם ומידי תקופה אוסטרליה מצביעה איזה מסעדה נסגרת לפי ערים, המסעדה ששרדה את כל ההדחות נמסרת לזוג שניהל אותה. זו הפקת ענק במונחי ריאלטי, עם המון מעקב אחר כל השלבים וסכומים עצומים שנשפכים בעונה כזאת. המון המון פרקים, צריך הרבה "מסירות" כדי לצפות בעונה שלמה, בדומה לביבי האוסטרלי. עוד בויקי : (להיזהר שם, יש גם ספויילרים אם גוללים למטה) http://en.wikipedia.org/wiki/My_Restaurant_Rules עכשיו אני רואה שמסתבר שיש גם גרסה של הולנד וניו-זילנד. טופ שף זה פורמט ריאלטי מהסוג הפשטני יותר, לוקחים 12-15 שפים (וכאלו שיודעים באמת לבשל מעולה (בד"כ), לא מטומטמים כמו בhells kitchen), נותנים להם משימות בישול שונות ומשונות, כל שבוע מישהו עף ובסוף יש שף שזוכה בכסף ובתהילה. העונה הראשונה והשניה היו מעולות, את העונה השלישית לא ראיתי.

verdax

New member
הממ...

מסתבר שזכרתי עונה אחת שלא קיימת,, לא ראיתי את העונה השניה.

willo

New member
לגבי My Restaurant Rules

קצת הרחבה נוספת:- תוכנית מאוד אהובה (עלי) ששודרה בזמנו בYES ומדי פעם יש שידורים חוזרים שלה. היה הבדל בין העונה הראשונה (שם חלוקת הכספים הייתה יותר שוויונית אם אני לא טועה) לעונה השניה שם בכל בנק היה צוות מציג את התוכנית שלו (תוכנית עיסקית, תפריט וכד') והשופטים היו מחלקים 1לפי רצונם הכל לצוות אחד או חלוקה אחרת. את האתר היו בוחרים בעבורם, בד"כ ממקום הרוס, והם היו משפצים אותם לבד. לאחר תקופת הרצה התחילו ההדחות, המסעדות היו נשפטות ע"י האורחים, מבקר גלוי (או סמוי), אחד ע"י השני וכד', ותמיד שני הנמוכים היו עולים להצבעת הקהל ואז מגייסים אוהדים בכל אמצעי הפרסום האפשריים. המעניין הוא שהמודחים קיבלו את כל רווחי המסעדה עד לרגע ההדחה (וזה היה הרבה כסף לפעמים), אבל עוזב את המסעדה ברגע ההדחה והמסעדה נמכרת במכרז. בשעונה השניה היו אפילו מספר קטן של דיונים (עד שגילנו שבערך רק שלושה רואטים את זה).

בוביץ

New member
hk307../images/Emo58.gif

נראה לי שזה 307 ולא 306 בראד גרוע וטוב שעף לא מבין מה גוש עושה שם עוד הוא כישלון שאיכשהו רמזי מחבב אותו גן איכזבה אותי אם הייתע מנהיגה את הקבוצה ועוזרת לאחרות הבנות היו מנצחות בקלות התר הוכיחה בעונה הקודמת שצריך גם לעזור כדי להצליח ואי אפשר להיות אגואיסטית במטבח. נראה שגן גם לא מצליחה לעמוד לבחץ כי באתגר הפרס היא גם הייתה כישלון... אם רוק לא יתפרץ בפרקים הבאים הוא יצליח להגיע לגמר... יש סיכוי שבסוף ייה גמר של גן מול גואנה

למעלה