הלפ מי!!!

הלפ מי!!!

מתה לי סומטרה אחת..בעעעע כל הצבע דהה לה ואתמול כזה אני שמתי כמה דבריםן חדשים באק' ופתאוןם ראיתי דגיג קטן שנראה בדיוק כמו גופי נקבה רק פיצי...ודי שקוף.... ובאתי להסים אותו באיזה כלי והוא נעלם לי.. מאיפה הוא צץ??? יכל להיות שהגופית שלי השריצה 1??! לא ידעתי שהיא בהריון כלכך... איך מזהים?? ומתי אני צריכה לשים חימום כשמממש ממש יורד גשם?

עוזאבי

New member
אבגדהוזחטי

יכול להיות שבאמת הגופית השריצה וכל הדגים שלך אכלו את השרצים ורק הוא נשאר, את החימום תשימי עוד ככה שבוע

גלעד cool7

New member
את החימום תשימי..

מתי שצריך, היות ועכשיו אין צורך בחימום, פשוט תחכי עד שעם הזמן הטמפרטורות באקוריום ירדו מתחת ל26-24 מעלות ואז תתחילי להדליק חימום (עם טרמוסטט מוגבל ל26!). למה לא מומלץ להשאיר את החימום דולק כל הזמן למרות שיש לו טרמוסטט- קרו מקרים שהטרמוסטט נפגע ואז המחמם פשוט חימם למקסימום שהוא יכול להפיק ללא הגבלה.

גלעד cool7

New member
קטיפונת ~~~~~>

אם אני לא טועה אז טענתן (את ושליירית) שאת גדלת דג זהב עם טרופיים (אם אני טועה אז סילחי לי על כל הכתוב מכאן והלאה). לכן זה ממש לא מוזר מה שקורה אצלך, הו מוריד את איכות המים ברמה גבוה, ייתכן כי הוא חוטף מחלות ומדביק את שאר הדגים אבל בהיותו דג חזק הוא לא נפגע ואלו שנדבקו ממנו כן נפגעו. וישנם כל מיני רעיונות שמתרוצצים לי בראש. מה את צריכה לעשות? או לוותר על שילוב הדגים, ובסוג הדג שבחרת להישאר איתו (דגי זהב הם דגי מים קרים ממשפחת הקרפיונים או שתיבחרי טרופיים-מומלץ) לדאוג לתנאים להם הוא זקוק. הוא לדאוג לשניהם שזה אומר פילטריזציה חזקה ביותר ואקוריום יותר גדול.

אמ....

כן היה לי דג זהב איתם אבל הוא כבר לא שם כי העברתי אותו לאקווריום אחר עם עוד דג כיפה אדומה ו2 שבלולים תינוקות פיציייייים אבלהם הלכו לעולמם.. אז אני יקנה גדדדדול

למעלה