הלפ מי?

Lady_Voldemort

New member
הלפ מי?

המ.. בזמן האחרון אני דיי בדיכאון ,ואין לי מושג מי אני ומה אני.... מ..אני יודעת שזה חלק מגיל ההתבגרות ובלה בלה בלה ... אבל בכל זאת זה מעצבן איך זה שאני פתאום עולה על זה וכל החיים שלי לא חשבתי על זה היה לי 14.5 שנים.....

NICOLE MOORE

New member
its very simple

you never thought of it before because when you were younger you had other things in your mind to think about just like when you were 6 you thought about going to school and first grade and so on and when when you were 12 you felt more mature cause you had a bat mitsva and all the other stuff but the thing is that now when ur a teenage ur trying to figure out who u r and try to analize ur personality thats how nature works and it seems like you know that just as you as you said in ur message anyways try not to let it control you andtry to get over it now summer is here and its time to celebrate have a great summer nicole

helpout

New member
הפתרון הוא....

חבר! את חייבת למצוא לך מישהו! תאמיני לי, זה יפתור את הכל!

מה פתאום?! ../images/Emo12.gif

גם אם יהיה לה חבר היא תהיה בדיכאונות חולפים ועוברים, תאמין לי הייתי שם וזה לא עזר, מה לעשות זה חלק מגיל ההתבגרות, אני למשל יכולה להסתובב יום שלם עצבנית, בלי שום סיבה! תאמין לי שהיה לי חבר לפני בערך שלושה חודשים... זה ממש לא עזר, הייתי כל הזמן עם מצבי רוח, והמסכן לא הבין מה אני רוצה ממנו!
עוד יום נפלא בחיי...

helpout

New member
גם אני הייתי שם....

וסליחה אם גרמתי לך לחשוב שחבר יפתור לך את כל הבעיות ותהי מאושרת. התכוונתי שזה יכול לשפר לך את המצב רוח ואת ההרגשה, אם את מוצאת את החבר הנכון.

MetalBoy

New member
אז תעשי דברים שאת אוהבת ו..

אל תחשבי יותר מדי.. או שפשוט תצאי למין מסע מבחנים למצוא את עצמך ולברר מה הם הגבולות ההתחלתיים שלך.. את לא צריכה להיות בדיכאון בגלל זה כי זה לגיטימי ממני מטאל הדכאוני

Lady_Voldemort

New member
כן הא,

דיכאונות מעצבנים שכאלה.... הכי קטעים שהיום זה עבר לי...ואני פחות חושבת על זה. אבל הכי מעצבן שאני לא בטוחה בזהות המינית שלי....

nok0952

New member
זה יעבור אחותי...כול אחד עובר את זה

נשמה את לא ממש תדעי מי את ומה את זה תמיד ישתנה וזה לא יפריע לך

sista

New member
אולי תתעמקי בזה יותר

תחשבי נגיד, מה מבאס אותך: רשימה של לפחות 20 דברים. מה מדאיג אותך, ממה את הכי פוחדת. תנסי לכתוב מחשבות. מניסיון, ברגע שכותבים ורואים את זה על נייר, זה יורד מהראש וזה לא נראה כל כך נורא. קחי לך דף ועט. מי את ומה את: זה כל הזמן משתנה. גם כשקטנים וגם כשגדולים. כשהיית קטנה יותר לא חשבת על זה. כשמתבגרים, המודעות מתפתחת ומתחילים לחשוב. אל תיבהלי שאת לא יודעת. תגידי לעצמך שאת בחיפוש חשוב אחר עצמך. רק מי שמחפש מוצא

למעלה