הלקוחות הכי מעצבנים בעולם...

הלקוחות הכי מעצבנים בעולם...

סתם החלטתי לשתף אתכם במה שהיה לי אתמול... דב"ר עשיתי הרבה כסף לשם שינוי
דבר שני מי לדעתםכם הלקוחות שמוציאים את המיץ מהחיים שלכם ?!
אז ככה.. אתמול לתומי קרוב לתחילת המשמרת.. ניכנסו 4 נשים מבוגרות - נו זקנות..- וזה היה תורי לקחת שולחן אז שירתתי אותן.. הייתי ממש נחמדה וכ'ו.. ( באמת !) והן היו כאלו מעצבנות.. אח"כ כל אחת רצתה חשבון בניפרד אז הייתי צריכה לחלק אותו לבד... ואז אחת רצתה שאני אפרוט לה את הכסף ואחרי שפרטתי לה אותו היא לקחה הכל וטענה שהיא שילמה..- אבל הבאתי לה את כל ה-50 ביחד ואני רבע שעה מסבירה להן ! גרררררררררררר יווו הן כ"כ עיצבנו אותי והרסו לי הכל ..
גם כי ניתקעתי אלייהן איזה 10 דק' ובגללן אח"כ היה לי לחץ אטומי !
אה כן.. והטיפים שלהן ממש פיצים
ררררר אבל.. עשיתי כסף ! חחחח ( עמה !) מי הלקוחות המעצבנים שלכם ?

get well

New member
אלא שמפצלים הם באמת מעצבנים..

כאילו מה הבעיה שכל אחד ישאיר על מה שהוא שתה/אכל וזהו.. לא הם חייבים לפצל וחשבון בנפרד וזה לוקח איזה מאה שנה..(במיוחד לאלה שעובדים עם מחשב..). לי היו לקחות מעצבנים אתמול ו יותר נכון קמצנים. חשבון של 250 ש"ח והם משאירים 17 ש"ח שרות. כמובן שהערתי להם והם עשו טובה והוסיפו עוד 8 ש"ח.. פשוט גועל נפש... חוץ מהם אף אחד לא עיצבן אותי אתמול ועשיתי אחלה טיפים..

LeaD18

New member
אפשר להעיר משהו?

בלי שתיפגעי, כי זה לא אישית נגדך... אם מצלרית היתה אומרת לי שלא השארתי מספיק טיפ (מה שלא יקרה כי אני תמיד משאירה יותר מידי...) זה היה ממש מעצבן אותי, ובטח שלא הייתי מוסיפה לה! טיפים זה לא חובה (ותחסכו ממני את הויכוחים, זאת הדעה שלי) ואין לך זכות להגיד ללקוח כמה הוא צריך להביא לך, לדעתי זה אפילו דיי חוצפה... ברור שזכותך בתור המלצרית להתעצבן על זה ולהגיד איזה קמצנית וכו' (בלב כמובן, לא בפרצוף של הלקוחה:)). אני מקווה שלא ניפגעת, כי זאת בכלל לא הכוונה :))

get well

New member
אז זהו ש..

ברור שלא באתי ואמרתי להם "זה לא מספיק".. באתי באלגנטיות ושאלתי.."משהו היה לא בסדר בשרות?"..כי בדרך כלל שאנשים משאירים פחות מ10% זה אומר שהם לא היו מרוצים הם שאלו אותי"לא, למה?" אז אמרתי "כי השארתם פחות מ10% וחשבתי שמשהו היה לא בסדר..". בכל מקרה הם הוסיפו אחרי זה. אצלנו אם את לא תגידי אח"כ בספירה של הטיפים יראו שעשית פחות מ10% ויסתכלו על זה בעין לא יפה..במיוחד שכל מלצרית אמורה למסור את הטיפים שלה עוד יכולים לחשוב שלקחתי לעצמי או משהו כזה.. אני לא רוצה שיצא לי שם של מלצרית שעושה טיפים גרועים בגלל אנשים כאלה.. הייתי ממש נחמדה ולא חוצפנית..עובדה הם הוסיפו..
. ובכל מקרה פה אני יכולה לקטר לא

LeaD18

New member
תקטרי חופשי :)) את המנהלת, לא?

ברור שהיית נחמדה, לא חשבתי באת ואמרת להם "תוסיפו!!", אני הכל אופן לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה (גם לא בנחמדות:) ובטח שאני לא הייתי עושה את זה... וזה שהם השאירו פחות מ10% לא אומר כלום, לדעתי. אני אף פעםלא ידעתי שצריך להשאיר 10%, פשוט הייתי משאירה כמה שניראה לי... רק בפורום זה היה ברור לכולם :)

הלקוח המעצבן שלי!

זה שמגיע עם הג'ל והשיער לאחורה, מתישב בקצה של המסעדה בשולחן של ארבעה, יושב ומסתכל עלי עם כאלה עיניים כאילו הוא האביר על הסוס הלבן שאני מתה להכיר ולהביא ממנו ילדים. אחר כך שאני מגיעה הוא מבקש כוס תה וקורא לי שוב כדי להדגיש עם נענע. לא עוזר לי להגיד בשקט (שהבוס לא ישמע) שאין לנו פה תה. הוא מתעקש ואני אומרת שהבאתי מהשכנים מים חמים. הוא הולך איתי לכל מקום עם העיניים, מבקש בנימוס עט.ואז לפתע שקט. או, אני אומרת לעצמי הבחור עושה עסקים וחשבונות עם עט וניר. אחרי חצי שעה הוא קם וקורא לי, תוחב לי מפית ליד, שם טיפ של 5 שקל (טוב זה הרבה בשביל תה אבל לא בשביל הכסא) וכמובן שבהחור השרמנטי רומנטי כתב שיר בחרוזים על איך מבשלים אהבה. 2 כוסות חיוכים, חצי כף חמימות. אני אחסוך מכם את ההמשך, אבל תעשו לי טובה! מלצריות לא אוהבות!!! אבל לא! שמתחילים איתן ככה. די כבר לכתב החרטומים על המפיות. גילי.

בעע.. ערסוואטים מציקים...

חח.. וואי לי לא יצא שלקוח התחיל איתי
מה שכן גיליתי שאיפה שאני עובדת אני בין הקטנים.. חחח יש רק אני ועוד... 4 בגילי.. והשער בני 20+... מלחיץ חחחחחחחחחח וכולם ניראים צעירים !

LeaD18

New member
אני כבר לא עובדת, אבל בדיוק אתמול

חברה סיפרה לי סיפור על הלקוחות הכי מעצבנות. היא עובדת באולם חרדי, בגלל זה היו רק נשים בשולחן. בקיצור התחילו לחלק מנות וכמה נשים לא רצו מנה. טוב, היא עושה עוד סיבוב עם המנות שוב הם לא רוצות ועושות לה פרצופים שרומזים שהיא מתחילה להיות קרציה :), היא באה אליהם פעם שלישית ושוב הם לא רצו. אחרי כמה דקות באה בעלת האירוע ושואלת אותם למה הם לא אוכלות, אז הם ענו לה שהמלצרית לא הביאה להם!! והעירו לה ליד בעלת האירוע למה היא לא הביאה להם אוכל!? אלה הכי מעצבנות!!! וחצופות

champ

New member
היא הייתה צריכה לענות להם! ../images/Emo88.gif

ולומר לבעלת הארוע שהן לא רצו את המנה....

LeaD18

New member
תאמיני לי שהיא ענתה להם :)))

אבל זה לא הופך את זה לפחות מעצבן...

champ

New member
אמממ אני בן ../images/Emo26.gif ../images/Emo66.gif

ונכון, גם אני הייתי מתעצבן מסיטואציה כזאת...

gesus

New member
לקוחות מעצבנים במיוחד../images/Emo54.gif

במסעדה שעבדתי בה היו בשעות הבוקר מגיעות זקנות גריאטריות מעצבנות בצורה לא נורמלית.הן היו יושבות במקומות קבועים ובהרכב קבוע.לכל אחד מהן היתה בקשה מיוחדת לקפה/תה שלה שכבר נחקקה לי בזכרון. היתה אחת שאהבה את הקפה שלה מפורק,יעני מין חמים,תמצית קפה נמס,חלב,סוכר,וכל פעם היא היתה טורחת להסביר לי למה היא שותה ככה (תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת למה). היתה זקנה אחרת שהייתה מזמינה קפה שחור והיא לא הייתה מרותה ממנו אף פעם.בהתחלה עוד הייתי טורח ומחליף לה אותו כי ידעתי שבפעם ה-3 היא כבר הייתה מתיאשת אבל עם הזמן פשוט הייתי לוקח לה את הקפה וחוזר אחרי כמה דקות עם אותה כוס קפה.פעם אחת לקחתי לה את הקפה ואחרי כמה דקות חזרתי אליה ואמרתי לה שמרוב כל ההחלפות נגמר לנו הקפה. אבל היו גם זקנות נחמדות שהיו רואות את הסבל שלי עם "המועדון הגריאטרי" ואומרות לי להתעלם מהשטויות האלה,והן גם היו משאירות טיפים ממש טובים.

למעלה