הםםםם שרשור חדש.. בקשר למפגש *כנסו*

Synthetic mE

New member
הםםםם שרשור חדש.. בקשר למפגש *כנסו*

טוף... כל אחד עכשיו (כל הארבעה מהשרשור הקודם :)) יכתוב כאן מאיפה הוא (זמן טוב להכרות) ומתי ואיפה נוח לו להפגש (סתם בשביל שזה יהיה מאורגן יותר) אני כבר אנסה.. לראות מה אנחנו מארגנים יאללהה... שוטו חבריי

eorion

New member
אני:

צפון הארץ: משגב, קורנית. זה ליד יודפת אם אתם מכירים... 14 דקות דרומה מכרמיאל... זמן נוח- פורים, אם תציעו יום שישי אני יכול לברר... ביי

shnaps girl

New member
ואני.........................

אני יכולה כמעט כל הזמן (אני ילדה משועממת) אני גרה בנס ציונה (בין רחובות לראשל"צ)

bleeding rose

New member
ואני... (טון של אורחת בקבוצת תמיכה)

מגני תקווה, זה אמור להיות ליד קריית אונו איפהשהו............... בחיי, כמה חורים נידחים יש פה בארץ!!! ישראל זה לא ארץ, זה גבינה!!!!מיאוווווו!!!!!!תירו איזה חמוווווווווווווד!!!!!!

shnaps girl

New member
הכל בסדר עם כולם?

נראה לי שאנשים כאן קצת השתגעו (אההממממ bleeding rose )

eorion

New member
אוי את סתם מגזימה

ששששששששששששששששרררררררררררררררררררדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדרררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואק וואק מווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!! שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדררררררררררררררררררררררר

MaPHisTo

New member
בחיי, אתה פסיכי...

על כל פנים, אני... מרחובות ימי שישי הכי נוח לי (איןם לי חיים) פורים ממש לא נוח לי (אז יהיה לי חיים) אממ.... אם נפגשים יום שישי אז ממש תלוי איפה ומתי כי אחרי הכל יש ביצפר לי אין בעיה עם שבתות, שזו גם אפשרות אבל תאריך.... בהביי

Synthetic mE

New member
הםםם

גם אני מרחובות ככה שדעתי משוחדת במעט.. :) אבל איפה שנוח לכם..

eorion

New member
לא אופארי...

אהה... יכול להיות שתרצו פעם לבוא לאיזורינו הדל וחסר בניני בטון מאיימים?

Synthetic mE

New member
אין לנו שום דבר נגד הצפון

יש לי אפילו מכרים קרובים מאוד שם הבעיה היחיד היא...שאנחנו רוצים שכמה שפחות אנשים יסעו מאוד רחוק משמע.. שכמה שיותר מרכז וקודם כל צריך עוד אנשים שירצו לבוא :) 5 זה מספר מזל אבל לא מספיק.. יאללה תביאו חברים!

eorion

New member
בלי קשר למפגש הזה

רוצים אתם להראות נוכחות גם באזורינו הדל? נוכאל בגטים מהקפיטריה. נלך ללוזה... (כי אתם נישמעים אנשים מתאימים) בברכה יואב

E l i a n

New member
אם אליאן מוזמנת..

אליאן צריכה לדבר על זה עם גיתית ועם נמרוד.(כי יש לה רעיון!) אז גיתית או נמרוד, תפנו אליי.
בעיקרון,רחובות יהיה לאליאן מצויין!!!! ולמה אליאן מדברת בגוף שלישי?.. כי .. ככה.
לילה טוב, סופ"ש נעים ושקט. ומכושף :) אליאן.

eorion

New member
חח

מסתבר שיש לי קרובים בעסרת או איך שלא כותבים את זה. זה לא קרוב לרחובות? אם תגידו לי מתי אני אנסה לשכנע את הורי לפנות אליהם. וגם לפגוש את נגב החמוד!!!!!!!!!!!!!!1 בשימחה אגיע.

Synthetic mE

New member
הרעיון של אליאן מצויין!!!!

אם הרעיון של אליאן יסתדר בסופו של דבר אז אנחנו כל כך מסודרים מבחינת מקום וכלים והכל.. אבל אם הרעיון של אליאן תופס אז אנחנו נצטרך לעשות את המפגש ברחובות.. יאלה... למה כולם הלכו לישון??? מפגש עם 5 אנשים זה קצת רדום לא חושבים??

eorion

New member
מתי לעזאזל אתם מחליטים מקום בלוח הש

השנה??? שיהיה יום שבת

E l i a n

New member
יום שבת הוא קצת בעייתי..

לפחות מבחינת המקום שאנחנו רוצים לעשות בו.. מה עם יום שישי?.. והי,בנאדם,אין צורך להתרגז.. באמת שאין צורך. הרי יהיה מפגש.. קח הכל באיזי
אליאן.

eorion

New member
מי מתרגז?! תסתמי כלבה!

סססססססתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תקחי ללב, קחי לארון, אולי יום אחד זה יהיה בר צורך! ביי שוקלד

למעלה