הםםם על השעעררררר של SH!

5cihh

New member
הםםם על השעעררררר של SH!

מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דדיייייייי ראיתי ולא היה לי כסףףףףףף מחר אני אקנההההההההההההההההה מחר חסר למישו שהוא נוגעע בגיליוןן הזהה#@@#! דדיי ויש פוסטרים שלהם ושל מקפליייייי וראיון עם מקפלייי בבאאסטטדדדדדדדדדדדדדדדדדד זה על השהות שלהםםםםםם ביואסאיי מושלמיםם

dani 182

New member
קניתי היוםםםם

קניתי היום smash hitsss איזה שווהההההההההה יש כתבה עם באסטד ומקפליי 2 פוסטרים של מקפליי 2 פוסטרים של באסטד ואחד מהם הוא ענקקק

DesertRose7

New member
גם שלי הגיע..

התקשרו היום מסטימצקי להודיע לי שהוא הגיע.. אבל בגלל יומולדתשל חברה.. אני הולכת לקנות אותו.. מחר.. או בשישי בבוקר.. אם חושבים על זה.. מחר יש לי הרבה לעשות!

daniel451

New member
ד=ח=ו=ף

מה? מה זה העיתון הזה או מה שזה לא יהיה... בחיים לא שמעתי עליו.. ה-ס-ב-ר תודע=]

DesertRose7

New member
אז ככה...

קוראים לעיתון smash hits וזה עיתון בריטי שעוסק במוזיקה ברובו ובקולנוע.. טלויזיה.. קיצר.. הוא מוצץ בבאסט/מקפליי בגלל שהוא בריטי! הוא עולה 34 שקל.. שזה דיי... הרבה! אבל הוא הכי שווה בעולם! פוסטרים כתבות.. ולא כאלה שהמציאו או העתיקו! ואני את שלי קונה מחר!! יאייייייייי...

blink me1

New member
לעזאזל!!!!! באילת אין את העיתון הזה

יותר!!!!!!! אין לא בצומת הספרים ולא בסטימצקי!! רררררררררררר!!!!! עד שיש לי כסף לקנות את העיתון היקר הזה!

blink me1

New member
כן ניסיתי!! יש שם פווווווול עיתונים

באינגליש..ואת זה אין!!
העיתון האנגלי הכי שווה-ואין אותו!! ושחר....אני פשוט נוסעת לטורונטו בשבת ורציתי לקחת עיתון כזה איתי.... בייחוד שיש שם פוסטרים מאגניבים הפעם....גגגגגגגרררררררר!!!!!!!! אני רוצה עיתון!

DesertRose7

New member
דיוטי פרי!

פשוט תיכנסי לסטימצקי בדיוטי פרי ותקני.. בטוח יש להם!

blink me1

New member
אאאאאאאאאנייייייייייייייייייייייייי

הכייייייי מאושררררררררררת בעולםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! מצאתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!! פסדר הייתי בשלוש חנויות ברצף בכל העיר אטבל עדיין מצצצצצצצצצאתתתתתיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פוסטר עעעעעעעעננננננננננקקקקקקקקקקקקקקק של באסטד!!!!!! ו2 קטנייייייייים ומהממים של מקפליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פיווווווווווווווווווווו אני מאושרת מאושרת מאושרררררתתתת!!!!!!!!

Hypnotise

New member
איפה מצאת????????

אני חייייייייייבת לדעת... בטח אני לא ימצא.. באילת מביאים אחד וזהו... נגמר.... זה ממש מבאס!! אבל ידיד שלי נוסע לתל אביב היום או מחר והוא אמר שהוא יחפש לי עיתונים!!!

blink me1

New member
בסטימצקי ברויאל גרדן....!!

נדרשו מאמצים מרובים!!!!!!!! תתקשרי תבררי אם יש עוד....מה שבטוח זה שבביג אין...ובמול אין...וגם ליד האוטובוס אין...

SurferBabe

New member
אחד כן...

השני זה לא בדיוק שלהם-זה פוסטר של שני עמודים עם הרבה תמונות של כל מיני: מקפליי, באסטד, בלו, אמה בנטון, שוגבייבס ועוד כאלה שלא ממש חשובים...

למעלה