הם באמת לא מתקשרים!

נועם m

New member
הם באמת לא מתקשרים!

חשבתי שזו עוד אחת מהשמועות הזדוניות שבנות המין הנשי נהנות להפיץ כדי להוציא אתכם מניאקים בכל מצב... חשבתי, קיוויתי, האמנתי שלי זה לא יקרה... "אני חמודה, לא עושה קטעים של נעלבתי-עד-עמקי-נשמתי-ואני-לא-אגיד-לך", חשבתי לעצמי... אבל זה חזק ממני, לא יכולתי להתחמק: למה לעזאזל הם לא מתקשרים??!! ידיד שלי, בחור חמוד להפליא שהכרתי בקורס בקיץ, עלץ כולו רק לפני חודש למחשבה שהנה אני באה לבקר אותו- או ככה לפחות הוא טען. מפה לשם הוא דחה ואז ביטל לגמרי את הביקור שלי (נדמה לי שאפילו קיטרתי על זה פה), אמר שדחפו לו עבודה ברגע האחרון- וקבענו להפגש "אי שם לקראת חופש פסח"... אז "אי שם לקראת חופש פסח" כבר הגיע- ואני פשוט לא מצליחה להשיג אותו! התקשרתי, השארתי הודעה, שלחתי הודעה, אפילו ביקשתי מאחיו הקטן שימסור לו שיתקשרתי- ונאדה! כבר שבועיים ככה! שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מהמתקרצצות. אני לא מתקשרת כל יום או משהו כזה. אבל איך יכול להיות שהתקשרתי כבר כמה פעמים, כלומר "שיחה שלא נענתה מתום" על הצג של הפלאפון+הודעות והוא לא קלט שאני מחפשת אותו? כמובן שאינני יכולה להמנע מדרך המחשבה הנשית שלי, ולא לחשוב ישר ש"הוא פשוט מנסה לנפנף אותי". אבל אני לא מבינה למה! הוא ממש רצה להפגש! ואם הוא לא מנסה לנפנף אותי, מה לעזאזל הסיפור שלו? בקיצור, כל הסיפורים, כל המיתוסים, הכל נכון. בסוף אני עוד אאמין שהגודל כן קובע...

Cobe Anan

New member
חחח... אהבתי את הסיום:-D

המממ.. אם הוא באמת מאנייק טיפוסי, אז מה שקרה זה שהוא היה מעוניין בך, נורא רצה משהו, ואז הכיר מישהי אחרת- ואיבד עניין. אפשרות אחרת היא שכל הזמן הוא אומר לעצמו שהוא צריך להתקשר, אבל דוחה את זה (כמו בת דודתי היקרה, למשל, שדווקא איננה נמנית על המין הגברי..). ככה או ככה, מן הסתם הוא לא יוצא טוב, במיוחד אחרי שתפסת את אחיו והשארת אצלו הודעה, מה שמוחק את האפשרות של איבוד הטלפון/ פציעה קשה/ העלמות מסתורית.. *אבל* -וזה ``אבל`` גדול מאד- לא כולנו כאלה. נכון, אני לא מתקשר. לא להורים שלי, לא לחברים שלי, לא תמיד גם להודיע לדקלה שאני מאחר או משהו כזה- אבל אני בטוח שיש פה הרבה אנשים שלא נוטים לשכוח עם מי כיף להם לדבר.. ואגב- הגדול כן קובע. אני לא מסוגל לאכול ארוחות קטנות, למשל. אני פשוט נשאר רעב אחר כך.

היי!

איזו מבין בנות דודתך?

Zoharrr

New member
חחחחחח

אל תאמיני,הוא לא קובע... :) ואני הייתי בשלב הזה מפסיקה להתקשר,זה לא כיף לרדוף אחרי אנשים,אם הוא לא חוזר אליך תוך שבוע שבועיים סביר להניח שהוא כן ניפנף אותך. אבל אם אחד ניפנף אותך ככה,זה לא אומר שכולם יעשו את זה.

נועם m

New member
גברים!

הבעיה היא שאני באמת לא מבינה למה פתאום הוא החליט לנפנף! הרי לא היה ביננו קשר רומנטי או משהו כזה- הייתי אמורה לבוא אליו בתור ידידה בלבד! והוא מעולם לא עשה רושם של מניאק...
וגם אם הוא מחליט לסיים את הקשר- אי אפשר להיות בנאדם ולהסביר? אני שונאת את אלה שפשוט יתנו לך להבין לבד... אולי לא נעים (לאף אחד מהצדדים) להגיד את האמת בפנים, אבל לפחות אין אי הבנות.

Zoharrr

New member
מותק ככה זה...

כמו שיש גברים כאלו יש גם נשים כאלו, ויש גם אנשים שהם אחרים לגמריי... אני גם חושבת שאם מישהו רוצה לסיים את הקשר שיבוא ויגיד לי ולא ינפנף אותי וככה אני פועלת עם הצד השני,אבל יש אנשים שהם לא ככה... שטויות, הכל יעבור... :)

נועם m

New member
קיבינימט! (סליחה... ../images/Emo10.gif )

העצבים שלי על המסנן הקודם עוד לא הספיקו להתקרר, והנה נראה לי שמגיח לו עוד אחד!! טוען בתוקף שהוא לא שכח אותי (ב- SMS בהול קרוב לאחת בלילה- שהוא שלח...), אבל לא מתקשר אף פעם! מה הקטע שלהם? איך אני תמיד נופלת על כאלה? למה לשחק משחקים? אם לא בא לך אל תתקשר, אבל בשביל מה ההודעה? האמת שעוד לא יצא לי להכיר כל כך את הבחור, כך שאני לא נעלבת או משהו כזה, אבל ההתנהגות הזו מרגיזה באופן עקרוני! נשבר לי. אני רוצה לחזור לתקשר באמצעות יוני דואר... מצד שני, אם הוא לא שולח יונה תמיד אפשר לחשוב שאולי היא פשוט נפצעה בדרך... ולכן לא הגיעה... ולהמשיך לחיות בסרטים...

orikos

New member
אפשרות ש....

גם לי זה קרה שהייתי עם מישהי סטוץ והייתה לי חברה ואחרי זה זהו.. :| אז...תחשבי על זה

נועם m

New member
לא הבנתי

מי דיבר על סטוצים? אפילו לרמה הזו אני לא מצליחה להגיע איתם... בחיים לא הכרתי מישהו עם כל כך הרבה מערכות יחסים שלא מוממשו... אני שוקלת ברצינות לחפש את מקומי במנזר...

Gali W

New member
נועם יקרה! אל תאמרי נואש

א. ייתכן ונקלעת לרצף של מזל רע, אם לבחורים היה עניין הם היו מחזירים טלפון, היות ולא עשו זאת, הניחי להם והוציאי אותם מהראש, הם לא שווים את העצבים שלך. ב. אולי את יוצרת קשר עם הבחורים הלא נכונים עבורך, נסי לחשוב אם יש דפוס מסוים בבחירות שלך. את נמצאת במסגרת חברתית מסוימת? (צבא, לימודים) והכי חשוב, אל תתייאשי ואל תפחיתי בערכך, בסוף תמצאי מישהו שראוי לחברתך.

RVD18

New member
../images/Emo45.gif

זה שלא מתקשר כנראה לא מעוניין...למה? יכול להיות הרבה דברים אבל עזבי, אל תרגישי רע בגלל זה. ככה זה. לא הולך עם כל אחד ויש כאלה שנותנים הרגשה שהם רוצים ואז לא. לא כולם ככה, אל תתבאסי בגלל כמה כמוהם. פשוט סבלנות

orikos

New member
חחח...

שמעי לא מציע לך ככה תצרכי לגזור את כל השיער וזה:( לא בריא עד מאוד ואומרים שמי שמחפש יותר מידי לעולם לא ימצא אז פשוט תזרמי :] אל תחפשי יותר מידי אבל אל תייהי אנטי יותר מידי מה שצריך לקרות יקרה:]

הממ...

אולי את משדרת להם איזה משהו.. לא יודע.. אולי זה סתם מזל שכזה.. שיצא לך להתעסק עם בחורים קצת בתסבוך.. שאפילו להתקשר ולומר שלא מתאים להם לא יכולים.. קיצר עזבי.. תסתכלי קדימה.. את צעירה.. אל תתאכזבי כל כך מהר..

נועם m

New member
הלוואי שידעתי...

אם אני משדרת משהו... ככה הייתי יכולה לנסות לשנות... אבל אלה לא בדיוק מסוג הדברים שאת מודעת אליהם...

למעלה