צודק, אבל רגע!!
יש בטענה שלך ממש, אבל אני חושב שזאת לא הנקודה. הנקודה האמיתית היא שמי שלא נאמן למדינת ישראל אין לו מה לחפש בה. הבניה הלא חוקית של ערבים אולי מרגיזה, אבל הבעייה היא הרבה יותר עמוקה מזה. למה נתנו להם תעודות זהות? למה אנחנו לא מפנים אותם מהמדינה שלנו ברגישות ובנחישות לחאן-יונס? למה אנחנו מחזיקים בכנסת את אחמד טיבי ועזמי בשארה? למה אנחנו דורשים שוב ושוב בשם המוסר להקדיש את עצמנו. פעם התביישתי כשחשבתי על טרנספר. האמנתי בזה אבל לא העזתי לומר את דעותיי בגלוי. עכשיו באו וגירשו אלפים של יהודים. אם זה המוסר המעוות שהמדינה חיה לפיו, אז מותר לי לתקן. צריך להוציא את כל הערבים מהמדינה!! צריך לגרש אותם ולגרש אותם מהר!!! צריך לכבוש אזור קטן בדרום סוריה ולהגלות את מיליוני הרוצחים הערבים שנמצאים בגדה ובעזה. כשזה יגמר אני מוכן לסגת מאותו האזור בדרום סוריה, הרי אני לא רוצה להיות עם כובש. נשים מכונות ירייה על הגבול ונזהיר של מי שיתרב לא ימישך לנשום. נחזור לגוש קטיף, לצפון השומרון. ניכנס לרפיח, לשכם ולרמאללה. נהרוס הכול כי מזוהמה לא יכול לצמוח שום דבר. נהרוס את הכול, נפנה את ההריסות לאזור בדרום סוריה ואז נתיישב ונבנה את הארץ שלנו מאפס גם שם. לסיום, אני לא איש דתי.. אבל אני נותן כבוד עצום לציונות הדתית - האחרונים שנשארו עם ערכים אמיתיים במדינה. ולכן הייתי מחריב את זוהמת אל-אקצא ליסוד ובונה להם את בית המקדש השלישי. כמה הייתי מקווה שהיה לי הכבוד להיות המנהיג שינהיג מהלך כזה. תחי מדינת ישראל!